ne demek istemiş olabilir sizce?

aklım almıyor delirecek gibiyim nasıl unuturum onca şeyi...ayrılıktan kimse ölmüyor evet ama ya yarım yaşamak, o daha kötu değil mi ? aksamdan beri düşünüyorum zaten ben ne yapmışım ne kadar bunaltmışım diye...fakat değişsem de bir ilişki içinde olmadığımız için o bunu görmeyecek inanmayacak...

O görmese bile siz kendiniz için değişmelisiniz.
Biraz zamana bırakın..
Elbet değiştiğinizi göreceği gün gelicektir.

Kendinizi kontrol etmeyi öğrenmeniz kazım.
İnanın ki ben sizden daha fena kıskanç biriydim, öyle ki ( lütfen gülmeyin :37: ) eski sevgililerinin facelerini bulup, konuşmaya kalkışmışlığım bile var.
Sonra fark ettim ki, benim ki kıskançlık değil paronayaklık.
Ve kendime söz verdim. Bakın altını çizerek söylüyorum, kendime söz verdim.
Ona değil.
Çünkü ben böyle davrandıkça en çok zararı kendime veriyordum sonrada ilişkimize.
Kendimi zorladım ama başardım.
Artık böyle huylarım yok.
Çünkü böyle şeyler en başta size sonra sevdiğinizle beraber ilişkinize çok büyük zararlar veriyor.
O yüzden ne kadar zor olsada oturup, sakin kafayla düşünmeniz ve kendinizi düzeltmeniz gerek.
Bunu kendiniz için yapmalısınız, yoksa ayrılmış olsanız bile durmucaksınız, takibe devam edicekseniz ki zaten ediyorsunuz.
Çok fazla bunaltmışsınız kendinizide sevgilinizide..
Benim sevgilimde öyle tepkiler çok verirdi, çünkü haklıydı.
Benim ki kıskançlık değil hastalıktı.
Ama çok şükür ki, artık öyle değilim.
Düzeldim.
Kendime inandım ve başardım.
Sizde başarabilirsiniz.
Değişebilirsiniz.
İmkansız yoktur..
Unutmayın ki, Ölümden başka herşeyin çaresi vardır.

cok cok haklısın canım. bende senin gibiydim. sürekli gecmişii kurcalıyodum. sürekli kontrol etmeye calısıyodum sonra farkettim ki yıpranan üzülen ben oluyorum. bıraktım artık takip etmeyi. daha doğrusu bırakmaya calısıyorum su hastalıklı tutumu :))

ve konu sahibi arkadasa gelnce bence sende bırakmalısın. en azından ayrılık sonrası bi süre uzaklas. kendinle kal. ne dedi ne söyledi niye dedi diye düşünme. ahhh bizz kızlar cokk seviyoruzz acıyı alıp yasamayı. herseyi üstümüze alınmayı.

bız bura da bu kelımeden hersey cıkarabılırız ama ,
bu kelımeyı soyleyen eger erkek arkadasınız ıse
kesın oylesıne laf esnasın da soyledıgı bırseydır .
erkekler bu kadar cok derın dusunmez .
kafanızı cok yorumayın derım ben :ssz:

Herkese iyi geceler...ben sizlerden bir konuda yardım almak istiyorum.Yalnızlığı hissettiren sadece ''sevgisizlik'' duygusu mudur? diyen bir kişi ne demek istemiş olabilir.siz ne cıkarıyorsunuz bu sözden ıkı saattir kelıme kelıme cozumluyorum.kafayı yıyeceğim bir anlam veremedim.

radyoda bir gece programında dj'in yaptığı felsefedir belki de sadece....

erkekler derin cümleler kurmaz.
sadece hoşuna giden 2 satır kelimedir belki de...:34:

sevgi karşılık bulursa vardır anlamı. yalnız hissediyorsa başka dünyadasın demektir bence:16:

Herkese iyi geceler...ben sizlerden bir konuda yardım almak istiyorum.Yalnızlığı hissettiren sadece ''sevgisizlik'' duygusu mudur? diyen bir kişi ne demek istemiş olabilir.siz ne cıkarıyorsunuz bu sözden ıkı saattir kelıme kelıme cozumluyorum.kafayı yıyeceğim bir anlam veremedim.

İnsanın kendini yalnız hissetmesi, illa ki onu seven sevgilisi eşi dostu olmadığı anlamına gelmez.. Yalnızlık sevgisizlikten başka duygularla da hissedilir.. Demek istemiş olabilir. Sevgilinizse de bunu söyleyen.. Siz onu seviyorsanız bile o şuan kendini biraz yalnız hissediyo bence..

Back
X