• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne demek istemiş ben anlayamadım anlayan var mı ?

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.379
4.001
373
Linkedln'e üyeyim. Bu sadece cv doldurduğumuz yani sadece iş ile ilgili bir platform. Az önce şöyle bir mesaj geldi.

''Merhaba T.. Hanım Umarım sızı rahatsız etmedim bengenel cerrahı ve kalp damarcerrahısı uzmanıyım ve plastık cerrah arkadasım, ıkı kısılık bır ekıbız ,hacettepelıyız , Dermokozmotolojı yanı cılt dolguları , botoks ,pelıng , varıs , kendı kanından doku uretımıyle yanak , meme dokusu uretımı ve orıjınal plasental kok hucre uygulamalarını ben yapıyorum , arkadasım op dr selcuk Kuyubası butun estetık cerrahı operasyonlarını yapıyor ,ofısımız bagdat caddesıde , yakında taksımde de bır ofıs actık , sızınle calısmak ısterız , bıze arkadaslarınızı yonlendırebılırsenız bızde sıze jest yapmak ısterız , dusunurmusunuz?,''

Amaç ne bir doktorun reklama ihtiyacı var mıdır ki kafamda deli sorular.

doktor sızınle calısmak ıstemesının yanı sıra
bız musterı bulursanız sıze ya prim yada ucretsız operasyon falan yaparız ıstersenız dıyor
yanı hem sızın gıbı calısana , hemde gelecek calısanın etrafındakı cevresıne ıhtıyacları var demek oluyor

Orasi nasil calisiyor bilemem.
Ama sosyal medyada herkese guvenmem.
Ozellikle size de jest yapariz, kismi yeterli gelir bana.
Yanitlamazsiniz, olur biter.

Akılları sıra reklam yapmak istemiş olabilirler ama hiç güven verici değil .
Seninle aynı şehirdeler mi peki bu insanlar . Buna dikkat etmişler mi.
yok aynı şehirde değiliz ben İstanbulda değilim nasıl yardım edebilirim ki size dedim İstanbula bekleriz dedi

reklam yapıyorlar işte. belli ki önlerine gelene msj atıyorlar. büyütülcek birşey yok bence. engelleyin gitsin.

Back
X