Ne diyorsunuz?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.804
4.159
173
Benim hayatimda biri olmayacak galiba disaridan cok mu sorunlu duruyorum diye dusunmeye basladim. Kimse bana o anlamda bakmiyor bile nettende konustugum oldu hep kotu yaklastilar yani insanlar netten nasil buluyor onuda anlamiyorum. Neden olmuyordur?

Sürekli arayista olan biri bencede sorunlu görünür
Eh surekli arayista oldugunuz icin de aginiza yilan baligi da takilir yani neden sasiriyorsunuz?
Akisina biraksaniz?
Illa bir erkek mi olmali hayatinizda

Sürekli arayista olan biri bencede sorunlu görünür
Eh surekli arayista oldugunuz icin de aginiza yilan baligi da takilir yani neden sasiriyorsunuz?
Akisina biraksaniz?
Illa bir erkek mi olmali hayatinizda
Surekli arayista oldugumu dusunmuyorum. Zaten yillardir yalnizim. Yani insan birinden ilgi gormek istiyor. Bunu bence her kadin ister.

Sohpetiniz çekmiyor herhalde, ya kafa dergi bulamıyorsunuz. Ben eşimle nette tanışmıştım mesela.

Surekli arayista oldugumu dusunmuyorum. Zaten yillardir yalnizim. Yani insan birinden ilgi gormek istiyor. Bunu bence her kadin ister.
Karsidaki insanla nasil konusuyorsunuz? Cok detay veriyorsaniz karsinizdakini sıkarsınız mesela

Olabilir bazilari bir sure sonra yazmadi. Siz hangi uygulamada tanistiniz.
İsmini hatırlamıyorum bu meşhurlardan değil çünki olsa aklımdan çıkmazdı. Sadece eğlence için kayd olmuştum öyle bulayım da evleneyim diye değil, hatta ben Azerbaycanlıyım, bilerek Türk uygulama indirdim ki görüşelim tanışalım konuları olmasın, kimse buluşma için ülke değişmez.

Karsidaki insanla nasil konusuyorsunuz? Cok detay veriyorsaniz karsinizdakini sıkarsınız mesela
Bilm
Neden boyle bir sey yaptin ki yaptigin ayipp. Eskiden psikolojik olarak daha kotuydum oz aman actigim konulari paylasmissn

e nesi ayip? "benim neden sevgilim yok / sizce olur mu" diye 300 konu acmissin bu normal
"disaridan sorunlu gibi mi duruyorum" demissin bu normal
"evet oyle duruyorsun" denince bu mu ayip?
sence sen sana normal geliyor musun?
Yani fotoyu cekip paylasman normal mi snce?

e nesi ayip? "benim neden sevgilim yok / sizce olur mu" diye 300 konu acmissin bu normal
"disaridan sorunlu gibi mi duruyorum" demissin bu normal
"evet oyle duruyorsun" denince bu mu ayip?
sence sen sana normal geliyor musun?
oyle duruyorsun demene ayip demedim sorularimin fotosunu cekip paylasman ayip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…