Ne bu simdi?

Summer-girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
4.833
12.046
138
2 yillik bir arkadasim var. Daha once birbirimizi tanirdik, sosyal medyada karsilastik. Vefali bir arkadas degilim bu cocuga karsi, hic yazmam yani ama bu cocuk belirli araliklarla kendini hatirlatiyor. Hep bir sitem. Niye yazmiyor musum, susunu sormamisim, busunu sormamisim, dogum gununu kutlamamisim falan. Hani bir kere yazarsin, iki kere yazarsin da karsi taraf hic yazmiyorsa veya aramiyorsa insanin yazasi gelmez, degil mi? Bir ara facebook'ta arkadasimdi ama 1 yil once arkasliktan cikardim, bunu hic konu etmedi ve hicbir sey olmamis gibi yazmaya devam ediyor.

Hoslaniyor mu acaba diyorum ama duygularini aciklama gibi saglam bir aksiyon aldigi da yok.

Simdi ne bu?

Abi hoslanan adamin da soylemesi lazim ya. Hani hoslanmiyor desem yazmaz neden ugrassin ki. Hadi bakalim merakla bekliyorum kuzum :)

Valla ben de anlamadım. Bence normal değil bu çocuk.

Birkaç ay önce artık görüşmek istemediğimi söyledim. Bana ne dese beğenirsin: Seni kaybetmek istemiyorum.

Sanırsın ki çok iyi arkadaşız veya bana aşık.

Nabız yokluyor, sizden gelen cevaplara davranışlara göre şekil alacak sanırım.

Yahu 2 koca yıl olmuş, daha ne nabzı?

Siz hoşlanıyor musunuz bu beyden? Var böyle dengesiz erkekler...

Gün geçtikçe iğreniyorum ondan.

Hoşlanmasa da var böyle tipler. Ben sosyal zeka olarak biraz eksik olduklarını düşünüyorum.

Bence bu çocuğun ciddi ciddi sorunları var. Hasta yani.

Kesinlikle yeşil ışık bekliyor ve yoklama çekiyor :) Sizden hoşlanıyor ama net söyleyemiyor.Sizin ona olan davranışınıza göre şekillenecek bir séy

Belirsizlikten hiç hoşlanmam ben. Bir şey varsa söylemez miydi bu 2 koca yılda?

Reddedilmekten falan mı korkuyor veya duyguları mı net değil veya iletişimimiz çok iyi olmadığından hayatımda başka birinin olduğunu, bu nedenle ona karşı mesafeli durduğumu düşünüyor, hiç bilmiyorum.

Sıkıldım iyice.

2 yillik bir arkadasim var. Daha once birbirimizi tanirdik, sosyal medyada karsilastik. Vefali bir arkadas degilim bu cocuga karsi, hic yazmam yani ama bu cocuk belirli araliklarla kendini hatirlatiyor. Hep bir sitem. Niye yazmiyor musum, susunu sormamisim, busunu sormamisim, dogum gununu kutlamamisim falan. Hani bir kere yazarsin, iki kere yazarsin da karsi taraf hic yazmiyorsa veya aramiyorsa insanin yazasi gelmez, degil mi? Bir ara facebook'ta arkadasimdi ama 1 yil once arkasliktan cikardim, bunu hic konu etmedi ve hicbir sey olmamis gibi yazmaya devam ediyor.

Hoslaniyor mu acaba diyorum ama duygularini aciklama gibi saglam bir aksiyon aldigi da yok.

Simdi ne bu?

Bence canı sıkıldıkça, muhabbet edecek adam bulamayınca size sarıyor gibi geldi. Bence her yerden silin gitsin:)

Ayy bendede vardı öyle bi tip
İtici hic sevmezdim
Sevdigini hoslandıgını sanmıyorum bosluktan sarıyor tabi iki pas versen dibi düşer
Bence canı sıkıldıkça, muhabbet edecek adam bulamayınca size sarıyor gibi geldi. Bence her yerden silin gitsin:)

Ben de aynen böyle düşünüyorum ama hayatımda güzel dokunuşları, iyilikleri de oldu. Bu nedenle çok kolay silemiyorum yoksa çoktan uçurmuştum.

Ben de aynen böyle düşünüyorum ama hayatımda güzel dokunuşları, iyilikleri de oldu. Bu nedenle çok kolay silemiyorum yoksa çoktan uçurmuştum.

Birini bulamadigi icin bosluktan sana sardigini hic dusunmuyorum. Seni taniyorsa bunu bilir coktan baska avlara yelken acmisti derim.

Belirsizlikten hiç hoşlanmam ben. Bir şey varsa söylemez miydi bu 2 koca yılda?

Reddedilmekten falan mı korkuyor veya duyguları mı net değil veya iletişimimiz çok iyi olmadığından hayatımda başka birinin olduğunu, bu nedenle ona karşı mesafeli durduğumu düşünüyor, hiç bilmiyorum.

Sıkıldım iyice.
Tastamam öyle düşünüyor.Gercekten istemiyor ve sıkıldıysanız yazdığında sessiz kalın,cevap vermeyin.1 yazar 2 yazar eninde sonunda gider .Bu kadar basit yani

Takıntılı biri belli ki, çok darlanıyorum böyle insanlardan.
Engelleyin bence ama çok sorunluysa yine başka hesap açıp falan yazabilir de tekrar.

Simdi ne bu?
Madem bir düşünceniz, hissiniz yok neden engellemiyorsunuz ? Engelleyin her yerden bitsin gitsin ...

Back
X