Ne demek istedi?

cilekk_3228

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
5
0
36
Kocaeli
Geçen gün işten eve geldm bizimkilerle konuşurken birşey söylediler aklıma takıldı 6 ay önce falan işlerim kötü gitmişti bana ulaşamadıklarında iş yerini arıyorlardı çalışanımla konuşurlardı aileme artık mantıklı kararlar veremiyor son ödemeyi bile cep telefonunu satarak yaptı bir konuşun yada birşeyler yapın demiş iyi niyetli biri de kızılacak bir durum mu sizde hakikaten zor zamanlarda geçirmiştim ama bu muhabbette pek hoşuma gitmedi siz olsanız ne yapardınız

onaneymiş yaa o niye karışmış ki :s bence kızılacak bişey senin ailene senin bilgin dışında konuşuyo...

çok hoş olmamış bence sonuçta sizin aranızda olan birşey bu zaten ailenizin bilmesini isteseydiniz çalışanızdan önce siz söylerdiniz.
ters davranmaz sakince bir daha böyle birşey yapmamasını söylerdim.

bizimkiler sık sık arayıp onunla konuşurlardı severlerdi onu yardımcı olmak mı istedi haksızlık etmeyeym diye de düşünüyorum

geçen akşam yemek yerken bizimkiler sen o zmnlar hatalı davrandın biz orayı aradığımızda bize artık mantıklı kararlar veremiyor ödemeleri bile böyle yaptı birşeyler söyleyin demiş bu kadar sadece

çok kötü bişey değil belki ama üzerine vazife de değil ailenizi ikaz etmesi..
sakince uyarın çalışanınızı..

İyi niyetliliği, ailenle samimiyet vs o yorumu yapmasına gerekçe olamaz. bence hadsizliktir bu. önünü kesmek lazım. kaldı ki ailene bunu konuşan kendi çevresine neler konuşuyordur..

bizimkiler sık sık arayıp onunla konuşurlardı severlerdi onu yardımcı olmak mı istedi haksızlık etmeyeym diye de düşünüyorum

Ben şahsen birisi benim hakkımda böyle şeyler söyleseydi iyi niyetli olduğunu düşünmezdim.Şuanda bile bin tane şey geçiyor aklımdan, eğer işin en başındaki sen değilsen ailenden birisiyse seninla rekabete girip olduğun pozisyona mı gelmeye çalışıyor gibi :18:

Ama böyle birşey olmasa son derece iyi niyetle davranmış olsa bile, o senin çalışanın ve senin yakınlarınla etrafındakilerle nasıl konuşacağını bilmesi daha profesyonel davranması lazım. Resmen seni ailene karşı küçük düşürecek, işleri beceremiyor gibi gösterecek sözler bunlar. Ya iş için arayan insanlarla da böyle konuşuyorsa? Bir de ailen sana kelimesi kelimesine mi anlattı konuşmayı yoksa kendi kelimeleriyle mi? Çünkü belki daha düzgün bir şekilde ifade etmiştir kendini anlatmaya çalıştıkları başkadır o zaman daha kabul edilebilir olur.

Yoksa bir çalışanın patronunun ailesine '' Mantıksız kararlar alıyor birşeyler yapın '' demesi sattığın telefonla ilgili dedikodu yapması normal şeyler değil kesinlikle

bunu bnde hoş karşılamadım ama o zmnlar işlerim kötü gitti ve çok mantıksız kararlar almıştım iyi niyeti olabilir mi diye düşündüm boş yere kalbini kırmayayım dedim

ailenızle sık sık konusuyor ve sızıde caresız gorduyse bence pek kotu bıse yok yanı aılenıze soyleyıp sızde destek olabılecegını sanmıstır bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…