ne dersiniz aldatıldım mı?

yrn85

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2014
7
1
6
35
İzmir
Arkadaşlar direk konuya gireyim. Ben sahte bir face açtım. Ve eşime istek gönderdim. Kabul etti. Bana sordu bu ismi tanıyor musun diye hayır dedim. Başladık konuşmaya telini istedim 2 hattı var internet için o hattı verdi. Israrla aramamı istedi. Akşam görüşelim dedim hayır şimdi dedi. Benim teli istedi. Bahaneler uydurdum inanmadı. İçim içimi yiyor. bir kızım var. Ne yapmalıyım sizce? Ona nasıl ders vermeliyim.

Öncelikle niyetini anlayın. Eklemiştir ama şimdi sizin kim olduğunuzu anlamaya çalışıyordur belki. Konuşmalarınız nasıldı yani size iş verir gibi mi konuştu yoksa normal sıradan konuşmalar mıydı..Birde siz olduğnuzu anlamış olabilirmi ..

acaba siz misiniz diye konulmak istemiş olabilir mi telde. aslında arkadaşınız varsa çaktırmadan onu aratabilirsiniz. ya da hiç uğraşmayın boşverin

Size bu ismi tanıyor musunuz diye sormuş , bence siz olduğunuzdan şüphelenmiş olabilir.

Ayrıca eşinizi bu yolla denetlemeye çalışmak çok alçaltıcı. Aynı Şeyi size yapsa tepkiniz ne olurdu?

Alçaltıcı olarak siz düşünebilirsiniz ama bunu birçok bayan düşünür. Ben işyerinde erkeklerle konuşurken yüzlerine bile bakmıyorum o kadar ona sadığım ki demişsiniz ya bu durumda olsaydınız ne olurdu diye direk tersler yol verirdim. Face te konuşmalarımız eşim evlimisn diye sordu. Ve onu nereden tanıdığımı sordu. Bende onan kendimi inandırdım. Foto istedi. Sonra tel noda ısrar etti.

Size bu ismi tanıyor musunuz diye sormuş , bence siz olduğunuzdan şüphelenmiş olabilir.

Ayrıca eşinizi bu yolla denetlemeye çalışmak çok alçaltıcı. Aynı Şeyi size yapsa tepkiniz ne olurdu?

Katılıyorum. Bunu yapmanızı gerektirecek bir sebebiniz var mıydı? Güvensizliğinizi kazanacak bir şey mi yaptı?

Son düzenleme:
Bence o kişinin kim olduğunu anlamaya çalışmış numarasını isteyerek ısrarla ara diyerek. Siz olduğundan şüphelenmiştir. Bana aldatma gibi gelmedi. Ayrıca böyle denemeler artık çok sıradan olmaya başladı. Adamlar anlıyor yani. Gereksiz bence.

Bir çok bayan da eşine güvenmeyi ve böyle yollarla test etmemeyi bilmeli o zaman. Hadi güveni sarsacak bir şey olur. Bir şüphe olur bir derece anlarım ama durduk yerde dur bir face hesabı açayım da istek göndereyim demek gereksiz bence.

Niye bakmıyorsunuz yüzlerine.İş arkadaşlarınızla konuşurken yüzlerine bakmak başka anlamamı gelir.Düşünce ve bakış açısı ayrı birşey , güvensizlikten kaynaklı bu yola başvurmanız ayrı birşey.

Ortada sebep yokken neden boyle bir seye gerek duydunuz. Hani bir sebep olur anlamak icin yaparsiniz ama adam israrla hayir demis. Sizin oldugunuzu anladigi icin telefon numaranizi istemis bence.

Hayir birde farzedelim bulusma teklif etti bosanacak misiniz?

Son düzenleme:
durduk yeremi denediniz eşinizi...
ve siz oldugunuzu ögrendigi anda adamın niyeti başkaysa. suclu cıkıcaksınız. bunuda biliyosunuz dimi...

Ben bu hesabı eşimi denemek için almadım. Bir düğünde sevmediğim biri kızımın resimlerini eklemiş.Onu görmek için açmıştım. O resimlere baktıktan sonra unutmuştum bile o adresi. Eşim yeni face açmıştı. Kızımın ve benim resimlerimi koymuş. Bende bakmak için ark.teklif ettim. Kabul etti, Ama konuşmaları hep telefonla konuşmak üzereydi. Görüşmeyi teklif ettim Kabul etti.

Eşinizin faceindeki resimlere bakabilmenizin tek yolu bu sahte hesaptan arkadaşlık yollamak mı? Şifresini bilmiyor musunuz ya da göster bakayım deseniz göstermeyecek mi? Sizin kendi facebookunuz yok mu?

Sen sahte face açıp eşinle irtibat kurmaya çalışıyorsan,demek ki öncesinde şüphelendiğin şeyler var ya da kronik kıskançsın.
Eşin de büyük bir ihtimalle kim olduğunu çözmek için şüphelendiği için numara istiyordur ısrarla.Merak ediyordur.

bence o sizin oldugunu anlamış. yoksa size sormazdı.. ısrarı da bu yüzden

Kızınız ve kendi resimlerinizi görmek için eşinizin hesabını da kullanabilirdiniz

sizden gizli kapaklı yapacak olsa ilk başta senin verdiğin sahte ismi sana sormazdı. erkeker o kadar saf değil ve bu taktik artık çok iğreti oldu.

Ve pişti olduğunuzda siz suçlu konumda olacaksınız.

Son düzenleme:
Eşiniz güveninizi sarsacak bir şey mi yaptı da böyle bir şey yapma gereği duydunuz? :44:

Sizin olduğunuzu anlamış gibi geldi bana da...

Bu denemeye calismalar cok basitlesti.
10 yasindaki bir erkek bile denendigini anliyor.
Arti size taniyor musun diye sormus.
Hareketlerinizden ne alaka kimmis vs diye sormamanizdan suphelenmis olabilir.
Guvenmiyor musunuz?

bence kocanın tek amacı yapan kısının kım olduğunu bulmak..

Hem ekleyen siz konusan siz tekrar intikam almaya calisan siz. Sahte hesap acip eklemeseydiniz bu durumda olmazdiniz. Me bileyim kendi icinize kendiniz kurt dusurmussunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…