Ne desem su, robot mu olmalym?

eşiniz yanınızda olsa böyle olmaz zaten.:delphin:artık büyükler değil küçükler anlayışlı olgun olmaya başladı tuhafbenneyaptımkieşininde anlayışlı olması lazım.üstelikde hamilesin.sen onları hiç takmamaya çalış çünkü ne yaparsan yap yaranamazsın canım.sen ve bebeğin herşeyden daha önemli:teselli::emir_bebek:

eşim çok iyidir bana hep hoş tutmaya çalışır bende onun hatrına sabrederim
sesimi çıkarmam ama oraya gidince adam bi acayip oluyo
erken kalkmayı ayıp sanıyo annesi kızar diye korkuyo vallahi
oda yok çay gelcek yok tatlı gelcek vs.vs. oturun diyo ama benim işim yorucu
evlenmeden ben 10 da yatrdım napayım kalkalım deyince kaka kötü gelin oluyoz işte

Hep karşımızdaki kırılmasın diye kendimizden ödün veriyoruz, konu sağlığımız olsa bile aman kimse üzülmesin, kırılmasın da...diyebiliyoruz, ama karşındaki insan buna değecekse yap canım benim, şu an sen hamilesin ve bebeğinle kendini düşün birazcıkda bencil ol, kimse seni anlamıyorsa, kimse burnundan kıl aldırmıyosa sende kayınvalidene rahatsızken gitme evinde yat dinlen, yok eşin kavga edecekse git ama rahatsız olduğunu söyleyip başka odada uzan, kayınvaliden vicdan sahibi bir insansa sana bir kase çorbanı bile ayağına getirecektir. Ama anlayışsızlarsa bunları düşünüp dert etmen bebeğine ve sana zarar verir, bu durumda sen kendini düşün ve sev canım, mutlu hamilelikler...

ben geçim olsun diyeçok ödün veriyorum galiba
bu hamilelik vasıtasısyla biraz bencil olmayı öğrenmeliyim
her hafta mutlaka gideriz ki biz çalışan insanlarız 5 saat kuluçkada gibi otururuz
ama k.valideme sorsan yetmiyor kendi aileme böyle gitmiyorum ya
insan evladını yarım saat görmese özlüyo baba olunca anlarsın diyo eşime

bende bu ısrara deliriyorum işte..ilk zaman benim k.validelerde öyleydi..gidince kalkmayın erken derlerdi hep..bende yarın iş var diye tekrarlardım ..geldiklerindede 12 ye okadar otururlardı.hiiç demezler yarın işe gidicek bunlar..yenide evliler artık kalkalım diye..bende çözümü artık onları eve çağırmamakda buldum..
sana karşı anlayışsızlarmış gerçektende..herşeyden önce hamileliğin göz öüne alınmalı..sen bu halde çalıştığına göre evde mutlaka dinlenmelisin..bu özal bi durum ve hassaiyet gerektiriyo..eşinin elinde herşey aslında kendi kalkmak isteyecek..seni anlamaya çalışacak..

tipik kaynana işte.kayınvalide denmez böylelerine..cadı kaynana kötükedihüso cok sessiz kalıp kendini ezdirme canım.hamilesin ve nazının en cok geçecegi zaman.simdiden böylelerse dogumdan sonrada herseyine karısırlar.yok bebek öyle yıkanmaz,yok bebek öyle emzirilmez vs..

peki sen ne zaman aileni görüyosunCADIARZUeşin orayada sık gidiyormu yada gidelim diye teklif ediyormu.

tipik kaynana işte.kayınvalide denmez böylelerine..cadı kaynana kötükedihüso cok sessiz kalıp kendini ezdirme canım.hamilesin ve nazının en cok geçecegi zaman.simdiden böylelerse dogumdan sonrada herseyine karısırlar.yok bebek öyle yıkanmaz,yok bebek öyle emzirilmez vs..

