Ne dersiniz?

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
27
Merhaba fikir almak istediğim bir konu var

1.sınıfta iken kızlı- erkekli farklı bölümlerde okuyan bir arkadaş grubum vardı beraber bir sürü şey yaptık 2.sınıfa geçince mezun olanlar oldu sevgilisi yüzünden görüşmeyenler oldu grup dağıldı

Bu grupta emre isimli biri vardi biz emre ile birebir olarak da görüştük yaz tatilinde mesajlastik emre nin bana ilgisi olduğunu düşündüm ama hep arkadaş gözü ile baktım yazın bir kere mesajlasirken açılma girişimi oldu ben konuyu kapattım

Bu dönem başlayınca emre nin kız arkadaşı olduğunu öğrendim bir süre iletişim kurmadı saygı duydum bir kaç ay görüşmedik sonra kim adım attı hatırlamıyorum tekrar görüşmeye başladık sinemaya , tiyatroya , geceleri dışarıya çıktık, kardeşimle tanıştırdım ama hep normal bir muhabbetimiz oldu

İkimizde yaz okuluna kaldık, emre yeni bir eve taşınmış bende biseyler alıp kahve içmeye gittim , erkek arkadaşım olduğunu söyledim aramızda bir problem vardı günlerce ağlamıştım onu anlatıp fikir istedim " senin bu konuyu konuşabileceğin bir arkadaşın değilim " dedi bende şaşırdım çünkü 1.sinifin üzerinden 2 sene geçti ayrıca o arada kız arkadaşı da olmuştu neyse başka bişey anlatmadım benim isim var deyip evinden çıktım

Emre ertesi gün beni arayıp gece dışarı çıkalım mı dedi bende olur dedim emre barda çalışıyor kasayı kapatması filan gece 2 yi buldu bende arayıp geç oldu başka bir akşam biseyler yapalım dedim tamam dedi ama gece 3 de mesaj atmış kapıyı açsana diye bende açtım içmiş biraz bende kahve yaptım sonra dedi ki sana itiraf etmem gereken bişey var bu akşam bende anladım tabi benim çok uykum geldi geç oldu git istersen dedim

O günden beri emre ile konuşmadık şimdi okul başlıyor o en yakın diyebileceğim arkadaşlarımdan biri ben napmaliyim

Ayni seyleri hissediyorsan sevgili olabilirsiniz. Ama sadece arkadas olarak görüyorsan görüsme. Gercekten sonra sacma sapan bi sey oluyor o arkadaslik, b.ka sariyor. Tecrübe ile sabit :KK12:

Ayni seyleri hissediyorsan sevgili olabilirsiniz. Ama sadece arkadas olarak görüyorsan görüsme. Gercekten sonra sacma sapan bi sey oluyor o arkadaslik, b.ka sariyor. Tecrübe ile sabit :KK12:

Sadece arkadaş olarak görüyorum ama boslugunu hissedicem çok yakındık

Sadece arkadaş olarak goruyorsan tamamen bitir bence arkadaş olarak devam etmez bu ilişkiniz her fırsatta konu açılır. Birde şöyle bir şey var iyi arkadasiz diye bir şans verseniz bile o iliski mükemmel olmuyor. Sonra çok daha kotu bi şekilde bitiyor. Şekil A : Ben :deli:

İlgisi olduğunu en başından beri biliyormuşsun. Kesip atman gerekirdi. O da ilgisini belli etmiş ki sen kesip atmayınca ümitlenmiş. Sanırım ilgi göstermesi de hoşuna gitti.
Yapacak birşey yok. Dost değil arada sırada gördüğün bir arkadaşın olarak kalsın. Çok samimi olmaya gerek yok.

Kuzum sen sevgilim tarafından aldatılmıştın değil mi? Erkeklere güvenin yok sanıyorum ama çocuk baya ciddi hislerinde demekki ki bunca yıl beklemiş ne olursa olsun hep bir şekilde yollarınız kesişmiş. Eğer çok iyi anlaşıyorsanız, yakışıklı sempatik sadık vs ise bir şans ver bence. Bir gün aşk biter, sevgi biter ama çok iyi anlaşanların ilişkisi bitmez :)

Bak “Sevgililer Günü” diye bir film vardı çok severim izlemeni de tavsiye ederim, orada bir adam bir arkadaşına “uzun yıllar süren bu kadar mutlu evliliğinin sırrı ne?” Diyor, adam da “en yakın arkadaşımla evlendim” diyor :)

Kuzum sen sevgilim tarafından aldatılmıştın değil mi? Erkeklere güvenin yok sanıyorum ama çocuk baya ciddi hislerinde demekki ki bunca yıl beklemiş ne olursa olsun hep bir şekilde yollarınız kesişmiş. Eğer çok iyi anlaşıyorsanız, yakışıklı sempatik sadık vs ise bir şans ver bence. Bir gün aşk biter, sevgi biter ama çok iyi anlaşanların ilişkisi bitmez :)

Bak “Sevgililer Günü” diye bir film vardı çok severim izlemeni de tavsiye ederim, orada bir adam bir arkadaşına “uzun yıllar süren bu kadar mutlu evliliğinin sırrı ne?” Diyor, adam da “en yakın arkadaşımla evlendim” diyor :)

Sevgilim sosyal medyadan kız ekliyordu o yüzden ayrıldım ve evet hiç güvenim yok

Bu kişiyle yaşam tarzı olarak aramızda farklar var herhangi bir hıssim yok arkadaş olarak vakit geçirmeyi seviyorum

Sevgilim sosyal medyadan kız ekliyordu o yüzden ayrıldım ve evet hiç güvenim yok

Bu kişiyle yaşam tarzı olarak aramızda farklar var herhangi bir hıssim yok arkadaş olarak vakit geçirmeyi seviyorum
O zaman daha görüşme sonu kötü bitecek. Hislerini sana açmakta kararlı görünüyor çünkü, arkadaş olarak devam edersen o kara gün bir gün gelecek ve arladaşlığınız dönülmez bir yere sapacak. Başından kesmen daha iyi olur..

