bence hoşlanıyor ama sıkboğaz etme umursamıyormuş gibi davran kendi dönecektir sana ...
yani hoşlanmıyor mu sadece eğleniyor muedebiyat parçalayarak senin ilgini çekmeye çalışıyor.
İnançsız bu sanki nasıl söz bunlar yahu.
tamam abla vurma yayahu tek bir cümleyle biz nasıl anlayalım bunu hayır biz değil kimse anlamaz hayat bu kadar genellemeye gelemez..yaşlar,yaşanmışlıklar büyürken izlediğin bir tek kare bile hayatını şekillendirirken bu çok basit bi soru olmuş gayb dan haber vermek gibi bişey buna cevap vermek..
bence bizimle değil onunla iletişime geçin açık olun öyle küsmeceler terslemeler artık komik kaçıyor kusura bakmayın sizi kırmak değil niyetim ama o kadar şey okuyoruz ki burda uzay çağındayız artık daha uyanık daha net olmalıyız ..alın karşınıza konuşun edebi değil açık net türkçe konuşmasını da talep edin
sevgiyle kalın
Edebiyat yapmaya çalışmış ama eline yüzüne bulaştırmış ergen
Edebiyat yapmaya çalışmış ama eline yüzüne bulaştırmış ergen
Hoşlandığım bir çocuk bana "Eğer tanrı varsa ve eğer tanrı adilse bana dünümü versin çünkü dünümde hayat dünümde sen vardın. Ama artık yoksun"dedi. Ben kaybetmek istemiyorum ama ısrarla gitmemi istiyor. Benden hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu anlayamadım.
hoşlandığım bir çocuk bana "eğer tanrı varsa ve eğer tanrı adilse bana dünümü versin çünkü dünümde hayat dünümde sen vardın. Ama artık yoksun"dedi. Ben kaybetmek istemiyorum ama ısrarla gitmemi istiyor. Benden hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu anlayamadım.
İzlediğim bir filmde de vardı buna benzer replik onu anımsadım.
Bence burada sorun onun senden hoşlanıp yada hoşlanmaması değil, senin o düşüncede-inanışta olan biriyle yapıp yada yapamayacağın olmalı.
hoşlandığın çocuk aklınca okkalı bi cümle kurmuş sana
hiç oralı bile olma ağırdan satıyo güya kendini
aramayı kes bak nası tıpış tıpış geliyo
Varsa ve adilse diye yaradanı sorgulayan biri, benim hayatımda olamaz, şahsi fikrim budur. Bu cümleyi her ne sebepten söylemiş olursa olsun ben o kişiyi sağlam bir yere koyamam.
Müslüman olmayanlar insan olmuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?