yok o cok zor işte o zaman külahlar değişir

ne kadar bencil eşin kusura bakmada senin annene niye herhafta gidilmiyor .hem çok yakında hem 10 günde 1 hemde 2 saat yaptığı çok yanlış seninde ailen var biz ağaç kovuğundan çıkmadık aileyse oda aile ne fark var.sen çok alttan almışsın canım bu huyuna biran önce son ver.süprizzzzz.sen demiyomusun benim aileme neden az gidiyoruz diye ben olsam eşit olurdu orda 5 saatse kendi ailemde öyle olmalı yok kendi gelmezse ben tek giderim onunkinede gitmem :1closedeyes:işine geliyosa derdim.

ne kadar bencil eşin kusura bakmada senin annene niye herhafta gidilmiyor .hem çok yakında hem 10 günde 1 hemde 2 saat yaptığı çok yanlış seninde ailen var biz ağaç kovuğundan çıkmadık aileyse oda aile ne fark var.sen çok alttan almışsın canım bu huyuna biran önce son ver.süprizzzzz.sen demiyomusun benim aileme neden az gidiyoruz diye ben olsam eşit olurdu orda 5 saatse kendi ailemde öyle olmalı yok kendi gelmezse ben tek giderim onunkinede gitmem :1closedeyes:işine geliyosa derdim.
öyle eşşeklik bende çok alttan aldım zaten benim ailemde alttan alır beklemez
olsun kızım sen onlarla iyi ol der ama kıymetim olmaz
böyle adamı mecbur görürler

adama mesaj attım aynı şeyi ablaların yapınca normal bana gelince surat yapılıyo dedim
kendini kimseyle kıyaslama diyo ya
akşam artık bilmem nolur susup sabretmeye niyetim yok
birikenleri patlıcam bu gün olmassa bi gün olcak zaten
çok sustum sabrettim yaranamadım ama artık böyle gitmicek

neyı sabretcekmıssın ben anlamadım ya kayınvalıdenn evnde oturmak zorunda degılsınkı hamılesın ayaklarını uzatıp dınlenmen gerek anlayışlı olmaları gerekır eger esın gttgı zaman kalkalım dıyemıosan gtmek ıstemedgnı sole kendısı gdıp annesını gorsun sende hamılesın evde dınlen ;)

bnce buyutme hıc kavga etmene gerek yok sıksık gtmek ıstemedgnı senn hamıle bırı oldgunu calıstgını yorgun oldgnu evnde uzanmaya ıhtyacn oldgnu esıne anlat kavga etme
sana annenı gorme demıyrm ben kendımı ıyı hıssetmyrm hayatım sen gdııp annenı gor cok selam sole ben uyucam de

hamile olmasan bile çalışansın sen erken yatıp erken kalkıcan.zaten senin evini temizlemeyede vaktin olmuyordur.hafta sonu ordasınya haftaiçi ne kadar yapılabilirki

canım alttan aldıkca tepene cıkmaya calısırlar.eşin hayat arkadasındır tamam ama el oğlu sonuçta.kendi canın gibi olur mu.annen baban gibi olamaz asla. sen bi hata yapsan annen baban affeder bagrına basar ama el oğlu canını cıkarır.bence biraz tırnaklarını göster.bu kadarda anlayışsızlık olmazki.heleki hamilesin.yatıp dinlenmem gerek vakit buldukca.onların sana hizmet etmesi gerek hamilesin cünkü.eşine cok kızdım gercekten

bu yapılanları çocuklar bile yapmıyor yaaa..saçma bir sebepten tatsızlık çıkmış..koca koca insanlara hiçççç yakışmıyorrrrr

Hadi erkek hamile kadın halinden anlamıyor başına gelmemiş, o kayınvalideye ayıp.
Bundan sonra bi hafta kayınvalidene gittiyseniz öbür hafta kendi ailene götür onu, orda saygısızlık yapmasına erken kalkmak istemesine de müdahale et. Kısasa kısas yap canım yaa, onun ki aile de seninkiler ne?
Gitmek zorunda da değilsin hamilesin, üstelik çalışıyosun, gitsen bile ayağına hizmet etmeliler, ben olsam müsait bir yatak bulur yatardım valla :umursamaz:

Back
X