- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Uğraşıyo diyelim yine de bos mu vereyim beni 2 kere sormusya valla bence uğraşmayın. zaman ve moral kaybettiğinizle kalırsınız. sürüncemede kalan işlerden pek birşey çıkmıyo.hem istiyosa o uğraşsın yani.
Olaylar olaylarİstekli olsaydı coktaaaann buluşurdunuz. Napar eder sizle gorusmeye bakardi. Bence sormayin bile artik.
Bekletme sırası bana geçer elbetBirak gitsin niye bekledin ki zaten. Tanismak isteyen bukadar zaman bekletmez.
Alakasi yokbence çocuk vazgeçmiş arkadaşın sana nasıl söyleyeceğini bilemiyo seni kırmamak için üstünü kapatıyor.Sende unutmuş gibi yap hiç sorma
Hangi kişiyiNerden bilecek senin o kişiyi tanıyıp tanımadığını
Bu sefer sonunda tanışacaz gibi duruyor bakalim :)Çok sevindim .Hayırlısı olsun inşallah.Darısı başıma.Bende demin daha başlamayan ilişkiyi bitirdim
İlerisi gelir inşallah canım. Aracı söyledi tanış diye telefon falan verdik 2 kere konuştuk.Ben ısınamadım ve en büyük sorun sigara içmesi ( sigara konusunda hassasım) .Yüz yüze bile görüşme yapmadan bitirdim.Bu sefer sonunda tanışacaz gibi duruyor bakalim :)
Hayırdır inşallah sen anlat bakayım nasil oldu
hadi bakalım hayırlısı olsun. arkadaşın da artık sündürüp durmasın bu işi.görüşün hemen.Uğraşıyo diyelim yine de bos mu vereyim beni 2 kere sormus
Insallah canimİlerisi gelir inşallah canım. Aracı söyledi tanış diye telefon falan verdik 2 kere konuştuk.Ben ısınamadım ve en büyük sorun sigara içmesi ( sigara konusunda hassasım) .Yüz yüze bile görüşme yapmadan bitirdim.
Ay insallah canimhadi bakalım hayırlısı olsun. arkadaşın da artık sündürüp durmasın bu işi.görüşün hemen.
Artık bi önemi kalmadı canım dün bitirdimInsallah canim
Sigara içmesine takınmasaydın sonucta çoğu erkek içiyor huyu suyu falan iyiyse kaçırmasaydın keske mesleği neydi kac yasinda?
Aynen ya çok haklısınız.Bir gelişme var mı acaba?bi yazamadı numaranı ne konuşcaksa. yoğunsa versin numaranı çocuk arasın seni oda çekilsin aradan.kaç yaşındasınız 10 mu
Son durum nedir merak ettim.Numaranızı vermiştir aracı olan inşallahAy insallah canim
Ya iste bu hafta ici oturup konuşacaklardı sözdeAynen ya çok haklısınız.Bir gelişme var mı acaba?
Konuştuklarında Numara mi verecekmisSon durum nedir merak ettim.Numaranızı vermiştir aracı olan inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?