Ne demek istedi ?

arwinnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
85
5
0
35
Bolu
Hoşlandığım bir çocuk bana "Eğer tanrı varsa ve eğer tanrı adilse bana dünümü versin çünkü dünümde hayat dünümde sen vardın. Ama artık yoksun"dedi. Ben kaybetmek istemiyorum ama ısrarla gitmemi istiyor. Benden hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu anlayamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
bence hoşlanıyor ama sıkboğaz etme umursamıyormuş gibi davran kendi dönecektir sana ...

bence hoşlanıyor ama sıkboğaz etme umursamıyormuş gibi davran kendi dönecektir sana ...

ya olay zaten şu onla ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Ailesi benimle aynı şehirde. Yazın görüşmüştük. Kendi şehrine dönerken tartıştık ve 1 ay civarında görüşmedik. Geçen gelmiş buraya beni çay içmeye çağırdı. Bende tersledim. Bu da sinirlendi. Ama zaten çok üzülen bir yapısı var ve hep içine atıyor. Kolay kolayda geri dönmeyen biri tersledim diye uzaklaştı. Ve unut herşeyi diyip duruyor. Bense üstüne gittim iki gündür artık cevap vermicem sana dedi eğer uzatırsan kötü gözle bkarım dedi.

yahu tek bir cümleyle biz nasıl anlayalım bunu hayır biz değil kimse anlamaz hayat bu kadar genellemeye gelemez..yaşlar,yaşanmışlıklar büyürken izlediğin bir tek kare bile hayatını şekillendirirken bu çok basit bi soru olmuş gayb dan haber vermek gibi bişey buna cevap vermek..
bence bizimle değil onunla iletişime geçin açık olun öyle küsmeceler terslemeler artık komik kaçıyor kusura bakmayın sizi kırmak değil niyetim ama o kadar şey okuyoruz ki burda uzay çağındayız artık daha uyanık daha net olmalıyız ..alın karşınıza konuşun edebi değil açık net türkçe konuşmasını da talep edin
sevgiyle kalın

tamam abla vurma ya

Varsa ve adilse diye yaradanı sorgulayan biri, benim hayatımda olamaz, şahsi fikrim budur. Bu cümleyi her ne sebepten söylemiş olursa olsun ben o kişiyi sağlam bir yere koyamam.

İzlediğim bir filmde de vardı buna benzer replik onu anımsadım.

Bence burada sorun onun senden hoşlanıp yada hoşlanmaması değil, senin o düşüncede-inanışta olan biriyle yapıp yada yapamayacağın olmalı.

hoşlandığın çocuk aklınca okkalı bi cümle kurmuş sana
hiç oralı bile olma ağırdan satıyo güya kendini
aramayı kes bak nası tıpış tıpış geliyo

Ben müslümanım ama o ateist diye de insanlığını hiçe sayamam onun Allahla arasında olan bir şey beni ilgilendirmez.

Müslüman olmayanlar insan olmuyor mu?

oluyor ama senin başka inanca sahip biriyle evlenmen dinen olmuyor...

konuna gelirsek; çok saçmalamış zaten yanındaymışsın istese dünde bırakmaz geleceğine katardı seni...

demek ki istemiyor...

Son düzenleme:
Siz buraya ne demek istedi diye yorum yapmışsınız ve ablalarda kendilerine göre yorumlamış.
Burada kimse ateistler insan değil dememiş,neden böyle tepki veriyorsunuz ki,madem tepki vereceksiniz ne diye konu açıyorsunuz.
Burası büyük bir platform herkes sizinle aynı görüşte olacak diye bir şey yok.
Sordugunuz soru ise erkek arkadaşınız işinde gücünde olabilir,ama hala ergenliğin etkisinde edebiyatı parçalamaya çalışmış,ve başarmış!Edebiyatımızı parçalamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…