- 19 Nisan 2014
- 4.539
- 13.415
- 498
- Konu Sahibi baklavacheesecake
Siz sevgilisi annesiyle kumarhaneye gidip de, dört saat dışarda bekletilen kişi misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
....Siz sevgilisi annesiyle kumarhaneye gidip de, dört saat dışarda bekletilen kişi misiniz?
Üyelerin eski konuları neden silindi? Bende mi gariplik var yoksa?Ne eklenecek ablacım?
Canım sen bu çocuğu daha ne kadar çekmeyi düşünüyorsun?
Konular silinmedi, sitenin yazılım güncellemesi yapıldı, güncelleme sonrası bir süre eski konu ve mesajlara ulaşılamıyor ama daha sonra düzeliyor, şu an hiçbirimizin konu veya mesajları görünmüyor.Üyelerin eski konuları neden silindi? Bende mi gariplik var yoksa?
Ben hiç yazmam ki o dışarıdayken. Hatta kendisi kızar niye aramıyorsun diye. Eğer arkadaşlarına zamanı ve parası varsa bana da olması gerektiğini düşünüyorum. En basitinden parası yoksa hadi ben ısmarlayayım diyorum ama yok kabul etmiyor yine çıkılmıyor dışarı. Galiba ilişkide benden beklenen her şeye sussun ben istediğimi yapayım isteklerini söylemesin kötü olur.Fazla bunalttığınız için kendisini geri çekiyor olabilir mi? Sevgili de olsanız insan bazen arkadaşlarıyla zaman geçirmek istiyor veya en basiti kendisiyle ilgilenmek istiyor. Mesela ben sevgilim ankaraya izne gittiği zaman doğru düzgün mesaj atmam ki ailesiyle vakit geçirebilsin.
Bilmiyordum teşekkür ederim :)Konular silinmedi, sitenin yazılım güncellemesi yapıldı, güncelleme sonrası bir süre eski konu ve mesajlara ulaşılamıyor ama daha sonra düzeliyor, şu an hiçbirimizin konu veya mesajları görünmüyor.
Peki neden dışarı çıkmadığınızı onunla konuştun mu? Geçen hafta erkek arkadaşım izne geldi yanıma 4 günlüğüne, bizde dışarı çıkmadık ben sordum mesela. Garibime gitti çünkü o her geldiğinde ya dışarda yemek yerdik ya sinema ya kafe de pineklemek falan. Sordum cevabı yeterli geldi ve 4 gün boyunca çıkmadık mesela. İçinde kendini tüketeceğine bu konuyu sor bakalım ne diyecekBen hiç yazmam ki o dışarıdayken. Hatta kendisi kızar niye aramıyorsun diye. Eğer arkadaşlarına zamanı ve parası varsa bana da olması gerektiğini düşünüyorum. En basitinden parası yoksa hadi ben ısmarlayayım diyorum ama yok kabul etmiyor yine çıkılmıyor dışarı. Galiba ilişkide benden beklenen her şeye sussun ben istediğimi yapayım isteklerini söylemesin kötü olur.
E konuştum, hani onunla çıkmayı çok istediğimi neden böyle olduğunu anlayamadığımı falan söyledim. Sadece hak veriyor. Yani acaba diyorum giyim tarzımı ya da makyajımı mı beğenmiyorsun olabilir yanında bakımlı birini istemen normal söyleyebilirsin elimden geleni yaparım dedim alakası yok dedi. Ben aylardır bekliyorum ama onunla çıkmak için. Hani bir kaç günlük bir şey olsa ben de susarım ama...Peki neden dışarı çıkmadığınızı onunla konuştun mu? Geçen hafta erkek arkadaşım izne geldi yanıma 4 günlüğüne, bizde dışarı çıkmadık ben sordum mesela. Garibime gitti çünkü o her geldiğinde ya dışarda yemek yerdik ya sinema ya kafe de pineklemek falan. Sordum cevabı yeterli geldi ve 4 gün boyunca çıkmadık mesela. İçinde kendini tüketeceğine bu konuyu sor bakalım ne diyecek
Yani garip ama sürekli aynı ortamdaysanız dısarı çıkmaya gerek duymuyor olabilirE konuştum, hani onunla çıkmayı çok istediğimi neden böyle olduğunu anlayamadığımı falan söyledim. Sadece hak veriyor. Yani acaba diyorum giyim tarzımı ya da makyajımı mı beğenmiyorsun olabilir yanında bakımlı birini istemen normal söyleyebilirsin elimden geleni yaparım dedim alakası yok dedi. Ben aylardır bekliyorum ama onunla çıkmak için. Hani bir kaç günlük bir şey olsa ben de susarım ama...
Sinema ya da tiyatro veya konser ayarlasanız mesela ne tepki verir?Yani garip ama sürekli aynı ortamdaysanız dısarı çıkmaya gerek duymuyor olabilir
Pek öyle konser ayarlanacak bir yerde yaşamıyoruz. Sinemaya gidelim diyorum akşamdan mesela. Diyor ki e bunu gün içinde söyle de gidelim. Onu da yapıyorum araya kaynıyor illa kiSinema ya da tiyatro veya konser ayarlasanız mesela ne tepki verir?
Yok gazino değil. Kumarhane işte. Yorum da silinmedi aslında diyecek bir şey bulamamıştım.Yorumunuz silinmiş ama şimdi eski konularınıza ulaşılabildiği için teyit ettim. Dediğim konu size aitmiş. ( bu arada gazino imiş, kumarhane değil, pardon.)
O konunuza verilen cevaplara eklenebilecek birşey görmüyorum. Keşke biraz dikkate alsanız yazılanları. Neyse hayat sizin.