ne bu?

yarı yaşımdasın nerdeyse suni yada değil her türlü normal çatır çatır doğurursun doktor takibe aldığında mı dedi bunları.sakın sezeryana filan girme daha bu yaşta ben bebeğin gelceği anı hissedebileceğini de düşünüyorum.ama şu var 37 hafta da yalancı sancılar da olabiliyor.

Bugün hastaneye gittim 3 cm mis yatisini yapalım mi dediler isyersende cuma günü gel suni ile hemen dogurursun dediler sizceeeeee??? Aciiiiil

Suyun gelmediyse sakin suan yatisini yapma. Bedenine guven. 3cm den bisi olmaz. Ne kdr cok beklersen ve bebegin riski yoksa o kdr ii olur. Gerekirse her gun muayeneye git ama aciklik 8e ulasincaya kdr ya da suyun gelene kdr bekle

yarı yaşımdasın nerdeyse suni yada değil her türlü normal çatır çatır doğurursun doktor takibe aldığında mı dedi bunları.sakın sezeryana filan girme daha bu yaşta ben bebeğin gelceği anı hissedebileceğini de düşünüyorum.ama şu var 37 hafta da yalancı sancılar da olabiliyor.
Evet ama doktor dogumun başlamış 3 cm acilman var dedi

Sana hastanede bi suru sey dicekler. Sen sadece bedenini dinle EGER BEBEGIN SAGLIGI YERINDEYSE. genceciksin, eve git yat vakit gecir. Akintin normalden birazcik bile fazlaysa o zaman hemen hastaneye gidersin

böyle alttan açılcakmıs gibi baskı mı oluyor benim öyle oldu 3 gün sonra suyum patladı dogum yaptım

sancı oldugu zaman agrı olmayabılır kı benım sancım varmıs ama hıc agrım yoktu
bıde sabah bıraz cok beyaz bı akıntı gelmıstı seffaf gıbı aslnda
öglen 11 dede suyum patladı bence sen doguracaksın

ben yapmadım ama suni sancıyla doğuran arkadaşlarım fena birşey olduğunu söylüyorlar.
zaten doğum başladıysa neden suni sancı seçeneği sundu o kısmı anlamadım??
cumaya kadar doğurursun zaten değil mi?
türkiyede değildin hatıraldığım kadarıyla,oralarda hastane odaları falan güzeldir,ilgi alaka da öyle sanırım,o yüzden ev yerine hastanede kalaıp normal doğrursun bence.

Daha haftan dolmamis neden hemen suni sanci dediler anlamadım.. hastane evine çok uzak değilse evde olsan daha rahat edersin. Bebeğin hareketlerini takip et, bşr aksilik yoksa son ana kadar bekle bence

Ya arkadaslar 37 haftalık bebegın solunum sıkıntısı olmaz herseyı tamdır
ben 36+5 de suyum patladı gıttım 2 cm acılmam varmıs sancım felan yoktu sunı sancı verdıler bebegın boynuna kordon dolanmıs ıkımznde kalp atısları dustu ben soka gırdım sezeryana aldılar acıl dogurdum
cocugumu rıske etmezdım dırek sezeryane gırerdım bılseydım
bence gıtsın yatsın doktor takıp etsın cocugna evde bısey olsa nolcak
ya bide senin çocuğun ve sağlıgın herşeyden önemlı olmalı ya böyle bısey burda sorulur mu onun benım aklıma bakılır mı bıkere bunun kararını sen ver ivedi bi şekilde.

ben açıkçası yurt dışında olduğunu bilmiyordum burda olsa hemen hastane mikrobu çıkar.yurt dışını bilemem.

Back
X