- 17 Şubat 2016
- 219
- 48
- 13
- Konu Sahibi Denizcimmhmt
-
Cam ırmağı taş gemi Nazan Bekiroğlu tarafından yazilan bir öykünün ismi kitap ismi yanıBen bu watsaap durum mesajlarını çözemeyenlerdenim.
Cam ırmak ve taş gemi ne kadar ilginç
Şu an okuduğum kitabın ismi alıntıyı da ben oradan yaptım ama onun bana ne anlatmak istediğini anlamadimGoogleye bakayım dedim.Sonra o kadarını sizde yapmıştırsınız diye vazgeçtim.
Yok canım gönderme yapıyor neden dersen cnkü daha önce de açık.açık gönderme yapıyordu bana ama bu seferki durum yoruma çok açık ne demek istediğini anlamadimMeraktan bakıyordur bence birsey olduğundan değil. Gonderme falan yapma engelle gitsin kız ark. Varmış.
Size söylediğini nerden anladınızŞu an okuduğum kitabın ismi alıntıyı da ben oradan yaptım ama onun bana ne anlatmak istediğini anlamadim
Aslında seyy immmEski sevgilinin numarası hala neden duruyo :)
Cnkü okuduğum kitabın adını durumunun altına yazdı ..yazdığı durum kitapta geçmiyor sırf durumu benim için yazdığını anlayayım diyeSize söylediğini nerden anladınız
Boşver giden sevgiliden hayır gelen gelirse eskisi gibi olmaz bence silin gitsin.Aslında seyy immmben hala unutamadim. Ama hiç yazmadım bu süreçte o yazdı bir ara döner gibi yaptı ama olmadı olaylar çok çok karisik
"Cam ırmağı taş gemi" kitap ismidir alıntı yaptığım kitap ismini alintidan sonra yazdım ...Bir ben mi bişey anlamadım yazılan durum iletilerinden?
Cam ırmağı ne taş gemi ne, nasıl bir metafor bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?