Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle hissediyorsan doğrudurEvlenemicekmisim gibi geliyor
Evlenme yaşı artık 30+ oldu......Evlenemicekmisim gibi geliyor. Gelin evinde herkes yirmili yaslarda evlenmis. Birde kimseyle gozgoze bile gelmiyorum kizlar ne olacak halim boyle
Yani bende erken evlenmek istemiyordum ama yaslarini gorunce evde kaldim diye tribe girdimGelin evini izleyip inaniyor musun oradaki her bilgiye gercekten
Uzerlerinde gercek mi supheli olan bi ton altin var ama 50bin icin mahalle kavgasi ediyorlar
20li yaslarin basinda evlenenlere imrenmem sahsen, aksine vah derim bu kadar cabuk atildigi icin koca olayina![]()
Yani medyaya cok takilirsan evlensen bile bu kez zengin insanlarin esleriyle gezdigini tozdugunu gorup benim kocam niye zengin degil dersinYani bende erken evlenmek istemiyordum ama yaslarini gorunce evde kaldim diye tribe girdim![]()
Yani medyaya cok takilirsan evlensen bile bu kez zengin insanlarin esleriyle gezdigini tozdugunu gorup benim kocam niye zengin degil dersin
Kocan seni gezdirse niye altin vs almiyor dersin
Niye gobekli dersin
Hep daha iyisini isteyeceksin
Kocan iyi olsa onun anasi var danasi var hic olmadi elti olaylari var
Bitmez yani
Durduk yere dert sahibi olursun![]()
Dertsiz başlarına dert arıyorlar işteBurayı okuyup da hala evlenmek istemek de ne bileyim![]()
Bir kaç araştırmacı gelin evi üzerinden makale vs yazmış hatta bir kişi makalesini kitaba çevirmiş:) bilime hizmet etmiş.Gelin evi bilimsel bir program olduğu için haklısın rainy
Vallah yaDertsiz başlarına dert arıyorlar işte![]()
Kitabı okumak isterim, ortamlarda cahil damgası yemek istemiyorum..Bir kaç araştırmacı gelin evi üzerinden makale vs yazmış hatta bir kişi makalesini kitaba çevirmiş:) bilime hizmet etmiş.
Kitabı okumak isterim, ortamlarda cahil damgası yemek istemiyorum..