- 19 Mart 2015
- 258
- 194
- 33
- 33
- Konu Sahibi intense_23
Selamlar. yeni uye oldum.. bende cok sıkıntılı dönemler geciriyorum şuan.. burda cok arkadaşımız var bunları yaşamışlar..sonuc beraberler evlendiler sozlendiler.... okuyunca kıskandım benimde böle olcakmı diye düsünmeye başladım.. ben 23yaşındayım..4yıla hakın bir ilişkim var.. ailemden kimse bilmiyor .. erkek arkadasımın tüm ailesi biliyor vr istiyor beni..iki ablam evlenince banada görücü cıkınca eve anlatmak zornda kaldim.. ailemden nerdeyse herkes onu taniyor..onla konstugumu biliyorlar.. ama istemiyolar.. annem yanima yakismadigini soluyor baska bahane bulamiyolar.. babama anlatmis annem ve babamda arastirmis duyduguna gore kimse iyi dememis oysa ben ailesini hepsini taniyorum cok iyiler.. annem babamda paraya maddiyata bakiyolar.. ondan ayril sorduk iyi degiller uygun degiller bize dedi.. ben onu cok seviyorum. eve ayrildim dedm ama hala gorusuym.. cok kotuym.. hep bana severek evlenenlerin aile rizasi almadan evlenenlerin durumlarni anlatiyolr.. hc dinlemiyorm bile.. ama cok kotuym.. napablrm erkek arkadasmi nasl aileme sevdireblirm..