Ne dersiniz?

Bence bir şey hissetmiyorsan (ki bir şey hissetmesen de aslında onun ilgisinin senin hoşuna gittiği ve bu yüzden de bundan mahrum olmak istemediğin düşüncesi uyandı bende açıkçası.) Kesinlikle görüşme. Bu biraz bencillik karşı taraf için, umut verici bir durum. Sırf sen yalnız kalma diye o çocuk sana umut bağlayacak. Ancak sen buraya konu açacak kadar önemsediğini göre sende boş değilsin. Siz başlarsınız ben sana söliyim.:duduk:

Bence bir şey hissetmiyorsan (ki bir şey hissetmesen de aslında onun ilgisinin senin hoşuna gittiği ve bu yüzden de bundan mahrum olmak istemediğin düşüncesi uyandı bende açıkçası.) Kesinlikle görüşme. Bu biraz bencillik karşı taraf için, umut verici bir durum. Sırf sen yalnız kalma diye o çocuk sana umut bağlayacak. Ancak sen buraya konu açacak kadar önemsediğini göre sende boş değilsin. Siz başlarsınız ben sana söliyim.:duduk:

Yok hayır hicbir hıssim yok arkadaşlık dışında 3 yıllık bi dostluk paylaşılan bir sürü şey var ayrıca benim arkadaşım azdır herkesle yakın olamam

Sadece arkadaş olarak görüyorum ama boslugunu hissedicem çok yakındık

Yanlış anlamayın ama.
Sizin gibi bir kız erkek arkadaşım oldu. Erkek hoşlanıyordu. Kız istemiyordu ama bir türlü iletişimi de koparmıyordu iyi arkadaşım diye.
Kusura bakmayın ama bu tamamen bencillik. siz onun boşluğunu hissetmeyeceksiniz diye aşk acısı cektiriyorsunuz. Madem çok yakınsınız. Onu düşünün ve bırakın

Yok hayır hicbir hıssim yok arkadaşlık dışında 3 yıllık bi dostluk paylaşılan bir sürü şey var ayrıca benim arkadaşım azdır herkesle yakın olamam

Sana öyle geliyor canım ben yakın arkadaşımın beni sevdiğini duysam soğurum ondan ki soğudum ve uzaklaştım da zamanında. Şayet ben de ona karşı bir şey hissetmiyorsan tabi. :KK56:

Arkadaş olarak görüyorsan çocuğun sana açılmasına izin ver, senin onunla aynı hisleri paylaşmadığını ama arkadaşın olarak her daim saygı ve sevgi duyduğunu söyle, konuyu kapat. Zaten bir daha görüşmezsiniz bu konuşmadan sonra. Böyle işi sürümcemede bırakıyor, bir yandan da çocuğa umut veriyorsun.

Back
X