ne bu şimdiiiii???

enfal86

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
513
131
303
İstanbul
aynı okulda öğretmeniz ben onu ilk önce fake profilden eklemiştim sonra nasıl olduysa konuşmaya başladık tabi ben olduğumu bilmiyordu.git gide bağlanmaya başladı tabi bende ona...en sonunda büyük bir cesaretle itiraf ettim buluştuk bir ay önce.herşey çok güzeldi hem okulda hem dışarda.bunun önceden 4 yıllık bi ilişkisi olmuş kızdan bu ayrılmış.sevgisi bitmiş kız çok yıpratmış bunu.kız arada mesajlar falan bunları sölemişti...bu hafrasonu ne olduysa o kıza döndü...sırf onun haline üzüldüğü için..ben şoktayım..o kadar kırgınımki...sevmiyorum hala diyo ama alışkanlıklar var diyo...ama kız başkasıyla çoıkmış sırf onu unutmak için bunu hazmedemiyomuş... biliyorum yine biyerde patlak vericek diyo..hala küs olmayalım diyo..o kadar kırgınımkii tam da inanamaya başlamıştım tekrar mutlu olucağmı...ne bu şimdi? yorumlarınızı bekliyorum...

Hiç düşünmeyin bile üzerinde '' bu ne şimdiii ? '' diye ...

Yolu açık olsun da sizden uzak olsun .

Kendinize yapacağınız en güzel iyilik onu aklınızdan derhal çııkarmak.

Son düzenleme:
Hiç düşünmeyin bile üzerinde '' bu ne şimdiii ? '' diye ...

Yolu açık olsun da sizden uzak olsun .

Kendinize yapacağınız en güzel iyilik onu aklınızdan derhal çııkarmak.

teşekkür ederim...en doğrusu bu ama beni üzen herşey iyiye giderken bunun olması hep hayal kırıklığı...kendimi mutlu olamasın demekten alıkoyamıyorum....

Beni de sevenler oldu ve çeşitli sebeplerden görüşmeyi kabul etmedim. Çok üzülmüşler kırılmışlar eyvallah ama kalkıp da kendimi kullandırmadım. Ki bu adam da kullandırmıyor. Adam bu kızı seviyor. Hala unutamamış. Onun peşinden gidiyor besbelli.

Üzgünüm çok acımasızca yazdım ama gereksiz kibarlık yapmayı sevmiyorum. İnşallah karşına daha iyi birileri çıkar. Allah onun da belasını versin.

Beni de sevenler oldu ve çeşitli sebeplerden görüşmeyi kabul etmedim. Çok üzülmüşler kırılmışlar eyvallah ama kalkıp da kendimi kullandırmadım. Ki bu adam da kullandırmıyor. Adam bu kızı seviyor. Hala unutamamış. Onun peşinden gidiyor besbelli.

Üzgünüm çok acımasızca yazdım ama gereksiz kibarlık yapmayı sevmiyorum. İnşallah karşına daha iyi birileri çıkar. Allah onun da belasını versin.

böyle sevgi yerin dibine batsın...dilerim eskisinden de mutsuz olurlar...sevdiğimden değil ama kırgınım işte..bende 4 yıldan sonra terkedildim çok zor günler geçirdim..inş. bundan sonra hayırlı biri çıkar karşıma...

durum ortada, bedenı senın yanında
kalbi başkasının yanındaymış.

hiç yalan söylemesın '' yok durumuna üzüldüm, yok mutsuzmuş insanlık yaptım'' diye.
koca bir yalan ...
ben olsam bir daha asla görüşmez, telıne çıkmaz, faceden engeller ve bır daha suratına bakmazdım.

durum ortada, bedenı senın yanında
kalbi başkasının yanındaymış.

hiç yalan söylemesın '' yok durumuna üzüldüm, yok mutsuzmuş insanlık yaptım'' diye.
koca bir yalan ...
ben olsam bir daha asla görüşmez, telıne çıkmaz, faceden engeller ve bır daha suratına bakmazdım.

işin kötü yanı aynı okuldayız hergün görücem...ve hala utanmadan küs kalmamalıymışız bu kadar mı basit olur bi insan? okulumu bile değiştirmeyi düşündüm ama bunu yapmicam...

Rahmetli dedem kızım kadının oro... korkmayın erkeğin oro.... daha tehlikelidir derdi. Bu çocuk da o hesap.

teşekkür ederim...en doğrusu bu ama beni üzen herşey iyiye giderken bunun olması hep hayal kırıklığı...kendimi mutlu olamasın demekten alıkoyamıyorum....

Herşey iyi gitmiyormuş işte ... Siz öyle görmüşsünüz ya da o öyle göstermiş ; ne farkeder ki ?

Sonuç olarak kendi tercihin yapmış , unutamamış ve unutamadığını seçmiş .

Geldi , geçti diyeceksiniz o kadar .

Kız başkasıyla çıkmış seninkide intikam almak için mi seninle çıkmış anlamadım?

Madem aklı eskisinde kalmış neden senle oluyor ki hayret birşey..
Sende boşver bence takma en azından takmıyormuş gibi yapta kendini birşey zannetmesin iyice..

Madem aklı eskisinde kalmış neden senle oluyor ki hayret birşey..
Sende boşver bence takma en azından takmıyormuş gibi yapta kendini birşey zannetmesin iyice..

ne istediğini bilmeyen bir dengesiz daha.iyice inancım azaldı...aynı okuldayız malesef hep görücem ama takmicam tabi.tek tesellim başta böyle bişey olması yoksa daha çok yıkılırdım.kendisi de yürümeyeceğinin farkında dileğim onun mutsuzluğunu görmek...

ne demek ya küs kalmamalıymışız,,, herşey onun istediği gibi mi olcak ! buraya kadar o istedi başladınız o istedi bitirdiniz şimdi sende sıra ;)

ne demek ya küs kalmamalıymışız,,, herşey onun istediği gibi mi olcak ! buraya kadar o istedi başladınız o istedi bitirdiniz şimdi sende sıra ;)

amacı belli.o kızla yine yürümeyeceğini de söyledi eğer olmazsa ben kenarda süs durayım kaybetmek istemiyo çünkü konuşmalarıyla ona iyi gelen birini..ama dediğin gibi yüzüne bile bakmicam bide okulda hala gülümsemezmi bu kadar da yüzsüz...

kızlar bunun ilişkisi yürürmü sizce? kendim için değil ama mutlu olmasın daha çok yıpransın istiyorum yoksa içim soğumayacak...

kızlar bunun ilişkisi yürürmü sizce? kendim için değil ama mutlu olmasın daha çok yıpransın istiyorum yoksa içim soğumayacak...

bunu zaman gösterecek.
ayrıca bu tarz şeylerde anında bulmaz insan yaptıklarını
yavaş yavaş ve farkına vararak anlayacak.

Back
X