Ne Diyeceğim Bilmiyorum

enkapol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
262
2
96
Sivas
Merhaba Arkadaşlar,
Derdim çok büyük ne yapacağımı bilmiyorum inanın. Altın Bileziğimi kaybettim ve eşimin bundan haberi yok.Ne yaptım nerde düşürdüm hiç fikrim yok halbu ki hep yanımda taşırım hırsız işi değil ama kesin. eşime demesem olmaz desem de çok sinirlenecek ne yapmalıyım bir çare???:43::43:

Allah yardımcınız olsun umarım en kısa zamanda bulursunuz..:5: son günlerde gittiğiniz yerleri hatırlamaya çalışın..eğer sokakta düşürdüyseniz bulabileceğinizi düşünmüyorum.ama bir evde falan unuttuysanız ya da düşürdüyseniz bulma ıhtımalımız daha yuksek.evın ıcınde bır yerde olmasın?? burda olmaz deyıp bakmadıgınız yerlerden cıkar genelde bu kayıp eşyalar..umutsuzca kaybbtıgımı sandıgım nufus cuzdanımı ararken sıkıntıdan yatagımın ustundeki kitabı aldım;rastgele sayfalarını karıştırırken nufus cuzdanım sayfaların arasından kayıp yere düştü :)

Helal mal döner dolaşır bulur sizi inşallah . Bence yarın söyleyin eşinize geciktirirseniz yanlış anlayabilir .

açık açık söyle canım olanla ölenin çaresi yok.geçmiş olsun

ben de altın künyemi bileğimde bulamayınca ne yaptığımı çook uzun süre hatırlayamadım ve hediyeydi çok üzüldüm. Bi gün gece yatmadan önce durup dururken aklıma geldi, kuaförde kolumu aldırırken çıkarmıştım, ertesi gün kuaförü aradım hemen, ağdacı kız burda, kasaya koydum dedi. Böylelikle buldum inşallah sen de bulursun...

esinize kaybettim diyeceksiniz bu kadar basit
ne yapar keser mi sizi?
maddi zarar ..Allah baska dert vermesin..

Merhaba Arkadaşlar,
Derdim çok büyük ne yapacağımı bilmiyorum inanın. Altın Bileziğimi kaybettim ve eşimin bundan haberi yok.Ne yaptım nerde düşürdüm hiç fikrim yok halbu ki hep yanımda taşırım hırsız işi değil ama kesin. eşime demesem olmaz desem de çok sinirlenecek ne yapmalıyım bir çare???:43::43:

bu durumu eşinize söylemelisiniz.eminim dert etmeyecektir.zaman zaman şaşkınlıkla kaybediyoruz veya kaybettik sanıyoruz.ben de yeni evliyken baktım bi bileziğim yok o zaman da annemlere gitmiştik.eyvah dedim kaybettim.işin ucunda yanlış anlaşılmak var.deli oldum evi yerle bir ettim.ağlamaya başladım.eşim geldi neden ağladığımı sordu bileziği kaybettim dedim saçmalama bunun için ağlanır mı giden gitmiştir üzülme hadi dedi.o dönem de bilezikleri zozacaktık hani ihtiyacımız da vardı.
ps:bileziği sonra saçma bi yerden buldum kabetmemişim yani boşuna üzülmüşüm:))))

Düşürdüm derken ? Bilezik kolunuzdan düşecek kadar büyük müydü :53:

Zorlamadıkça çıkmıyor benimkiler..

Künye olsa neyse, kancası filan gevşerse kendi düşüyor..

üzülmeyin,elbet bir yerdeen çıkar çıkmazsa da canınız sağolsun.cana geleceğine mala gelsin.eşinizede açık açık söyleyin sonuç olarak sizin bir suçunuz yok,gideceği varmış..

cok gecmis olsun ....bencede esinize söylemelisiniz ...buyuk bir tepki vermesi bence sacma olur iyi karsilayabilir yapacak bir sey yok sonuc ta kaybetmissin ...insallah bulursun ...

Görümcemin düğünü oldu kuaförde taktım en son ve çıktım şimdi kendi ailemin yanındayım eşimle. Dediğiniz gibi yanlış anlaşılmak var. kolumda değildi bir bezin arasında taşıdım hep. Ya takarken düştü ya da o düğün telaşesinde çantamdan alındı ama alsalar neden bir tane alsınlar o kafama takılıyor işte güya tatildeyim ama aklım hep bilezikte.

Çok ilginç gerçekten. Bezin içinde tek bilezik olsa neyse de sadece bir tanesinin kaybolması tuhaf. Eşin almış olabilir mi?

Back
X