ne diyim sana ben

O zaman açma buda olabilir. Bende de illa kavga ettirecek potansiyel var bugün

adam yorulmuştur gecenin bir yarısı gelmiştir belki.. düşünüyorum ben yorulsam beni şurdan şuraya kıpırdatamazlar..
çok abartıyorsun bence çooooooooooooooookkkk.. adam sanki başka bir kadının evinde kalmış.. kendine gel saçmalama sakin ol.. tribini at ama tatlı tatlı..

ay dert arıyosunuz kendınıze ııkı trıplenırsın kapatırsın konuyu neyapmıs sankı adam ya bu kadar boğmayın sunları bıraz serbest bırakın elımızde kalıcaklar yoksa

adam yorulmuştur gecenin bir yarısı gelmiştir belki.. düşünüyorum ben yorulsam beni şurdan şuraya kıpırdatamazlar..
çok abartıyorsun bence çooooooooooooooookkkk.. adam sanki başka bir kadının evinde kalmış.. kendine gel saçmalama sakin ol.. tribini at ama tatlı tatlı..
Ama bn ona orda kalma direk yanima gel demistim

Sabah sabah deli oldum.
Dun gece esim uzun yola cikti teyzesi bizim sehire gelecekti onu getirmeye bende evde tek kalmamak icin annem gilde kaldim esime hangi saatte gelirsen gel haber ver buraya gell dedim tamam canim dedi.
Sonra gece 4 gibi uyanip aradim telefonu kapali aklimi yedim ama sarji bitmistir dedim ikna ettim kendimi ve uyudum.
Sabah aradim kapali.. merak sardi beni bende bizim orturdugumuz ildeki baska bir teyzesine sordum x gelmidi diye zaten (baska ildeki teyzesini bu teyzesinin yanina getirecekti.) Teyzeside evet canim geldi burda yatiyor dedi.
Hix cvp vermedim ama cildirdim suandaaa uyanincaa ona oyle seyler soylemeyi dusunuyorum kii.
Ben meraktan kendimi yiyorum kendisi hem bana haber vermiyor hemde ise gitmemek icin kapatmis telefonu...
Sonunda eşin beklenmedik bir yerden çıkıp seni aldattığını öğreneceksin sandım..
Yorgundur, gecenin bir yarısı şarjı bitmiştir takamamıştır. Belki çok mantıklı bir açıklaması vardır da insan kendi kendine düşününce saçmalıyor.. Belki adam hasta geldi..

Sonunda eşin beklenmedik bir yerden çıkıp seni aldattığını öğreneceksin sandım..
Yorgundur, gecenin bir yarısı şarjı bitmiştir takamamıştır. Belki çok mantıklı bir açıklaması vardır da insan kendi kendine düşününce saçmalıyor.. Belki adam hasta geldi..
Ona gelir gelmez yanima gel teyzende kalma demistimm

Daha önce benzer bir durum yaşamadıysanız, ilk kez oluyorsa, normalde böyle düşüncesiz hareketleri yoksa ne kadar endişelendiğinizi anlatın, hissettirin ve bir daha olması halinde çok farklı davranacağınızı söyleyin. Tatsızlığa, fevri bir davranışa gerek yok gibi şimdilik.

Back
X