abısının nıckıyle sıteye mı gırıyor ?
kızım kadın sıtesı bu ne dıyon sen anlamadım son dedıgını
bak senın ılıskını ben anlatayım,
sen habıre ayrılalım ayrılsak mı gelınce bırakcan mı dedın olmadı
sonra tam gelmeden evvel 2 tane kötu sey soyledın adam buna sınırlendı gelınce konusuruz dedı sonra ananı da anlamadım ne burnunu sokuyo ılıskıne kusura bakma ama anne o adı bıle an ne yani ne alaka? ılıskındekı konumu nedır ayrıca senınkı de i - liş- ki evlı degılsınız kı kaynanalık yapsın? kızım cok karıstırmıssın onu onun tafrası senı ge cmıs
neyse o ayrı konu sen ayrılmaya cabaladın cabaladın ben gıbı sonra da aman ben ıstemıom deyıp cullandın adam kactı senın hosuna gıttı şu an bıle pis bı m utluluk haz alıyosun aslında , a dam kacıyo ıstemıo senı sen onu elde etme arzusunu sevıyorsun, elde edınce oh be her sey çözuldu demeyı beklıyorsun ama su an dönmez sana... yanlısları üstüste yapmıssın beklıyceksın,
ıstıyorsan annen arasın barıstırsın zaten yeterınce burnunu sokmus ılıskınız 3 kısılık oolmus ...
sen olmazsan msnde konusur demı onla, kıskanırım walla ben anamı bıle sevgılımden, baban yok mu kız senın yok anladıgım kadarıyla kı annen bu kadar ılıskınızın ıcınde, neyse yorum yapmak ıstemıyorum daha, bıtmıs sızın ılıskı bekleme bence gerı. kaybetmek ıcın her sey ı yaptın cunku.