• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne dedin Seeen!!

Çok kızar herkes eminim ki ama işin bire şu boyutunu düşünmek lazım, kavga esnasında söylüyor, yani hoş bir şekilde hatırlamıyor onu demekki.

eski sevgilisinin adıyla sesleniyorsa orayı hemen terkederdim :oklava::oklava::oklava:

baya konuşmazdım acısını elimden geldiğince çıkartmaya çalışırdım galibakötükedihüsoÇok üzgünüm çoook

onun için hiçde hayırlı olmass

annesinden doğduğuna pişman ederdimm emdiği sütü burnundan fitil fitil getirirdimm heraldee

ıkı gun trıp yarardım ucuncu gun barısır ona haftalarca kısa prıyotlarda baska erkek ısımlerıyle seslenırdımm sonrada askım kusura bkma sasırdım derdımnaniknaniknaniknanik

ben yapmıştım bunu.tartışırken ben bağırırken yanlışlıkla eski sewgilimin ismiyle hitap etmiştim ama nie öle bişy oldu anlamadm bi anda çıktı ağzımdan ama aklmda onun olmasıyla fln asla bi ilgisi yok.allahtan farketmedi ama..çok kızardı eminim..o da başka türlü düşünürdü sonra açıkla açıklayabilirsen...

Benim eşim yeni çıkmaya başladığımız zaman demişti 2-3 hafta olmuştu çıkmaya başlayalı :mymeka: Walla şok olmuştum ilk şoku atlattıktan sonra tepkimi verdim tabi ki :jeyyar: Yeni olduğumuz için uzatmadım ama sonraki dönemlerde olsa kesin bilinçaltı olduğunu düşünürdüm ve biraz zor hazmederdim sanırım hatta hazmedemeyebilirdim bile :bbo:

her zaman sonradan vurmayı severim kötükedihüso
en güzel anımızdada ben yanlışlıkla eski sevgilimin adını kaçırıverirdim ağzımdan....:jeyyar:
he he he yaşasın kötülük.........:lepi:

sırasıyla şöyle olur:

:1shok: kötükedihüso Çok üzgünüm çoook :oklava:
sonra da uzun süre küserim ne kötü bişeydir ya Allah korusun.

Ben de küsmüştüm ama ertesi gün mini fırın,ütü ve mutfak robotu alıp gelmiş affettim ben de napim kaydirigubbakcemile3

Hiç olmamıski sevgilisi kendisi eline dokunulan kız alırsan eline dokunulmus kız alırsın sözune takılıp kaldıgı için hiç sevgili edinmemiş ben ilk eşimde gözumu açıcam demiş ve sabretmiş ve öylede oldu ikimizde birbirimizde gözumuzu açtık askım benim bana saklamıs kendini benim ona sakladıgım gibi :1hug:

benım bır ıkı kez nefret ettıgım eskı erkek arkadasımın ısmı ıle seslenecek oldum kı cıkmadı agzımdan
evet cok acı cektım sevgımden deıl ama baska seyelrden, bu yuzden su an en kotu kıstasım o ınsan, o yuzden herkesı onla kıyaslıorum ılgınc bısey dımı? belkıde bı anda yalnıslıkla da olur ama ben benımkının nedenı bılıorum

tahammül edemezdim sanırım böle bi duruma sonunu düşünmek bile istemiyorum yalnızca bu meselenin çok çokk uzayacağı kesin kötükedihüso kötükedihüso

eğer çok kötü kavga ederken söylediyse, onu hep kavga ederken hatırladığını düşünürüm, benimle kavga edebileceğini bilinç altı kabul etmiyor, o yüzden onun adını söylüyor derim...iyimserim galiba bu konuda..
ama eğer ikimize özel, güzel bir anda söylerse, gözünün yaşına bakmam yolarım...

eğer çok kötü kavga ederken söylediyse, onu hep kavga ederken hatırladığını düşünürüm, benimle kavga edebileceğini bilinç altı kabul etmiyor, o yüzden onun adını söylüyor derim...iyimserim galiba bu konuda..
ama eğer ikimize özel, güzel bir anda söylerse, gözünün yaşına bakmam yolarım...

aynen canımm kötükedihüsokötükedihüso:mymeka::mymeka:

Back
X