ne derseniz oyle yapcam

bla bla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
1.181
415
333
kizlar 12 yildir sevdigim adamin nisanlandigini bu aksam itibariyle ogrenmis bulunuyorum.iki saattir la hevle cekiyorum rahatliyayim diye.bir ay once no degismistim ona vermemistim.simdi onu bahane ederek msj la tebrik edeyimmi.no vermek istememdeki amac esra nisanladigimi duyunca benimle irtinati kesti dememedi icin.kendisi akram oluyor.ne yapayim.msj atayimmi

Bence atma canım ne gerek var ki hem konu nasıl gelişti bilmiyorum kim ayrılmak istedi ..Tebrik etmek ne demek hiç gereği yok bence

Ayrıldığınz kişiye neden mesaj aticaksiniz ayrilmisiniz o tercihini kullanmış sevmiş evlilik yolunda adim atmış ne gerek var bırakın onu siz de kendi yolumuza bakin

Yeni numaranı neden vermediğini düşün
nişanlanınca tabi ki irtibatı keseceksin esra nişanladığımı duydu hala beni arıyor diye mi düşünsün
akrabansa bu saatten sonra görüşecek değilsiniz
tek taraflı değilse bu tabi

sevgilim degildi platonikti.aramiz cok iyiydi.annem kankan nisanlanmis dedi.irtibati kesersem sevdigimi anlar.ya ben onun dugunune nasil giderim.kendisi akrabam

Arada bir ilişki yok sanırım. Biten bişey yok yani. Bu durumda bence tebrik edebilirsin. Nişanlandıktan sonra facebook arkadaşlarımın çoğu yok olmuştu birden bire. Çok dalga geçmiştim arkalarından. Tenrik etmende sakınca görmedim. Ama artık tamamen silmelisin aklından.

Tabiki hayır.
EŞEĞİN AKLINA KARPUZ KABUĞU DÜŞÜRMENİN ANLAMI YOK.
Hala sevdiğinizi düşünecek.
Yolu açık olsun.
SEVGİLER;);)
EDİT: Platonik oldugunu sonradan yazmışsın.
Yinede arama, yazma!

numaranı zaten vermediysen bence hiç gerek yok mesaja.. sosyal medya kullanıyosanız ordan yazabilirsiniz..

tebrik etmezsen ayıp olur sonuçta kanka muhabbeti varmış aranızda.Ha sen acı çekersin o ayrı dava ama bilmiyormuş gibi davranırsan aklına gelebilir onunda. Bilmem sen bilirsin!

12 yilmi uzucu bir durum olmali allah sabir versin madem numaranizi basinda vermediniz simdide vermeyin gorunce tebrik et kendini yani uzulmussen eger uzuntunu belli etme

Bende beraberdinizde ayrildiniz sandim..

Bence yazma salla gitsin.
Ne gerek var.

İyi de bir ay önce numaranızı değiştirmişsiniz, yeni numaranızı bilmiyormuş.

Yani nişanlanınca irtibatı kesti denecek bir durum yok ortada...

Asıl onda olmayan numaranızı nişanlandıktan sonra ona bildirmeniz gereksiz olur.

Gördüğünüz yerde tebrik edersiniz.

sevgilim degildi platonikti.aramiz cok iyiydi.annem kankan nisanlanmis dedi.irtibati kesersem sevdigimi anlar.ya ben onun dugunune nasil giderim.kendisi akrabam

ilk mesajınızdan konu tam anlaşılmıyordu, şimdi oldu

zaten platonikmiş, arasanız da aramasanız da farklı bir şey anlamaz.. dolayısı ile içiniz nasıl rahat edecekse öyle davranın

ayrıca 12 yıl platonikmişsiniz.. nişanlanarak sizi bilmeden büyük bir dertten kurtarmış oldu

12 yıldır nasıl tuttunuz kendinizi ben tutamazdım .O sana karşı birşey hissetmiyor sanırım o yüzden tebrigini yapıp bir daha görmemeye, unutmaya çalışmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…