Surekli arayista oldugumu dusunmuyorum. Zaten yillardir yalnizim. Yani insan birinden ilgi gormek istiyor. Bunu bence her kadin ister.Sürekli arayista olan biri bencede sorunlu görünür
Eh surekli arayista oldugunuz icin de aginiza yilan baligi da takilir yani neden sasiriyorsunuz?
Akisina biraksaniz?
Illa bir erkek mi olmali hayatinizda
Olabilir bazilari bir sure sonra yazmadi. Siz hangi uygulamada tanistiniz.Sohpetiniz çekmiyor herhalde, ya kafa dergi bulamıyorsunuz. Ben eşimle nette tanışmıştım mesela.
Karsidaki insanla nasil konusuyorsunuz? Cok detay veriyorsaniz karsinizdakini sıkarsınız meselaSurekli arayista oldugumu dusunmuyorum. Zaten yillardir yalnizim. Yani insan birinden ilgi gormek istiyor. Bunu bence her kadin ister.
İsmini hatırlamıyorumOlabilir bazilari bir sure sonra yazmadi. Siz hangi uygulamada tanistiniz.
BilmKarsidaki insanla nasil konusuyorsunuz? Cok detay veriyorsaniz karsinizdakini sıkarsınız mesela
Neden boyle bir sey yaptin ki yaptigin ayipp. Eskiden psikolojik olarak daha kotuydum oz aman actigim konulari paylasmissnbence evet disaridan cok sorunlu görünüyorsun Eki Görüntüle 3590932 Eki Görüntüle 3590933 Eki Görüntüle 3590931 baksana bunlar bir derdim varda sadece 2023ten beri açtığın konular. neredeyse hepsinin icerigi ayni.
ustelik devaminda 200e yakin benzer konu var ekran görüntüsü almadigim
Instagram dan falan ama uzun zamandir konusmuyorum kimseyleSen hangi uygulamalardan tanışıyorsun?
Surekli arayista oldugumu dusunmuyorum. Zaten yillardir yalnizim. Yani insan birinden ilgi gormek istiyor. Bunu bence her kadin ister.
e nesi ayip? "benim neden sevgilim yok / sizce olur mu" diye 300 konu acmissin bu normalNeden boyle bir sey yaptin ki yaptigin ayipp
Yani fotoyu cekip paylasman normal mi snce?e nesi ayip? "benim neden sevgilim yok / sizce olur mu" diye 300 konu acmissin bu normal
"disaridan sorunlu gibi mi duruyorum" demissin bu normal
"evet oyle duruyorsun" denince bu mu ayip?
sence sen sana normal geliyor musun?
suan oyle degilin ne yapiyorum ki kimseyle konusmuyorum bile
Şurada çok nadir insanları ve konularını hatırlarım, senin konu açtığını görünce konuya bakmadan ne olduğunu anlayabiliyorum.suan oyle degilin ne yapiyorum ki kimseyle konusmuyorum bile
oyle duruyorsun demene ayip demedim sorularimin fotosunu cekip paylasman ayipe nesi ayip? "benim neden sevgilim yok / sizce olur mu" diye 300 konu acmissin bu normal
"disaridan sorunlu gibi mi duruyorum" demissin bu normal
"evet oyle duruyorsun" denince bu mu ayip?
sence sen sana normal geliyor musun?
eskiden dediğiniz hangisi? nisan ayında aynı tip konunuz var.Yani fotoyu cekip paylasman normal mi snce?
Eeee?Şurada çok nadir insanları ve konularını hatırlarım, senin konu açtığını görünce konuya bakmadan ne olduğunu anlayabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?