ne demek istedi

hayır mevzuyu onun açmış olması enteresan olmuş. belki de kompleks yapmıştır alamadığı için. senin ağzından da duyunca gücenmiştir. takılma fazla. mevzu açılınca söylersin ben seni tek taş alacaksın diye sevmedim huzurlu olalım yeter dersin. kaldı ki hakikaten en önemlisi bu.

burda cogu kadın hediyeler pahaladıktan sonra arkadından aldatma geliyo diyor...
takılmayım maddiyata sanki hepimize pırlantamı takıldı ama mutluyuz...

5 taşlarla , pırlantalarla geçim olsaydı zenginlerin hepsi şenşakrak mutlu olurdu.

siz şakanın dozunu kaçırmışsınız bi ben sana aldıramadım yaptıramadım tarzı söyleminiz hoş olmamış ama ağızdan çıkmış bir kere.

ben bizim için şunu yapıyorum onu yapıyorum söylemlerine girilirse işin içinden çıkılmaz. yıpratmayın boşuna birbirinizi.

bazen yok yere gereksiz tartışmalar her ilişkide oluyor ama sizin söyleminiz erkek arkadaşınızın gururuna dokunmuş, kendini maddi anlamda yetersiz hissetmesine yol açmış belli ki.

-------

belki de önemli değil dediğin şeyi içten içe önemsiyorsundur..
böyle bir konu açılınca da kendini değiersiz hissetmen bundan olabilir mi..
ama inan bana bi kıymeti yok, sevdiğin kişi parayı nerden bulucam diye uykusuz kalırken, 10 parmağında 10 pırlanta yüzüğün olarak yastığa başını koyup uyuyabileceğini zannetmiyorum eğer seviorsan...
o sana bu konuyu şu yüzden açmış olabilir,sen diyesin ki "amaaan nolcak sanki, olsa nee olmasa nee" diyesin diye açmıştır. yada acaba onun da çevresinde böyle arkadaşları varsa imreniyor mudur ki diye ağzını aramış da olabilir.. bence bi yolunu bul, bunları gerçekten önemsemediğini söyle.. böyle şeyleri hiç konuşmamak değil çözüm, gerçekten içinden gelerek önemsiz olduğunu hissetmen... zaten düşünmediğin bişeyi düşünüyor gibi yaparsan böyle konusu açılınca moralin bozulur...
üzmeyin bence bu güzel zamanda birbirinizi...

Ya bak şimdi....Benim de tektaşım yok hakketen ya...Yorumları okuyunca geldi aklıma:)

Neden konuyu nişanlın açmış,demek ki kendini eksik hissediyor.Belki de senden aman boşver huzur olsun yeter demeni bekledi.Sende öyle söylemeyince de kırıldı.Sen de seviyorsun sanırım takıp takıştırmayı...Ama boşver...Hiçbirinin anlamı yok...Evlenir evlenmez bozduk altınlarımı...Arada kızarım kendime keşke vermeseydim diye arada aman olan oldu derim...Düşünme sende....

Ayrıca tek taş olayına nedne benim hiç hevesim yok:) Sevmiyorum hiç ya:)

Benim alyansımda da 2 tane pırlanta var. mutluluğuma katkısı yok, sadece o dönem maliyeti olmuştu. hepsi bu.
bu işler boş işler önemli olan düğünde takılacak altın bileziğin ağırlığı ve sayısı :)
şaka şaka.

gerçekten çok gereksiz bir muhabbet olmuş :31:nişanlının gönlünü al uzatmayın ve bir daha bu tarz sohbetlere girmeyin

Bilerek anlatmış bence.

"Benim durumum yok acaba aldıklarımla onu mutlu edebiliyor muyum, bunları anlatayım da tepkisine bakayım" mantığı...

Siz tabii ki şakasına demişsinizdir ama erkeklerin en hassas yeri maddi konular:30:

Bence açıkca söyleyip gönlünü alın. "Ben sana sahibim, tek taş, on taş kimin umrunda" falan derseniz gönlü muhtemelen alınmış olur zaten:52:

1 karat 10 bin Tlyi geçkin olur bunu gerçekten parmağında taşımak ister misin?
küçük karatlılarda ufacık oluyor hiç güzel durmuyor. yani 1 karatlık yüzük istiyorsan zengin koca bulman lazım. yoksa 10 bin lirayı 1 yüzüğe verecek orta halli adamda ne akıl var ne fikir

Bence bir erkeğin bu konuları açması çok yersiz. Erkek kısmının takı muhabbetiyle ne işi olur. O muhabbeti kızlar aramızda yaparız, mini dedikodularla şakalarla falan geçiştiririz. Eğer çocuğun bu tarz kompleksleri varsa evlenmeden önce tedavi olsun. Siz açık açık konuşun, zaman değişti hayatta artık başka şeyler önemli falan diye. Sonuçta sizi takı manyağı düz mantık kızlardan sanmasın. Sizin de gururunuz var.