O zaman daha görüşme sonu kötü bitecek. Hislerini sana açmakta kararlı görünüyor çünkü, arkadaş olarak devam edersen o kara gün bir gün gelecek ve arladaşlığınız dönülmez bir yere sapacak. Başından kesmen daha iyi olur..

Çok üzülüyorum beraber bir sürü şey yaptık zaten yalnız bir insanım tek tük arkadaşım var o kadar kötü hissediyorum ki okulun olduğu şehr e gitmedim okul başladı ne sevgili ne arkadaş kaldı

sana biseyler hissediyorsa arkadaşlığınız zaten bitmiş. e sevgili olmak da istemiyorsan tamamen iletişimi kes. eziyet etme ona da kendine de.

Çok üzülüyorum beraber bir sürü şey yaptık zaten yalnız bir insanım tek tük arkadaşım var o kadar kötü hissediyorum ki okulun olduğu şehr e gitmedim okul başladı ne sevgili ne arkadaş kaldı
Yaa çok iyi bilirim o duyguyu :( ben de zamanında malın biri yüzünden salak gibi tüm arkadaşlarımla arama mesafe koymuştum sonda ayrılınca ortada kalmıştım.. Ama üzülme, daha okulunun bitmesine varmış bak yeniden arkadaşlar edinebilirsin hem bazen yalnızlık da güzeldir kendine vakit ayır hobiler edin kurslara katıl oralardan da arkadaş edinirsin..

Yaa çok iyi bilirim o duyguyu :KK43: ben de zamanında malın biri yüzünden salak gibi tüm arkadaşlarımla arama mesafe koymuştum sonda ayrılınca ortada kalmıştım.. Ama üzülme, daha okulunun bitmesine varmış bak yeniden arkadaşlar edinebilirsin hem bazen yalnızlık da güzeldir kendine vakit ayır hobiler edin kurslara katıl oralardan da arkadaş edinirsin..

Bastan beri az arkadaşım vardı şimdi oraya gideceğimi düşününce bunalıyorum açıldı okul hala gitmedim eski sevgilimi görmek istemiyorum arkadaşımda yok ne yapicam ben ?

Bastan beri az arkadaşım vardı şimdi oraya gideceğimi düşününce bunalıyorum açıldı okul hala gitmedim eski sevgilimi görmek istemiyorum arkadaşımda yok ne yapicam ben ?
Yeni arkadaşlar edinirsin canım benim

Inşallah eski sevgilimi unutamamaktan çok korkuyorum
Unutcaksın, zor olcak birazcık ama unutuluyo zamanla. Onunla olan anıların yerine kendin yenilerini biriktir, zamanla anıların silindikçe o da silinecek hayatından kalbinden aklından..

Unutcaksın, zor olcak birazcık ama unutuluyo zamanla. Onunla olan anıların yerine kendin yenilerini biriktir, zamanla anıların silindikçe o da silinecek hayatından kalbinden aklından..

Çok garip geliyor hayatımdan çıkması ya ?? Bazen diyorum hata mi yaptım 5 dk içind e bitirdim bir anda parladım ama sosyal medyada birilerini ekleme alışkanlığını bırakmadı onca güzel duyguya ve anıya yazık oldu çok üzgünüm

Merhaba fikir almak istediğim bir konu var

yaz tatilinde mesajlastik emre nin bana ilgisi olduğunu düşündüm ama hep arkadaş gözü ile baktım yazın bir kere mesajlasirken açılma girişimi oldu ben konuyu kapattım

tekrar görüşmeye başladık sinemaya , tiyatroya , geceleri dışarıya çıktık, kardeşimle tanıştırdım ama hep normal bir muhabbetimiz oldu

İkimizde yaz okuluna kaldık, emre yeni bir eve taşınmış bende biseyler alıp kahve içmeye gittim , erkek arkadaşım olduğunu söyledim aramızda bir problem vardı günlerce ağlamıştım onu anlatıp fikir istedim " senin bu konuyu konuşabileceğin bir arkadaşın değilim " dedi bende şaşırdım çünkü 1.sinifin üzerinden 2 sene geçti ayrıca o arada kız arkadaşı da olmuştu neyse başka bişey anlatmadım benim isim var deyip evinden çıktım

Emre ertesi gün beni arayıp gece dışarı çıkalım mı dedi bende olur dedim emre barda çalışıyor kasayı kapatması filan gece 2 yi buldu bende arayıp geç oldu başka bir akşam biseyler yapalım dedim tamam dedi ama gece 3 de mesaj atmış kapıyı açsana diye bende açtım içmiş biraz bende kahve yaptım sonra dedi ki sana itiraf etmem gereken bişey var bu akşam bende anladım tabi benim çok uykum geldi geç oldu git istersen dedim

Benim bu kısımlardan anladığım, siz bu elemanla birebir ve beraber vakit geçirmekten, konuşmaktan hoşlanıyorsunuz. Yıllarca unutmamış, Gece 3 de içip kapınıza gelen adamı içeri alıp tek sözünüzle geri gönderebiliyorsanız bir değerlendirin derim.

Ha benim o konuda işim olmaz diyorsanız o zaman iletişimi keseceksiniz. Yoksa eninde sonunda açılacak.

Back
X