Ne diyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanlış hatırlamıyorsam konu sahibi whatsap durumuna çocuğunun fotoğrafını atmıştı. Ama gizlilik ayarlarından abisiyle yengesine gizlemiş, annesine açıkmış. Annesi fotoğrafını görüp abisiyle yengesine fotoğrafı gördüğünü söyleyince yengesi onları engellediğini anlamış bozulmuş. Konu sahibinin çocuğuna da hediyeler falan alırlarmış öyle demişti diye hatırlıyorum. Kavga konularını merak edenler icin yazdım, aklımda bu şekilde kaldı yanlış değilse.

Konuya gelecek olursam da senin icin küçük bir sorun olsa da bunu yengen kendince büyük bir problem olarak görebilir. Belki kötü niyetin yoktu durumunu onlara gizlerken. Ama böyle olduğuna onları ikna etmen lazım. Yengeni aramakla haksız duruma düşmezsin. Açmıyorsa da abini ara de ki biz bir aileyiz beni yengem dinlesin ikna olmazsa da kendi karar versin diyip yengenle konuş. Madem üzüldün pisman oldun, o ara biraz moralim bozuktu bir seylere paylaşımlarımı herkes üstüne alınır yanlış anlar diye çoğu kişiye durumumu gizlemiştim sizinle bir sorunum gerçekten yok üzdüysem özür dilerim de. Yani insanız hata yapabiliriz, önemli olan samimice özür dileyebilmek.

Yanlış hatırlamıyorsam konu sahibi whatsap durumuna çocuğunun fotoğrafını atmıştı. Ama gizlilik ayarlarından abisiyle yengesine gizlemiş, annesine açıkmış. Annesi fotoğrafını görüp abisiyle yengesine fotoğrafı gördüğünü söyleyince yengesi onları engellediğini anlamış bozulmuş. Konu sahibinin çocuğuna da hediyeler falan alırlarmış öyle demişti diye hatırlıyorum. Kavga konularını merak edenler icin yazdım, aklımda bu şekilde kaldı yanlış değilse.

Konuya gelecek olursam da senin icin küçük bir sorun olsa da bunu yengen kendince büyük bir problem olarak görebilir. Belki kötü niyetin yoktu durumunu onlara gizlerken. Ama böyle olduğuna onları ikna etmen lazım. Yengeni aramakla haksız duruma düşmezsin. Açmıyorsa da abini ara de ki biz bir aileyiz beni yengem dinlesin ikna olmazsa da kendi karar versin de yengenle konuş. Madem üzüldün pisman oldun, o ara biraz moralim bozuktu bir seylere paylaşımlarımı herkes üstüne alınır yanlış anlar diye çoğu kişiye durumumu gizlemiştim sizinle bir sorunum gerçekten yok üzdüysem özür dilerim de. Yani insanız hata yapabiliriz, önemli olan samimice özür dileyebilmek.
Ben aradım geri çevirdi birdaha işim olmaz ne halleri varsa görsünler yazıklar olsun abime de .

Konuya gelecek olursam da senin icin küçük bir sorun olsa da bunu yengen kendince büyük bir problem olarak görebilir. Belki kötü niyetin yoktu durumunu onlara gizlerken. Ama böyle olduğuna onları ikna etmen lazım. Yengeni aramakla haksız duruma düşmezsin. Açmıyorsa da abini ara de ki biz bir aileyiz beni yengem dinlesin ikna olmazsa da kendi karar versin diyip yengenle konuş. Madem üzüldün pisman oldun, o ara biraz moralim bozuktu bir seylere paylaşımlarımı herkes üstüne alınır yanlış anlar diye çoğu kişiye durumumu gizlemiştim sizinle bir sorunum gerçekten yok üzdüysem özür dilerim de. Yani insanız hata yapabiliriz, önemli olan samimice özür dileyebilmek.
Hediyelerini de çöpe attım lazım değil

Ben aradım geri çevirdi birdaha işim olmaz ne halleri varsa görsünler yazıklar olsun abime de .
Yengenizi kişilik olarak bilmiyorum belki siz belki o haklıdır. Ama aile olunca yıllarca yüz yüze bakılıyor yengenizle kötü olursanız abinizle yeğenlerinizle de aranıza mesafe girer. Siz abiniz için konuşmayı deneyin derim. En azından abinize bu sekilde derseniz o sizin elinizden geleni yaptığınızı görüp sizi suçlamaktan vazgeçer.

Sende hala olcan. Benden resim bekleme dedi kızgın emoji koydu.

Oysaki ben her resim istedıklerınde atıyordum onlara

Sende hala olcan. Benden resim bekleme dedi kızgın emoji koydu.

Oysaki ben her resim istedıklerınde atıyordum onlara
İnan seni anlıyorum sen adım atmışsın o da biraz seni dinleyip ona göre karar verebilirdi. Ama bazıları böyle maalesef. Sen onu aradığında onun egosunu tatmin ederim diye düşünme. Abin ve yeğenin icin konuşmuş olacaksın. Bende görümcemle konuşmuyorum mesela. Bana cok büyük saygısızlık yaptı, birçok terbiyesizliği de oldu. Ama ne bir özür diledi ne bir hatasını kabul etti. O yüzden sildim attım. Eğer senin gibi bir iletişim cabası olsaydı en azından eşimin hatrı için belki bir selam sabahım olurdu. O yüzden elinden geleni yap gerisini oluruna bırak dedim. Abin senin çabanı görürse olay senden çıkar yengene döner.

Yengenizi kişilik olarak bilmiyorum belki siz belki o haklıdır. Ama aile olunca yıllarca yüz yüze bakılıyor yengenizle kötü olursanız abinizle yeğenlerinizle de aranıza mesafe girer. Siz abiniz için konuşmayı deneyin derim. En azından abinize bu sekilde derseniz o sizin elinizden geleni yaptığınızı görüp sizi suçlamaktan vazgeçer.
Ben kişiliğini çok iyi biliyorum beni anlamayanlar olmus ama siz anlarsınız die umuyorum. Sessiz görünen içinde fırtınalar kopan kadındır. İstediklerimizin tersni yapar. Kendini acındırır. Abime de bize de. Abm saf olduğu içn ona acır . Fakat abimin çocugu olunca karısı bana resım atmıcakmış bekleme resim falan diyor. Böyle düşündüğü için beni kırdığı ağlattıgı için cocuğu olcak mı bakalım

İnan seni anlıyorum sen adım atmışsın o da biraz seni dinleyip ona göre karar verebilirdi. Ama bazıları böyle maalesef. Sen onu aradığında onun egosunu tatmin ederim diye düşünme. Abin ve yeğenin icin konuşmuş olacaksın. Bende görümcemle konuşmuyorum mesela. Bana cok büyük saygısızlık yaptı, birçok terbiyesizliği de oldu. Ama ne bir özür diledi ne bir hatasını kabul etti. O yüzden sildim attım. Eğer senin gibi bir iletişim cabası olsaydı en azından eşimin hatrı için belki bir selam sabahım olurdu. O yüzden elinden geleni yap gerisini oluruna bırak dedim. Abin senin çabanı görürse olay senden çıkar yengene döner.
Çok tesekkur ederim nazik kibar anlayışlı mesaj ınızdan ötürü

Muhteşem

Hemen abime döndüm yazdım "karını aradım meşgule attı haberin olsun"

Niye? Gerçekten niye?
Abiniz kadının sahibi mi, velisi mi, nesi? Onun meşgule atıp atmaması abinizi ne ilgilendirir ki rapor veriyorsunuz adama?
Verecek bir hesabı varsa kendisi verir. Ortalığı karıştırmak için fırsat kollamışsınız resmen.