Gerçekten nişanlınız bu altın meselesini size neden açıyor ki?
Belki de sizin bu konularda tepkinizi ölçmek istedi.
Madem para yüzünden tartışmalar yaşıyorsunuz
sizin de bir daha bunları konuşmayalım demenizde hiç bir sakınca yok bence.
Verdiğiniz tepkide de gayet haklısınız bana göre.
Çünkü kadınlar her zaman onun düğününde ne olmuş , neler takılmış, eşyaları nasıldır diye bakar .
Ama işin tuhafı şu ki bu kez kadın değil , konuyu erkek açıyor ve sonra da alınıp
işi acıtasyona götürüyor.

Nişanlınız şimdiden bu konularda kompleks sahibi ve her şekilde sizi doyumsuz olarak gösterip
sürekli sizin bir şeyler beklediğinizi düşünüyorsa ileride başınız çok ağrır.

Son düzenleme:
Para evlilikte de çok sorun çıkartır. Bunu sürekli yüzünüze vurur. Kavga çıkar. Şimdi kapatmayın konuyu, çözün. Görmezden gelmeyin.

1 karat 10 bin Tlyi geçkin olur bunu gerçekten parmağında taşımak ister misin?
küçük karatlılarda ufacık oluyor hiç güzel durmuyor. yani 1 karatlık yüzük istiyorsan zengin koca bulman lazım. yoksa 10 bin lirayı 1 yüzüğe verecek orta halli adamda ne akıl var ne fikir

yok canım o kadarlık yüzüğü isteyen kimki.. ben istemiyorum istemedim de zaten alamaz biliyorum. o dediği yüzüğü alan kızın eşinin mesleği durumu iyiymiş. ordan örnek verdi zaten. ben de böyle anlatınca kendimi değersiz hissettim karşımdaki insan önem vermiyor böyle şeylere çünkü.

Gerçekten nişanlınız bu altın meselesini size neden açıyor ki?
Belki de sizin bu konularda tepkinizi ölçmek istedi.
Madem para yüzünden tartışmalar yaşıyorsunuz
sizin de bir daha bunları konuşmayalım demenizde hiç bir sakınca yok bence.
Verdiğiniz tepkide de gayet haklısınız bana göre.
Çünkü kadınlar her zaman onun düğününde ne olmuş , neler takılmış, eşyaları nasıldır diye bakar .
Ama işin tuhafı şu ki bu kez kadın değil , konuyu erkek açıyor ve sonra da alınıp
işi acıtasyona götürüyor.

Nişanlınız şimdiden bu konularda kompleks sahibi ve her şekilde sizi doyumsuz olarak gösterip
sürekli sizin bir şeyler beklediğinizi düşünüyorsa ileride başınız çok ağrır.

Teşekkür ederim bana hakverdiğin için.. o an bunu anlattığında büründüğüm psikolojiyle aslında gerçek düşüncemi yansıtamadım ağzımdan da öyle bir laf çıkıverdi.

yok canım o kadarlık yüzüğü isteyen kimki.. ben istemiyorum istemedim de zaten alamaz biliyorum. o dediği yüzüğü alan kızın eşinin mesleği durumu iyiymiş. ordan örnek verdi zaten. ben de böyle anlatınca kendimi değersiz hissettim karşımdaki insan önem vermiyor böyle şeylere çünkü.

ben de eşime laf arasında bi pırlanta tektaşım bile yok dedim. gitmiş d. günümde 0.08 karatlık pırlanta almış. :27: 700 lira civarı. bir de o kadar ince ve küçük ki, hiç güzel durmuyo valla içim yanı verdiği paraya. 20-30 liralık bişey alsa daha çok sevinirdim. sana avsiyem değeri bunlarla ölçme. benim eşim (elinden geldiği kadar) alır takı hediye ama bana ufacık bir şeyde günlerce surat yaptıktan sonra üzüldüğümü bile bile beni değiştirmeye çalıştıktan sonra öyle değer vermek olmaz olsun. :50:

Eminim benim eşim de "bak işte filanca şu kadarlık tek taş almış şu kadarlık beş taş almış" dese ben de ters çıkardım..
Ona alacağı altını soran eden yokken resmen kaşınmış..Sonra da haklı olarak duyduğu laf gururuna dokunmuş..
Neyse daha sonra konuşursun dersin işte öyle bahsedince üzüldüm falan huzurumuz olsun yeter diye al gönlünü :31:

kız yazık çocuğa,
kendini ezik hissettiği için anlatmış sana arkadaşının aldıklarını, ben alamıyorum sana gibisinden.
senin ne önemi var ben seni seviyorum ilerde onlarda olur inşallah demeni beklemiş besbelli.

kız yazık çocuğa,
kendini ezik hissettiği için anlatmış sana arkadaşının aldıklarını, ben alamıyorum sana gibisinden.
senin ne önemi var ben seni seviyorum ilerde onlarda olur inşallah demeni beklemiş besbelli.

katılıyorum :)
adam sadece konuyu konuşup rahatlamak istemiş gibi geldi bana da ama senin tepki daha da canını sıkmış.

Back
X