- Konu Sahibi belemir6666
günaydın hanımlar...
öncelikle Rabbim bütün arkadaşların dileğini kabul etsin isteyen herkese ve bana da bebek nasip etsin...(Amin)
burayı 5-6 aydır takip ediyorum sıklıkla.hamile haberlerini okuyunca inanın çok mutlu oluyorum.sıkıntıda olan insanlar içinse bir terapi merkezi sanki.benim de sıkıntım büyük olmasa dünden beri bayağı canımı sıktı.10 aydır bebek düşünüyoruz eşimle bir tane de kızım var benim.dün doğum günümdü ama ben pek sevinemedim çünkü yine adet oldum bu ayda
3 aydır doktorlara gidiyorum farklı farklı devlet ve üniversite olmak üzere.fakat rutin muayene dışında pek ilgilenmediler.hatta birinde adetin 2. günü gittim hormon testi olursa filan diye ama nafile.illa bir yıl olmalı dediler.yaş faktörünü söyleyecek oldum alakası yok 1 yıl beklenecek tetkikler için dediler.hepsinde moralimi bozmamaya çalıştım.ama bu ayda olmayınca yarın için özelden randevu aldım bir doktora.şimdi benim gibi olan arkadaşlar varsa ya da öncesinde yaşamış sizlere soruyorum.illa bir hormon testi için bile bu kadar beklenmeli mi?35 yaş diyolar ama beklemek gerçekten zor hele ki 33 olduk dimi ne kaldı 35 e
yarın da 10 ay desem yine mi gönderir beni çok çekiniyorum.1 yıl desem yalan olacak ama 2 ay kalmış şunun şurası.belki çok basit bir konu ama benim için önemli kızlar.benzer durumları olan,okuyan, yorum yapan herkese teşekkürler...:26:
öncelikle Rabbim bütün arkadaşların dileğini kabul etsin isteyen herkese ve bana da bebek nasip etsin...(Amin)
burayı 5-6 aydır takip ediyorum sıklıkla.hamile haberlerini okuyunca inanın çok mutlu oluyorum.sıkıntıda olan insanlar içinse bir terapi merkezi sanki.benim de sıkıntım büyük olmasa dünden beri bayağı canımı sıktı.10 aydır bebek düşünüyoruz eşimle bir tane de kızım var benim.dün doğum günümdü ama ben pek sevinemedim çünkü yine adet oldum bu ayda

yarın da 10 ay desem yine mi gönderir beni çok çekiniyorum.1 yıl desem yalan olacak ama 2 ay kalmış şunun şurası.belki çok basit bir konu ama benim için önemli kızlar.benzer durumları olan,okuyan, yorum yapan herkese teşekkürler...:26:
Son düzenleme: