Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama bizdeki azim deBir de "ne diyorsunuz" diye başlık koyuyorsun, sanki bu güne kadar söylediklerimizi dinlemişsin gibi![]()
Amaca ulaşmak için gidilen her yol mübahtır.evet ya bu interneti boşversin artık
nasıl güveniyor anlam veremiyorum
ben çevresini bilmediğim birine bile güvenemem , kendisini tanıyor olsamda
birebir bilmem gereken şeyler var ;işi , nedeni durumu, okuduğu okullar, arkadaşları mümkünse ailesi hakkında genel bilgiler.
İnternet olayına hiç girmedim o yüzden
sen nasıl güveniyorsun konu sahibi adam tacizci bile olabilir
Ben çok seviyorum ya Rainyy'yi.Ama bizdeki azim demaşallah hepimize
Dinliyorum oyle demeyin hatta kursa gitmeyi dusunuyorum suan zaten aklimda vardiAmaca ulaşmak için gidilen her yol mübahtır.
Ne dersek deyelim rainyy zaten dinlemez ki bizi.
Essssek gibi dinleyecekAmaca ulaşmak için gidilen her yol mübahtır.
Ne dersek deyelim rainyy zaten dinlemez ki bizi.
Canim ya bende seni seviyorumBen çok seviyorum ya Rainyy'yi.
Ne yaparsa yapsın kızamıyorum.
Ay bende. İlginç bir şekilde seviyorumBen çok seviyorum ya Rainyy'yi.
Ne yaparsa yapsın kızamıyorum.
Sen yine de çok dip dibe olmaDinliyorum oyle demeyin hatta kursa gitmeyi dusunuyorum suan zaten aklimda vardi
Belkide öyledirRainy sende aldatsa bile erimdir yapar diyip devam etme imajı var. Belki de bu yüzden çıkmıyor karşına biri. Allah koruyor kız seni bir de üzülüyorsun.
Hani evin hayırsız, yaramaz çocuğu olur ama şeytan tüyü de vardır. Gene de affettirir ya kendini.Ay bende. İlginç bir şekilde seviyorum![]()
İnternetten biriyle konuşmayacağım dedi en son konusunda.Bugun yeni biri yok mu rainy
Yok :)Bugun yeni biri yok mu rainy
Dedim qma yinede siz cok guvenmeyin banaİnternetten biriyle konuşmayacağım dedi en son konusunda.
Nokta atışıHani evin hayırsız, yaramaz çocuğu olur ama şeytan tüyü de vardır. Gene de affettirir ya kendini.
İşte öyle bir şey.![]()
Mutsuz olmaya devam o zaman sen bilirsin bizim kaybettiğimiz bir şey yok. Herkes kendine.Dedim qma yinede siz cok guvenmeyin bana![]()