• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne dersiniz?

Pitircikpitirr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2016
85
20
3
30
Merhabalar. Benim yasim 25, hoslandigim kisinin yasi 31. Ama onun ilk sevgilisi olucakmisim. Dindar biriyim diyor hic bi kizin elini bile tutmadim bu yuzden diyor. Ama benim hoslandigim, ciktigim cocuklar oldu. Kendimi ona layik hissetmedigim zamanlar oluyor dunyanin en iyi insani gibi cunki.Erkek arkadasimin daha once hic sevgilisinin olmamasini nasil yorumlarsiniz?

Çok inandırıcı değil. Velev ki doğru, sizden beklentileri gerçekçi olmayacak kadar yüksek olabilir. Sizin eski sevgililerinizi tolore edemeyebilir. Bir kadına ilişki içinde nasıl davranacağını bilemeyebilir vs vs.

Ama bu size ait bir karar, kendinizi kaptırmadan denemek istiyorsanız deneyin. Belki her şey güzel olur.

31 yaşında bir adamın o yaşına kadar hiç sevgilisi olmamasının altında sebep,sorun arardım ben olsam, normal gelmedi bana.
Dindar oldugu ve gunahtan cekindigi icin olmamis. Bi cok kez firsati olmus ama evlenmeyi dusunmedigi icin o zamanlar istememis.Yakisikli sevecen biri yoksa.

çok mu masum kıyamam sizde kirlisiniz he hım ne diyeyim siz öyle diyorsanız

Çok inandırıcı değil. Velev ki doğru, sizden beklentileri gerçekçi olmayacak kadar yüksek olabilir. Sizin eski sevgililerinizi tolore edemeyebilir. Bir kadına ilişki içinde nasıl davranacağını bilemeyebilir vs vs.

Ama bu size ait bir karar, kendinizi kaptırmadan denemek istiyorsanız deneyin. Belki her şey güzel olur.
Evet bilmiyor nasil davranicagini. Ama asla itici ve incitici bir tavri yok.

Ne gibi bir ariza?

Ruhsal olabilir, bedensel olabilir.

31 yaşında bir adamın hayatına kimsenin girmemiş olması normal değil. Elini tutmaktan, öpmekten ya da sevişmekten bahsetmiyorum. Duygusal anlamda bir şeyler yaşamış, karşı cinsle bir şeyler paylaşmış olması gerekir kadın ya da erkek 30'lu yaşlarında bir insanın.

Hiç yaşamadım diyorsa ya yalan söylüyordur, ya kadınlar tarafından tercih edilmemiştir, ya kadınlara yaklaşmasını engelleyen bir rahatsızlığı vardır.

Dindar oldugu ve gunahtan cekindigi icin olmamis. Bi cok kez firsati olmus ama evlenmeyi dusunmedigi icin o zamanlar istememis.Yakisikli sevecen biri yoksa.
Bu konuda bu kadar hassassa ileride sizin başınıza durumu kakma ihtimali de var,sonuçta sizin ilişkileriniz olmuş. Zaman verip tanıyın, gerçekten de iyi mi yoksa size mi kendisini öyle tanıtıyor vs. (Ama bana göre durum normal değil yine de)

Dünyanın en iyi insanı mı değil mi onu öyle hemen anlayamazsın bi kere.
Kendini bu kadar değersiz ve önemsiz hissetmene de anlam veremedim...
Sen kendini ondan aşağıda hissediyorsan günün birinde onun karşısında kendini ezdirmeye de hazırsın demektir bence

Ruhsal olabilir, bedensel olabilir.

31 yaşında bir adamın hayatına kimsenin girmemiş olması normal değil. Elini tutmaktan, öpmekten ya da sevişmekten bahsetmiyorum. Duygusal anlamda bir şeyler yaşamış, karşı cinsle bir şeyler paylaşmış olması gerekir kadın ya da erkek 30'lu yaşlarında bir insanın.

Hiç yaşamadım diyorsa ya yalan söylüyordur, ya kadınlar tarafından tercih edilmemiştir, ya kadınlara yaklaşmasını engelleyen bir rahatsızlığı vardır.
Duygusal olarak hoslandigi olmus. Ama sadece duygusal kalmis. Kendine engel olmus gunah bi davranista bulunmamak icin.

Evet bilmiyor nasil davranicagini. Ama asla itici ve incitici bir tavri yok.
Şimdilik. İlişkilerde tecrübeli insanların ilişkileri içindeki iniş çıkışları, sorunları düşündükçe, bir kadına ve ilişkiye nasıl yaklaşacağını bilmeyen 30larında bir insanın ilerleyen zamanlarından tereddüt ederim ama dediğim gibi bu benim fikrim tabii ki.

Duygusal olarak hoslandigi olmus. Ama sadece duygusal kalmis. Kendine engel olmus gunah bi davranista bulunmamak icin.
İyi de bu kadar muhafazakarsa siz niye istisnasınız? Siz günah olmuyor musunuz bu durumda?
Görücü usulü yapması gerekmez mi?

Back
X