ne diyorsunuz?

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Bosanan bayanlar etraftan bir soru oldugunda ne diyorsunuz mesela ailenizin yanina gidince komsular ya da akrabalar esin nerde deyince? ya da akrabalar sorunca. Veya yeni tanistiginiz bir insan yasinizi sorunca tabi otuz üstü olunca evlimisin dediklerinde nasil cevap veriyorsunuz. Yalan söylemek istemiyorum ama kimseyi sevindirmekte istemiyorum biliyorsunuz bazen ailelerde iyi olmayan durumunuza sevinenler oluyor..

Sizi kirmak icin yazmiyorum ama tabiki de "bosandim" diyeceksiniz. Bizim Turk toplumunun en buyuk hatasi bu. Milletin ne dusunecegini ardindan ne soyleyecegini dusunerek yasamak ve bu yasami kendisine zehir etmek. Birakin uzulen uzulur, sevinen sevinir. Kismet boyleymis deyip susturun cenelerini. Biri irdelemeye kalkarsa da " size ne?" Deyin. Bu kadar zor degil...

Eşiniz ne iş yapıyor diyorlar bana genelde
Bekarım ben diyorum

İlk boşandığımda sorduklarında “boşandık biz” diyordum.

Evli misiniz sorusuna “hayır, evli değilim ama o hatayı yaptım bir kez” diyorum :))

Durumuma sevinen yakınım yok çok şükür. Ama boşanmakla daha iyi bir hayata adım attım, evli kalsam psikolojik şiddete maruz kalmış bir “GelenKutusu” olacaktım, onları daha çok sevindirirdi. Şu an mutlu ve huzurlu bir “GelenKutusu”yum. Boşandığımda eminim ex kv, görümcem ve eltim sevindi, ama onlar sevinmesin diye layık olmadığım bir hayatta olamazdım. Ben daha çok sevindim, başka insanlar beni ilgilendirmiyor. Hele de fesat insanlar hiç ilgilendirmiyor.

Zaten hayallerinizin yarım kalmış üzülmüşsünüz birde milletin ne diyeceğinimi düşünüp kendinize yük yüklemeyin ayıp utanılacak bişi yok evli olan herkesin başına gelebilecek bi durum boşandım deyip geçin utanmayan kınasın

Cevap veren herkese tesekkür ediyorum. Malesef bu tür sorular hala geliyor hic yanitlamak bile istemiyorum ben almanyada yasiyorum alman ortaminda böyle sorular ve abuk sabuk yorumlar hic olmuyor ama türk ortamina girince dakka bir gol bir adin ne meslegin ne evlimisin direkt basliyorlar insanin canini skiyorlar

Valla milletimiz ne yiyip iciyor......bana bir kere bile boyle bir soru soran olmadi:bicak: Parmaginda yuzuk yoksa belli ki evli degilsin yani mal mi bu insanlar:olamaz:
Ebesinin ...da , dava acip oraya gonderdim derdim bu tip insanlar ne derseniz diyin hakediyorlar vallahi.:KK51:
Bizim komsular hemen soruyor annemlerin yanina gidince esin nerde falan filan bi gün sinirime gelcek fena bozcam, zaten ayriliktan sonra iyice tahammülsüz bir insan oldum.

Çocuk doğduğunda işi bıraktım. Ben de bu “ne iş yapıyorsun” sorusuna uyuz oluyorum. Çalışmıyorum abicim EV KADINIYIM. Keşke insanlar birbirlerini tanımak için daha orijinal sorular üretse.
En nefret ettiğin ünlü kim
Hangisini tercih edersin, şerbetli tatlı mı sütlü mü
En son ne zaman ağladın ve neden
Gibi :KK53:

Eşin nerde diyenlere öldü veya uzaya çıktı diyemeyeceğine göre AYRILDIK veya BOŞANDIK veya BEN NERDEN BİLEYİM diyebilirsin :)

insanlar sizin boşandığınızı duyunca neden sevinsinler ki?

eşini bilip soranlara boşandık de. yeni tanıştığın insanlara da bekarım de.

Bosanan bayanlar etraftan bir soru oldugunda ne diyorsunuz mesela ailenizin yanina gidince komsular ya da akrabalar esin nerde deyince? ya da akrabalar sorunca. Veya yeni tanistiginiz bir insan yasinizi sorunca tabi otuz üstü olunca evlimisin dediklerinde nasil cevap veriyorsunuz. Yalan söylemek istemiyorum ama kimseyi sevindirmekte istemiyorum biliyorsunuz bazen ailelerde iyi olmayan durumunuza sevinenler oluyor..
Elalemin derdi, seni mi gerdi, de, çık işin içinden.

Bizim komsular hemen soruyor annemlerin yanina gidince esin nerde falan filan bi gün sinirime gelcek fena bozcam, zaten ayriliktan sonra iyice tahammülsüz bir insan oldum.

komşulara ne ki?
boşanmamış olsan bile her yere eşinle mi gidiyosun sanki adam evinde yatıyor belki.
ne meraklıyız ya banane komşunun kızının eşinden.

Çocuk doğduğunda işi bıraktım. Ben de bu “ne iş yapıyorsun” sorusuna uyuz oluyorum. Çalışmıyorum abicim EV KADINIYIM. Keşke insanlar birbirlerini tanımak için daha orijinal sorular üretse.
En nefret ettiğin ünlü kim
Hangisini tercih edersin, şerbetli tatlı mı sütlü mü
En son ne zaman ağladın ve neden
Gibi :KK53:

Eşin nerde diyenlere öldü veya uzaya çıktı diyemeyeceğine göre AYRILDIK veya BOŞANDIK veya BEN NERDEN BİLEYİM diyebilirsin :)
haha ben nerden bileyim süper fikir:) ya da cehennemin dibinde:) evet öldü demekte bir alternatif cünkü benim icin öldü

haha ben nerden bileyim süper fikir:) ya da cehennemin dibinde:) evet öldü demekte bir alternatif cünkü benim icin öldü
Annemin bir arkadaşı boşandığı eşinden “rahmetli” diye söz eder. Sizinki de öyle olsun madem. Allah geride kalanlara uzun ömürler versin, hayatta mutluluklar :)

Back
X