A Aysegl34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2022 126 10 28 27 16 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysegl34 #1 Neredeyse 1 haftadır pembe akıntım oluyor Bazen tam pembe bazen turuncu gibi ne bu sizce ya
Nurcihan33 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2021 1.840 1.063 83 30 16 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysegl34 #2 Aysegl34 .!.: Neredeyse 1 haftadır pembe akıntım oluyor Bazen tam pembe bazen turuncu gibi ne bu sizce ya Genişletmek için tıkla... Enfeksiyon da olabilir tahlil yaptırın
Aysegl34 .!.: Neredeyse 1 haftadır pembe akıntım oluyor Bazen tam pembe bazen turuncu gibi ne bu sizce ya Genişletmek için tıkla... Enfeksiyon da olabilir tahlil yaptırın
A Aysegl34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2022 126 10 28 27 16 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysegl34 #3 Ne tahlili yaptırayım ne gibi bi enfeksiyon olabilir
W Waweylaaaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2021 484 242 53 27 16 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysegl34 #4 Aysegl34 .!.: Neredeyse 1 haftadır pembe akıntım oluyor Bazen tam pembe bazen turuncu gibi ne bu sizce ya Genişletmek için tıkla... Idrar yolu enfeksiyonu geciriyor olabilirsiniz. Yanma kasik agrisi varsa diyebiliriz doktora gitmenizde fayda var
Aysegl34 .!.: Neredeyse 1 haftadır pembe akıntım oluyor Bazen tam pembe bazen turuncu gibi ne bu sizce ya Genişletmek için tıkla... Idrar yolu enfeksiyonu geciriyor olabilirsiniz. Yanma kasik agrisi varsa diyebiliriz doktora gitmenizde fayda var
Nurcihan33 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2021 1.840 1.063 83 30 16 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysegl34 #5 Aysegl34 .!.: Ne tahlili yaptırayım ne gibi bi enfeksiyon olabilir Genişletmek için tıkla... Turuncu akıntının en yaygın nedeni idrar yolu enfeksiyonu olabilir
Aysegl34 .!.: Ne tahlili yaptırayım ne gibi bi enfeksiyon olabilir Genişletmek için tıkla... Turuncu akıntının en yaygın nedeni idrar yolu enfeksiyonu olabilir
A Aysegl34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2022 126 10 28 27 16 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysegl34 #6 Waweylaaaa .!.: Idrar yolu enfeksiyonu geciriyor olabilirsiniz. Yanma kasik agrisi varsa diyebiliriz doktora gitmenizde fayda var Genişletmek için tıkla... Yanma yok ama kasık ağrısı kasıkta kalp gibi atış var birde üç tane test yaptım hepsinde silik çizgi çıktı
Waweylaaaa .!.: Idrar yolu enfeksiyonu geciriyor olabilirsiniz. Yanma kasik agrisi varsa diyebiliriz doktora gitmenizde fayda var Genişletmek için tıkla... Yanma yok ama kasık ağrısı kasıkta kalp gibi atış var birde üç tane test yaptım hepsinde silik çizgi çıktı
W Waweylaaaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2021 484 242 53 27 16 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysegl34 #7 Aysegl34 .!.: Yanma yok ama kasık ağrısı kasıkta kalp gibi atış var birde üç tane test yaptım hepsinde silik çizgi çıktı Genişletmek için tıkla... Hamilelik suphesi yazmadiginiz icin o ihtimali dusunmedim kan verin ve doktora bu sorunu soyleyin acilen bence. Testlerede bakalim paylasin
Aysegl34 .!.: Yanma yok ama kasık ağrısı kasıkta kalp gibi atış var birde üç tane test yaptım hepsinde silik çizgi çıktı Genişletmek için tıkla... Hamilelik suphesi yazmadiginiz icin o ihtimali dusunmedim kan verin ve doktora bu sorunu soyleyin acilen bence. Testlerede bakalim paylasin
A Aysegl34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2022 126 10 28 27 16 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysegl34 #8 Nurcihan33 .!.: Turuncu akıntının en yaygın nedeni idrar yolu enfeksiyonu olabilir Genişletmek için tıkla... Waweylaaaa .!.: Hamilelik suphesi yazmadiginiz icin o ihtimali dusunmedim kan verin ve doktora bu sorunu soyleyin acilen bence. Testlerede bakalim paylasin Genişletmek için tıkla... Neden acil dediniz korktum ya
Nurcihan33 .!.: Turuncu akıntının en yaygın nedeni idrar yolu enfeksiyonu olabilir Genişletmek için tıkla... Waweylaaaa .!.: Hamilelik suphesi yazmadiginiz icin o ihtimali dusunmedim kan verin ve doktora bu sorunu soyleyin acilen bence. Testlerede bakalim paylasin Genişletmek için tıkla... Neden acil dediniz korktum ya
W Waweylaaaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2021 484 242 53 27 16 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysegl34 #9 Aysegl34 .!.: Neden acil dediniz korktum ya Genişletmek için tıkla... Hamilelik varsa pembe akinti normal olmayabilir. Eger riskli bi durum varsa mudahele olsun diye. Hersey normalse doktor zaten soyler. Gitmek gerekir boyle bi durumda amacim korkutmak degildi kusura bakmayin
Aysegl34 .!.: Neden acil dediniz korktum ya Genişletmek için tıkla... Hamilelik varsa pembe akinti normal olmayabilir. Eger riskli bi durum varsa mudahele olsun diye. Hersey normalse doktor zaten soyler. Gitmek gerekir boyle bi durumda amacim korkutmak degildi kusura bakmayin
Nurcihan33 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2021 1.840 1.063 83 30 16 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysegl34 #10 Aysegl34 .!.: Yanma yok ama kasık ağrısı kasıkta kalp gibi atış var birde üç tane test yaptım hepsinde silik çizgi çıktı Genişletmek için tıkla... Gebelik şüphesi varsa acile gidin bence
Aysegl34 .!.: Yanma yok ama kasık ağrısı kasıkta kalp gibi atış var birde üç tane test yaptım hepsinde silik çizgi çıktı Genişletmek için tıkla... Gebelik şüphesi varsa acile gidin bence
A Aysegl34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2022 126 10 28 27 16 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysegl34 #11 Nurcihan33 .!.: Gebelik şüphesi varsa acile gidin bence Genişletmek için tıkla... Evet var ama acile gidince napicam ne dicem yada onlar napicak
Nurcihan33 .!.: Gebelik şüphesi varsa acile gidin bence Genişletmek için tıkla... Evet var ama acile gidince napicam ne dicem yada onlar napicak
Nurcihan33 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2021 1.840 1.063 83 30 16 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysegl34 #12 Aysegl34 .!.: Evet var ama acile gidince napicam ne dicem yada onlar napicak Genişletmek için tıkla... Pembe akıntı var diyorsunuz belki acil bi durum vardır düşük tehdidi vardır ya da yerleşme kanaması olabilir enfeksiyon olabilir gitmeniz lazım
Aysegl34 .!.: Evet var ama acile gidince napicam ne dicem yada onlar napicak Genişletmek için tıkla... Pembe akıntı var diyorsunuz belki acil bi durum vardır düşük tehdidi vardır ya da yerleşme kanaması olabilir enfeksiyon olabilir gitmeniz lazım