Ne demek istemiş ben anlayamadım anlayan var mı ?

Allahım ne kadar iyi niyetli insanlar var.Tanımadıkları kişiye bile ne güzel imkanlar sunuyorlar.Bu fırsat kaçmaz,hemen irtibata geçin desemde inanmayın düpedüz dolandırıcıkaç,düşünme bile.

Allahım ne kadar iyi niyetli insanlar var.Tanımadıkları kişiye bile ne güzel imkanlar sunuyorlar.Bu fırsat kaçmaz,hemen irtibata geçin desemde inanmayın düpedüz dolandırıcıkaç,düşünme bile.
bir an doktordan mesaj gelince ne ki acaba diye heyecan yaptım haha :)

Ne gibi bi jest mesela töbe ya
Saçma sapan bişey bence, doktor da değil üçkağıtçılar

Reklam amacli ya.
Kkdada doktorlar var musteri avina cikan.
Doktorun reklama ihtiyaci varmi deme, tabikide var. Estetik icin en guvenilir en bilindik doktorlari seciyolar. Bilindik diyince aklina ilk once reklamlardan bildigimiz tandigimiz doktorlar geliyor. Mesela doktor fatih dagdelen. Ismi aklima kazindi her kanalda onun reklami var.
Bide hasan findik mesela.

evet de onlar kadar tanınmalarına gerek yok ki zaten işlerini iyi yapsalar tavsiye ile potansel bir müşteri sayısına ulaşırlar

evet de onlar kadar tanınmalarına gerek yok ki zaten işlerini iyi yapsalar tavsiye ile potansel bir müşteri sayısına ulaşırlar

Demekki o musteri sayisina ulasmayi bu yoldan hizlandirmaya calisiyorlar beyfendiler. Ama sakat is, guvensizlikten baska bi sey vermiyor.

Reklam amaçlı yazılmış .
Siz bize müşteri bulun bizde size jest yapalım demeye getirmiş (ne kadar güvenilirse )
İşini iyi yapan doktorların böyle reklam msjlarıyla işi olmaz .
Cevap bile vermeyin .

kk den müşteri toplamanız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…