ne bu?

Valla hiç bilmiyorum bende
bana da parmagımın ucu kadar bile açılman yok denilmişti.
Parmak ucunu ölçü olarak söylüyorlar ama
keşke cm olarak da belirtseler :)
Ebem dün dedi 1.parmagim kadar acilman var dedi.bebek yerleşimi iyi ne demek sence??? Hem dün nst de sancim.20-25 lerdeydi yani.yok tu herhalde

Her hamile de doğum başlangıcı emaresi farklıdır.Kiminin suyu gelir,kiminin nişanı kimi hissetmez bile

Konu sahibi burda vakit kaybedeceğinize hastaneye gidin.Farkında olmadan suyunuz geliyor olabilir.Suyun azalmasıyla da bebek içerde strese girebilir

Her hamile de doğum başlangıcı emaresi farklıdır.Kiminin suyu gelir,kiminin nişanı kimi hissetmez bile

Konu sahibi burda vakit kaybedeceğinize hastaneye gidin.Farkında olmadan suyunuz geliyor olabilir.Suyun azalmasıyla da bebek içerde strese girebilir
Allah korusun ama eğer.acilmam oluyorsa hastaneye gidersem 3-4 cm ken dış agrisi gibiymis durabilirmis dogumum?

minicik-anne12 .!.:
Allah korusun ama eğer.acilmam oluyorsa hastaneye gidersem 3-4 cm ken dış agrisi gibiymis durabilirmis dogumum?
Kulaktan dolma bilgilerle doğuma girilmez.
Herkesin ağrı eşiği farklıdır.
Sen dişin ağrıdığında ortalığı yıkarsın aynı ağrıya ben uzun süre dayanabilirim mesela bunun gibi

Canım ya Allah yardımcın olsun, Nasıl kasılma acaba benimde oluyordu son haftalar, böyle karnım sepsert oluyordu kramp girmiş gibi, bir süre sonra geçiyordu. Ama seninki ıkınma sanırım ? Bende ıkınma sadece doğum öncesi oldu

Canım ya Allah yardımcın olsun, Nasıl kasılma acaba benimde oluyordu son haftalar, böyle karnım sepsert oluyordu kramp girmiş gibi, bir süre sonra geçiyordu. Ama seninki ıkınma sanırım ? Bende ıkınma sadece doğum öncesi oldu
Ya böyle karnimda tuhaf bir bir biyerde toplaniyo gibi bebek asaga tarafimdada böyle kendini sıkıp bırakıyor sizlama gibi böyle hafif elinle ayirirsin ya seyini öyle tuhaf bi his yaa gidiklanmami desem

saka gıbısın
erken gıdersem etkılenırım strese gıderım belkı dıyorsun
ya evde dogurursan ?
arayıp evde hamıle kadın var sancısı kasılması var dıye senı ıhbar edesım gelıyor alsın hastaneye gotursunler
ben dogurucam burda heyecandan :D

Hayır annemi bekliyorum gelmesini esimi uyandıracak ve gidicez sancilarim var hafif hafif ve ikinma devam ediyor hadi bakalim:D.. tuhaf olan ben böyle beklemiyorum nisan gelecekti Allaaah nisan.geldi diyecektim ondan.sonra.sancidan bagiracaktim felen bu ne şimdi :D??

Pek çok Zaman bişeylerden şüphelenip doktora gitmiştik sonra boş boş geri dönmüştük :) ama yine de gitmek gerek tabi ki
Hayır annemi bekliyorum gelmesini esimi uyandıracak ve gidicez sancilarim var hafif hafif ve ikinma devam ediyor hadi bakalim:KK70:.. tuhaf olan ben böyle beklemiyorum nisan gelecekti Allaaah nisan.geldi diyecektim ondan.sonra.sancidan bagiracaktim felen bu ne şimdi :KK70:??
hiç bir Zaman hayal ettiğimiz gibi olmuyor işte :halay:

37 haftaligim 2 gun üst uste cati muaynesi oldum 1 parmak acilman var dendi dün, suan kendiliğinden alt tarafım ikinma hareketi yapıyor sanki birtek orayı sıkıp birakiyormusum gibi ne bu?????????
Kasılmalar her 20 dakika da bir giderek artan sancılarla birlikte geliyorsa sancılar 5 dakika ya indiğin de en yakın doğum servisine gidin.
28 haftadan itibaren günlük 5 kere kasılma olması çok normal.
Açılma durumu su gelmedikçe bebeğin suyu azalmadıkça ve ilerlemedikçe sorun değil.

Back
X