Kavga neyden çıktı, önceki konu neydi onu da bilmiyorum. Çünkü müneccim değilim.
Ama o konuda sizi haksız bulmuşlar. Ve bu konuda da haklı değilsiniz.

Size yemin ederim ki o gece panik atak tuttu bir de arayıp uyku sana haram olsun die bağırdılar. Çocugum uyuyor ben uyuyamadım allah'tan eşim baktı o gün bütün gün çocuğa. Ben inanın ki çocuğa bakamadım yemek yiyemedım halsz ölü gibiydim

Niye? Gerçekten niye?
Abiniz kadının sahibi mi, velisi mi, nesi? Onun meşgule atıp atmaması abinizi ne ilgilendirir ki rapor veriyorsunuz adama?
Verecek bir hesabı varsa kendisi verir. Ortalığı karıştırmak için fırsat kollamışsınız resmen.

Kavga neyden çıktı, önceki konu neydi onu da bilmiyorum. Çünkü müneccim değilim.
Ama o konuda sizi haksız bulmuşlar. Ve bu konuda da haklı değilsiniz.
Abim bana karımı ara özür dile dedi. Bende karısı suçlu!!! Oldugu halde aradım!! Ben de kendıme göre haklıyım. Abime o yüzden söyledm! Bu kadar basit

Size yemin ederim ki o gece panik atak tuttu bir de arayıp uyku sana haram olsun die bağırdılar. Çocugum uyuyor ben uyuyamadım allah'tan eşim baktı o gün bütün gün çocuğa. Ben inanın ki çocuğa bakamadım yemek yiyemedm çnkü p.atak hastasym. Bu yaptıkları srfszlk 😤
Normal bir arkadaşın yada aileden biri olmasa zaten dert edilmez bir daha görüşmezsin olur biter. Ama abinin eşi olunca yengenle senin arandaki problem yüzünden abinde arada kalmış. Sen haklı da olsan haksız da olsan abin evindeki huzuru kaçmasın diye karısını da tutabilir. Ama iyi niyetli de olsan inan ki dışarıdan bakınca insan niye bizden fotoğraf paylaşımlarını gizliyor diye alınmaları normal duruyor. Çoğu kişi böyle bir şey olduğunda alınabilir, belki sen ben karşımızdanin yüzüne vurmayız engellediyse engelledi der geçeriz ama herkes aynı değil. Sen yine de çocukları icin tek kelime etme, psikolojik olarak zor dönemde olabilirler. Abinle iliskin bozulmasın en azından. Çünkü bir kere aradaki ilişki bozulunca sonra zor düzeliyor. Sen elinden geleni yap abine en azından açıkla kendini gerisini bosver. yengenle gorusmesen de abinle görüşürsün siz kardeşsiniz sonuçta.

Beni uzdykleri için çocukları olacak mi bakalım diyorsunuz ya
Bence de aramayın hatta abinizi de aramayın uzak durun.Insan yedi kat yabancıya demez bunu bi de resim atmayacakmış diye hayıflanıyorsunuz. Bırak resmini siz benim ahımı aldılar çocukları olmaz mi acaba umuduna düşmüşsünüz ya resim atlamaları size koymaz .
Allah isteyen dileyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin insallah.

Abim bana karımı ara özür dile dedi. Bende karısı suçlu!!! Oldugu halde aradım!! Ben de kendıme göre haklıyım. Abime o yüzden söyledm! Bu kadar basit

O kadar basit değil işte. Ben bu detayı nereden bilebilirim?
İlk sayfadaki konunuza bir bakın, sanki hepimiz 10 senelik arkadaşız da hepimiz hepimizin her şeyini biliyoruz gibi yazmışsınız bütün konuyu.
Forumdaki bütün üyeler de sizin konularınızın yolunu gözlemiyor herhalde.

Böyle sorunlar yaşıyorsanız da mesafe koyun olsun bitsin. Abiniz sizin için eşinden vazgeçmeyeceğine göre ya idare edeceksiniz ya da bayramdan bayrama merhaba diyeceksiniz.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X