ne demek istedi

Lipbalmi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
405
82
643
selam kızlar,

az önce erkek arkadaşımla aramızda çok gereksiz bir muhabbet oldu. yakında nişanlanıyoruz. aramız iyi çok şükür bu ara ama arada bazı sorunlar oluyor tabi.

kendisi yeni nişanlanmış bir kız arkadaşında 1 karatlık bir pırlanta tektaş görmüş ayrıca kızın beştaşı da varmış. nişanlısı takmş nişanlısının durumu iyiymiş falan. bana anlatıyor bunları. ben de dedim ki bazı insanlar buna önem veriyorlar işte dedim. ben önem vermiyor muyum dedi. (o da bana tektaş almıştı ama öyle büyük bişey değil).. evet dedim ben de ben sana birşey aldıramadım dedim şakasına.. sonra da o da çok alınmış çok bozulmuş bana benim için çalışıyormuş gece gündüz falan yine başladı. sanki ben çalışmıyorum ben de evlenmemiz için para biriktiriyorum. desteğimiz çok az mecburen ikimiz de zorluk çekiyoruz fazla beklentim yok ondan. ben de isterdim beştaşlalr setler bilmene ama almayacağını alamayacağını bildiğim için sınırlı tutuyorum. ama bana gelip de başka bir kızda gördüklerini söyleyince kendimi değersiz hissettim ve o laf ağzımdan çıktı.. sonra çok üzüldüm keşke bu muhabbetleri hiç açmasaydık. çünkü ne zaman parayla ilgili bir şey olduğunda mutlaka tadımız kaçıyor ve hep bana şikayet ediyor bu da benim psikolojimi bozdu. sanki ben ondan çok şey bekliyormuşum gibi.

Halbuki ben de çalışıyorum zorlanıyorum. bir daha asla bu muhabbetleri yapmayalım artık dedim ama bana bayağ bozuldu alındı. kolay kolay da geçmez biliyorum.[/COLOR]

Son düzenleyen: Moderatör:
evlendiğinde huzuru mutluluğu bulamazsan o kocadan yana gülmezse yüzün
O tektaşlar bes taşlar cayır cayır yakar eliniii yinede ahh diyemezsin...
boşuna üzmeyin birbirinizi canım bu konuştuklarınız huzuru size getiremezz....

erkekelr maddi anlamda bunun şakasını bile kaldıramıyor kendimden biliyorum malesef benimde başıma benzer bişey gelmişti
unutulur bir iki güne zaten

Son düzenleme:
aslında bu muhabbeti kız açar şunun şuyu var gibilerinden ama erkek arkadaşın bence kendisinde eksiklik gördüğü için açmış bu konuyu sana almayı istiyor ama durumu müsait olmadığı için alamıyor kendisini ezilmiş hissetmiş sanırım. Senin esprinde keyfini kaçırmış. eğer bu tarz şeylere önem vermiyorsan onun yanında olmasının yettiğini birlikte herşeyün üstesinden gelebvilceğinizi bu tarz şeylere önem vermediğini belirtirsen kırgınlığüını geçirirsin bence

selam kızlar,

az önce erkek arkadaşımla aramızda çok gereksiz bir muhabbet oldu. yakında nişanlanıyoruz. aramız iyi çok şükür bu ara ama arada bazı sorunlar oluyor tabi.

kendisi yeni nişanlanmış bir kız arkadaşında 1 karatlık bir pırlanta tektaş görmüş ayrıca kızın beştaşı da varmış. nişanlısı takmş nişanlısının durumu iyiymiş falan. bana anlatıyor bunları. ben de dedim ki bazı insanlar buna önem veriyorlar işte dedim. ben öne vermiyor muyum dedi. (o da bana tektaş almıştı ama öyle büyük bişey değil).. evet dedim ben de ben sana birşey aldıramadım dedim şakasına.. sonra da o da çok alınmış çok bozulmuş bana benim için çalışıyormuş gece gündüz falan yine başladı. sanki ben çalışmıyorum ben de evlenmemiz için para biriktiriyorum. desteğimiz çok az mecburen ikimiz de zorluk çekiyoruz fazla beklentim yok ondan. ben de isterdim beştaşlalr setler bilmene ama almayacağını alamayacağını bildiğim için sınırlı tutuyorum. ama bana gelip de başka bir kızda gördüklerini söyleyince kendimi değersiz hissettim ve o laf ağzımdan çıktı.. sonra çok üzüldüm keşke bu muhabbetleri hiç açmasaydık. çünkü ne zaman parayla ilgili bir şey olduğunda mutlaka tadımız kaçıyor ve hep bana şikayet ediyor bu da benim psikolojimi bozdu. sanki ben ondan çok şey bekliyormuşum gibi.

Halbuki ben de çalışıyorum zorlanıyorum. bir daha asla bu muhabbetleri yapmayalım artık dedim ama bana bayağ bozuldu alındı. kolay kolay da geçmez biliyorum.[/COLOR]

ikide bir gördüğünü söylemesiyle bende kendimi değersz hissederdim. bunu tatlı dille söylersen bi sorun olmaz diye düşünüyorum

Son düzenleme:
ikinizde çalışıp birşeyler yapabilme çabası içindesiniz.
Seni anlıyorum nişanlının alamayacağını bildiğin için haliyle isteyemiyorsunda ve bu duruma üzülüyorsun.
üzülmek yerine elindekiyle yetinsen?
Onun yerine kendini koysan?
eminim sana alamadığı herşey için o senden on kat fazla üzülüyordur.
tek taş beş taş nedirki ya.
benim eşim bana tek taş almadı. Alamadı.
Ben isteseydim alırdı belki ama onun ne zorluklar çektiğini gördüğüm için ben her fırsatta istemediğimi alyansımı çok beğendiğimi ve onu tektaşın gölgesinde bırakmak istemediğimi dile getirdim.
Ha bu arada alyansım aman aman bişey değil klasik düz sarı alyans.
Benim tektaşımı kayınvalidem düğünüme 1 hafta kala aldı eşim bile değil.
Ama bunu hiçbir zaman sorun etmedim etmemde.
Halen daha eşimin aldığı alyans benim için pırlantadan daha değerli çünkü parasını ikimiz biriktirdik :16:

Bence sende başkalarındaki takıları düşünüp huzurunu kaçıracağına elindekilerle mutlu olmaya çalış.
daha nişanlanmadan bunları sorun ediyorsanız ileride daha büyük problemleri aşamazsınız allah korusun

ARtık sanki kızlara verilen değer bu takılarla ölçülüyormuş gibi bir şey var. Her ne kadar kimse önemli değil dese de görünce vayy diyoruz.. benim erkek arkadaşım bie böle şeyleri hiç bilmezken dikkatini çekmiş kızdaki yüzüklelr ve gelip bana anlatıyor. damarıma basınca ben de dayanamadım. herkes kendi imkanları ölçüsünde alıyor tabi.

Bir erkeğe sadece maddi değil hiçbir anlamda kendini güçsüz hissettirmemelisin canım, çok alıngan oluyorlar :50: Kendini yetersiz hissetmiş olabilir. Başka bir kızda gördüğünü söylemesi de tepkini merak edip yoklamıştır acaba ne düşünüyor böyle olması hakkında diye.

ARtık sanki kızlara verilen değer bu takılarla ölçülüyormuş gibi bir şey var. Her ne kadar kimse önemli değil dese de görünce vayy diyoruz.. benim erkek arkadaşım bie böle şeyleri hiç bilmezken dikkatini çekmiş kızdaki yüzüklelr ve gelip bana anlatıyor. damarıma basınca ben de dayanamadım. herkes kendi imkanları ölçüsünde alıyor tabi.

sadece bizde var bu türklere özgü birsey takıya önem vermek

konuyu kendi açarak belli ki nabzını yoklamak istemiş,sende oltaya gelmişsin ve maalesef o da alınmış haklı olarak
ama büyütülecek bişey değil üzme kendini de onu da
bikaç güne unutulur
ama demek ki alıngan,bi daha bu tarz konularda espri bile yapma...

konuyu kendi açarak belli ki nabzını yoklamak istemiş,sende oltaya gelmişsin ve maalesef o da alınmış haklı olarak
ama büyütülecek bişey değil üzme kendini de onu da
bikaç güne unutulur
ama demek ki alıngan,bi daha bu tarz konularda espri bile yapma...

zaten bizim konuşmalarımız hep espriden ciddiye dönüşüyor.. bence de nabız yoklamak için söyledi dikkatini çekti. o da yeni yeni görüyor böye şeyleri. ama ben onun sürekli bu konularda böyle pasif olmasına kızıyorum. ne erkekler var gider sevgilisine sahte tektaş alır en kötü mekana yemeğe götürür ama kıza kendini kraliçe gibi hissettirir.ama benimki öyle değil..

işte herkes bir değil güzelim maalesefff
kimseyle kıyaslamada onu işin içinden hiç çıkamasssın..
bir ömür geçireceksin işallah onunla,huylarını biliyosun,sineye çekeceksin mecbur
yoksa kavga,gürültü,tatsızlık eksik olmaz aranızda
boşver takma kafana
yüzük müzük hikaye bunlar
para pul da
ıkı ınsan bırbırını kaybetmek ıstemesın yeter ki
bı küçük oda bile saraydır onlara:)

ben evlenirken hic birsey istemedim herkes ne kadar salaksin dediler
aldirmadim
hatta balyina bile gitmedik
ailesi birseye karismadi ne bilim sadece maddi olarak degil misafir gibi gelip gittler
dügünde bile normal basit tasli taki taktim herkes oooo pirlantami o dedi bende güldüm
kendim aldim taki dükkanindan 10 tl :)
ne bilim maddi olarak hicbirsey görmedim hicbirsey takmaadilar vs vs vs
esimi cok sevdim deli gibide seviyorum hala
aramizda maddiyatin lafi bile yok
evlendigimden beri ne istediysem aldim hicbirseyde gözüm kalmadi
ev hanimiyim cebimde param eksik olmaz ...ha bunlar önemli degil ama olmasi güzel tabi
en güzeli sevgi ask :) evlilikte bu cooook önemli
demem o ki
bestas tektas falan düsünme bile
seviyormusun bu adami devam et
ve yipratma üzme adami

Kendisi kaşınmış bence
Bende olsam ters çıkardım işi gücü yok milletin elinde ki tek taşı görüp anlatıyor(okadarını alamadığı tektaş)
Neye özendiriyor ki ne söylemeni bekliyordu acaba

Bence cok gereksiz bu taki muhabbetleri. Sizin birbirinize vereceginiz en guzel taki kalbinizdeki sevgi ve sadakat. Gerisi bos,kullanip gonlun gectikten sonra bozdurmaya gidiyorsun bes para etmiyor bile.

Kendisi kaşınmış bence
Bende olsam ters çıkardım işi gücü yok milletin elinde ki tek taşı görüp anlatıyor(okadarını alamadığı tektaş)
Neye özendiriyor ki ne söylemeni bekliyordu acaba

aynen ben de böye düşündüm ne gerek vardı?

belki kötü niyetle demedin ama bende olsam bende bozulurum. Bide o erkek , gurur yapmış olabilir. Kendisinde değil aksine o lafı söylemekle sende hata buldum ben .

Back
X