- Konu Sahibi Denizcimmhmt
Âmin âmin Allah dert vermesinde tek derdin takip etmek edilmek olsun . HaklısınAyrıca Allah dert vermesin napalim takip ediyoruz birbirimizi suç degil yasak değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Âmin âmin Allah dert vermesinde tek derdin takip etmek edilmek olsun . HaklısınAyrıca Allah dert vermesin napalim takip ediyoruz birbirimizi suç degil yasak değil
Öyle hepimizin insaAllahÂmin âmin Allah dert vermesinde tek derdin takip etmek edilmek olsun . Haklısın
Nece konusuyorsunuz kuzum nasil kelimeler onlar ....Sevgili bayanlar eski erkek arkadaş kız arkadaşı olduğu halde beni hala watsaptan takip ediyor aradan yıllar geçmesine rağmen .
Ben duruma "
Ne kadar abesti aşkın yüzü
Dahası, ne kadar çok yüzü vardı.Aşkın bir yüzü iki yüzü, aşkın yüzsüzlüğü.
Vefa,ihanet,ahd Cam irmagi taş gemi" diye yazdım ama gerçekten ona gönderme yapmadim o da sonrasında "birgün sen de anlarsın neler olduğunu cam ırmağı taş gemi " diye yazdı ne söylemek istiyor.Yorumlarinizi alayim:)
Bence biz anlamadik onlarin kendi tarzlari var biz uzak kaldikBence o da anlamamış.
Sanirim öyle oldu biraz :)Bence biz anlamadik onlarin kendi tarzlari var biz uzak kaldik![]()
Nece konusuyorsunuz kuzum nasil kelimeler onlar ....laf cakmalardan gir sanane bee lerden cik ...
Bosverin size ne onemsemeyin zaten onemsememissinizde o atlamis kalsin orda hatta engelleyin[/QUOTE
Ama biz byle laf cakiyoruz birbirimize arada bunun gibi anlasilmazliklar oluyor da oturup günlerce dusunuyoruz![]()
Açıkça dönmek istedi zaten bir sorun yaşandı olmadı haaa o ayrıçok bir anlam aramayın altında bence çünkü size dönmek istese açıkça size yazardı kendinizde söylediniz unutamadım diye ayrıcada takiptesinizbelli ki amacı sadece kafanızı karıstırmak. üzerine alınmış sizin hala onun için acı cektiğinizi düşünmüş egosunu tatmin ediyor aklınca. sevgiliside var madem hic takılmayın bunlara boşuna yorulmayın. bazı kadınlarda oldugu gibi erkeklerde de var bu vazgecilmez olmanın yersiz guıruru![]()
ÖğğğWatsap durumından gönderme yapmalar böğğğk
Olacak olacakBu uzaktan uzağa laf sokmalar bir tek bana mı itici geliyor??
Yani takip tamam. Takip edersin ama bu kadar açıkta edilmezki. Durumunuzu değiştirin desem yine onu önemseyip kafanıza takıp değiştirdiğinizi anlar.
Olacak gibiyse konuşun ve tekrar barışın. Olmayacaksa bu saçmalıkları bırakın.
Ona gore mi ilaç yazacaksin ? Hahayyyyengeli bas ne uzatıyorsun.... yoksa sevgilisi olan biriyle yazışmak mı istiyorsun, niyetini öğrenelim önce...
Ona gore mi ilaç yazacaksin ? HahayyyySadece seviyorum
Cani sağ olsun napalimsevgilisi varken sana iş atan erkek, senle beraberkende başka kıza iş atar... sonra gelip buraya konu açarsın, sevgilim aldatıyo diye..
Değil mi ne kadar komiknolmuş nolmuş, şu sosyal medya çok acayip atarlı giderli yer oldu ya çok komiğime gidiyo durum güncellemesine hayat felsefesi yazılması![]()