- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
Canım yemin ederim alaycı değilim.Canim senin burada alaycı bir tavrın oldu Müftülüğü arandı falan birde ders veriyorsun kadın erkek ilişkisi o yüzden aciklama yapıyorum sana
Aramadın mı? Ben mi uydurdum yoksa?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yemin ederim alaycı değilim.Canim senin burada alaycı bir tavrın oldu Müftülüğü arandı falan birde ders veriyorsun kadın erkek ilişkisi o yüzden aciklama yapıyorum sana
Kimsenin fetva verdiği yok, en azından kendi adıma.Mesele dini boyutuysa alo fetvayla çözülsün, dini vaazlar ve konular yasak.
Müftülüğü sordum önce Hayır derlerse süt anne olmuyorsun sütün varsa bile demek için .. Sen diyorsun ya google dan yapıştırın bilimci oldular diye öyle olmamak için bir bilene sordumMadem yobazlığa çıkmıyorsa yolu neden müftülüğü arayıp soruyorsun?
Kaldı ki bunun ispatı da yok kadın yok demiş. Var da olabilir.
Var deseydi ne yapacaktın?
Ya da şimdi yok dedin ikna oldun mu?
Tam neye yoğunlaştın sen şimdi?
Bilimsel olarak genetik hastalıkların sütle geçiyor olma ihtimali bana saçma geldi. Şimdi herkes bilimci kesilir de google dan alır yapıştırır şuraya. Ama genel hastalıklar grip, nezle ya da yediği zararlı şeyler, içtikleri kokain gibi geçebilir.
Kaldı ki süt olsa da emmiş olsa ne yapacaksın bu saatten sonra?
Senin diretmekteki amacın ne tam olarak?
sana demedim onu.Müftülüğü sordum önce Hayır derlerse süt anne olmuyorsun sütün varsa bile demek için .. Sen diyorsun ya google dan yapıştırın bilimci oldular diye öyle olmamak için bir bilene sordum
Onun göğsünü emerken ki görüntü gitmiyor hala benden. . Süt kardeşi olsunlar düşüncesi ile mi yaptı oldular mi ben bunu arastirdim gidip memede bakamayacagim için. Bana özel olmalı meme de sutte ve kalıtsal hastalık geçer diyorlar bi damla süt anne yapıyor sa demek ki bu özelliklerinde taşır dedim
Aradım sebebini de söylüyorum isteCanım yemin ederim alaycı değilim.
Aramadın mı? Ben mi uydurdum yoksa?
Valla ben anneyim ama bana da son derece abartının fevkaledesi geldi.ben anne olmadim icin mi konuyu abartilmis buldum acaba :S
tamam yaptigi hos bise degil izinsiz emizrmesi felan ama nihayetinde kuzenin senin o kizcani tahmin etmemistir neblim yakindir felan bana cok abartilmis geldi
belkide anne degilim bilmiyorum o hissi ondan olabilir
kötü niyet görmedim ben tüm bu olayda
Hayır normal değil tabi kiönemli olan süt kardeş olup olmaması değil ki? kuzeninin haraketinin manyaklığı,aşırılığı ve sonra ki garip sözleri.
diyelim sütü yok ve süt kardeş değiller,o zaman normal mi bulacaktın bütün bunları?
Valla ben anneyim ama bana da son derece abartının fevkaledesi geldi.
Buna da arkadaşlar "dini bilgin yok, Allah yardımcın olsun" gibisinden bana göre saçma şeyler yazdılar.
Valla ben anneyim ama bana da son derece abartının fevkaledesi geldi.
Buna da arkadaşlar "dini bilgin yok, Allah yardımcın olsun" gibisinden bana göre saçma şeyler yazdılar.
Hayır normal değil tabi ki
Süte takilmamin sebebi ömrü boyunca süt konusunu konusmasinin önünü kesmek
Ben kötü niyetle yapmadım yine de helal etmiyorsan etme. Süt olsa anlarım ama süt yoktu dedi Yani oda sadece süt sandı meseleyi ama izah ettim sadece süt değil bu davranisin kendi başına çocuğum hakkında karar vermen ve bana attığın mesajlar diyeHakkımı helal etmiyorum deyinc ene dedi?
neblim ja
valla bilmiyorum bu isin dini boyutunu tabi
ama bukadar kafa takilirmi bilemedim
neblim ja
valla bilmiyorum bu isin dini boyutunu tabi
ama bukadar kafa takilirmi bilemedim
Et ama sonra senin hakkın da da ruh hastası diye düşünülürÖmür boyu bir dediği bu kadar prim yapacaksa zaten kadın devrim yaratır nitelikte biridir.
Ben de o zaman kafama göre birinin üstünde süt hakkı iddia edeyim.
Ne kadar saçma.
Dini boyutu ne: bunlar süt kardeşse eğer ileride evlenemezler. İki kardeşin evlenmesinden farkı yoktur.
Ama yani bu çocuklar henüz bebek. Analarının aklından böyle fesatlık geçip de bu olasılığa takılırlarsa gezegendeki enerji zaten onları çeker. Normalde kuzen çocukları falan kardeş gibi büyür. O mantıkla yaklaştıktan sonra aşk, meşk yani bana komik geliyor.