- Konu Sahibi jellybonbon
Merhaba jellybonbon yaşımız yakın olsa gerek, seni çok iyi anlıyorum, konunu baştan aşağı okudum. Bu son yazdığın zaten sende belirli hisler uyandırmıştır. Ne yazıkki herkes birbirine dürüst davranmıyor her konuda, kendi adıma konuşacak olursam birisiyle ilişkiye başladıysam, benim için karşımdaki insanın geçmişi önemli değildir, ben hayatına girdikten sonra tavrı tutumu nasıl, karşılıklı beklentiler uyuşuyor mu ona bakarım, ama benim sana tavsiyem bu çocukla olur da hala görüşürsen aklına takılan herşeyi tek tek sorman, takıntı haline getirip intikam duygularını karıştırmadan olmuyorsa olmuyordu demen, ama kalan birşeyler de varsa elinden geleni sonuna kadar yaptığını düşünmek ilerisi için vicdanını rahatlatacaktır. Bol şans.
artık bi konuşmanın olması benim açımdan imkansız gözüküyor bu konuya dair belirli seviyede arkadaşlığımız devam edecektir neticede bazı duygular dile getirilmedi.. bu noktadan sonra ki ben olayı ögrendikten sonra yeteri kadar kendisinden soğudum bundan sonra da vurdun duymaz bi şekilde devam ederim kaldı ki paylaşılmış bişeyimiz yok anca arkadaş ortamlarında bir araya gelebiliriz. kafaya takmak konusunda duygusal düşünmek yerine tamamen mantıksal düşünüp hareket etme kararı aldım ve bu konuda gerçekten başarılı olduğumu düşünüyorum.. bir konuya mantıksal yaklaşmaya başladığımda benim için tamamen bitmiş oluyor. yani etkileri yıkıcı olmayacak