- 5 Eylül 2012
- 462
- 288
- 103
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
bunda gazoz değil de steteskop var sanırım :)Ayyy Türk filmlerindeki sapıklar geldi aklıma
bir an doktordan mesaj gelince ne ki acaba diye heyecan yaptım haha :)Allahım ne kadar iyi niyetli insanlar var.Tanımadıkları kişiye bile ne güzel imkanlar sunuyorlar.Bu fırsat kaçmaz,hemen irtibata geçin desemde inanmayın düpedüz dolandırıcıkaç,düşünme bile.
evet de onlar kadar tanınmalarına gerek yok ki zaten işlerini iyi yapsalar tavsiye ile potansel bir müşteri sayısına ulaşırlarReklam amacli ya.
Kkdada doktorlar var musteri avina cikan.
Doktorun reklama ihtiyaci varmi deme, tabikide var. Estetik icin en guvenilir en bilindik doktorlari seciyolar. Bilindik diyince aklina ilk once reklamlardan bildigimiz tandigimiz doktorlar geliyor. Mesela doktor fatih dagdelen. Ismi aklima kazindi her kanalda onun reklami var.
Bide hasan findik mesela.
evet de onlar kadar tanınmalarına gerek yok ki zaten işlerini iyi yapsalar tavsiye ile potansel bir müşteri sayısına ulaşırlar
hahaha sanırımbu ne be telefon dolandırıcılığının dr versiyonumu
kk den müşteri toplamanız içinLinkedln'e üyeyim. Bu sadece cv doldurduğumuz yani sadece iş ile ilgili bir platform. Az önce şöyle bir mesaj geldi.
''Merhaba T.. Hanım Umarım sızı rahatsız etmedim bengenel cerrahı ve kalp damarcerrahısı uzmanıyım ve plastık cerrah arkadasım, ıkı kısılık bır ekıbız ,hacettepelıyız , Dermokozmotolojı yanı cılt dolguları , botoks ,pelıng , varıs , kendı kanından doku uretımıyle yanak , meme dokusu uretımı ve orıjınal plasental kok hucre uygulamalarını ben yapıyorum , arkadasım op dr selcuk Kuyubası butun estetık cerrahı operasyonlarını yapıyor ,ofısımız bagdat caddesıde , yakında taksımde de bır ofıs actık , sızınle calısmak ısterız , bıze arkadaslarınızı yonlendırebılırsenız bızde sıze jest yapmak ısterız , dusunurmusunuz?,''
Amaç ne bir doktorun reklama ihtiyacı var mıdır ki kafamda deli sorular.
hahaha ben kendim güvenmiyorum ona müşteri mi toplucamkk den müşteri toplamanız için
kesinlikle katılıyorumReklam amaçlı yazılmış .
Siz bize müşteri bulun bizde size jest yapalım demeye getirmiş (ne kadar güvenilirse )
İşini iyi yapan doktorların böyle reklam msjlarıyla işi olmaz .
Cevap bile vermeyin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?