ne dusunecegimi bilemiyorum

gunesmurvet

sevgi diye birsey var mi ?...
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2015
62
11
50
sorun bir degil iki degil. Hangisihic
bahsedeyim ki. Esimle severek evlendik. Ama su an kendimi oyle degersiz hissediyorum. Genel sorun zaman zaman caninin sikilmasi ve neye caninin sikildigini bilmemesi. Cok tartistik bu konuda. Sikildigi zaman hep benimle ilgili birsey saniyorum ona da kiziyor. Neye sikildigimi bilmedigime inanmiyorsun diyor. Ama oyle olunca kotu hissediyorum. Uzak duruyor. Sizce

bilmiyor mu gercekten.. Bir de eve hic
mesai bitiminde gelmiyor. Bizden
sikiliyor mu diye dusunorum.iki
yasinda kizim var. Ona soylemedigim birsey de degil bu.boyle seyler
dusunmeme de kiziyor.neyse anlatmak zor kisa olsun dedim ama olmuyor. Bir soruyla kapatayim bari. Gec kaldigindamerak edip mesaj
atiyorum hep geliyorum

eşinin herhangi bir ilgi alanı var mı? basketbol, maket vs gibi?
arkadaşlarıyla durum nasıl?

adamın bir derdi vardır belki seni üzmemek için söyleyemediği ya da erkekler zaman zaman kendini mağarasına çekerler kafalarını dinlerler bizler gibi ayrıntıcı değillerdir.çok takma bir süre sonra çıkar ortaya ne olduğu.

Esim sohbeti konusmayi cok sever. Bulundugu ortamdan kolay ayrilamama huyu var. Arkadas bulunca cok konusur yani

benmde eşim sebepsiz durulur bir ara.
sorarım bişeyim yok öylesine der.
birkaç gün sonra tesadüfen söyler işle ilgili birşeylerin oldugunu yada her neyse..
ben artık tanıyorum o yüzden üstüme alınmıyorum çünkü benle ilgili oluncada söyler hemen.

Mesaisi beste bitiyor genellikle yediden once gelmiyor. Simdi servisten dolayi yedi bucuk. İsyeri yanimizda lojmandayiz biz. Bunu artik cok takmiyorum. İsten sonra carsiya gidip gelsin diyorum ama hep mi boyle olur. Bir kez olsun mesai bitince eve gelmedi. Bir de geliyorum diyor bir saat geciyor. Uc saatte gectigi oldu. Neymis konusmays dalmis. Acaip konusmayi seviyor ya. Ozellikle siyasi konular. Bu konuda ayrica bir derdim var

Mesaisi beste bitiyor genellikle yediden once gelmiyor. Simdi servisten dolayi yedi bucuk. İsyeri yanimizda lojmandayiz biz. Bunu artik cok takmiyorum. İsten sonra carsiya gidip gelsin diyorum ama hep mi boyle olur. Bir kez olsun mesai bitince eve gelmedi. Bir de geliyorum diyor bir saat geciyor. Uc saatte gectigi oldu. Neymis konusmays dalmis. Acaip konusmayi seviyor ya. Ozellikle siyasi konular. Bu konuda ayrica bir derdim var
o konuya hiç girme bence yasak çünkü çık bigün evden çıkışına git gezelim de sende

sorun bir degil iki degil. Hangisihic
bahsedeyim ki. Esimle severek evlendik. Ama su an kendimi oyle degersiz hissediyorum. Genel sorun zaman zaman caninin sikilmasi ve neye caninin sikildigini bilmemesi. Cok tartistik bu konuda. Sikildigi zaman hep benimle ilgili birsey saniyorum ona da kiziyor. Neye sikildigimi bilmedigime inanmiyorsun diyor. Ama oyle olunca kotu hissediyorum. Uzak duruyor. Sizce

bilmiyor mu gercekten.. Bir de eve hic
mesai bitiminde gelmiyor. Bizden
sikiliyor mu diye dusunorum.iki
yasinda kizim var. Ona soylemedigim birsey de degil bu.boyle seyler
dusunmeme de kiziyor.neyse anlatmak zor kisa olsun dedim ama olmuyor. Bir soruyla kapatayim bari. Gec kaldigindamerak edip mesaj
atiyorum hep geliyorum
bir arkadaşımın sevgilisi onu pek arayıp sormuyodu. meselenin ne olduğunu binlerce kez sorduğunda her zaman "canım sıkkın" yanıtını alırdı. bi şekilde koptu ipler. çocuk arkadaşımı pek sevmediğini söyledi.
belki de eşine farklı aktiviteler önerebilirsin. kimi insanlar evlilik ve çocuğun sorumluluğu altında ezilirler. gözleri korkar. bebeğin doğumundan sonra kendini tamamen çocuğuna adadıysan da araya bi soğukluk girmiş olabilir.

Evliliğin rutinliginden sıkılmıstır bence.bebeğini gorunce nasıl davranıyor o da önemli. Kızını koyabilecegin bir yer varsa iş çıkışı birlikte daha çok zaman geçirin. Siyasi konuları konusmayı seviyorsa sen de konus.ortak muhabbet açılsın. Bi spor salonuna yazilabilir.cok okuyan bibiriyse sen de onun okuduklarıni oku onun okuduğu sey hakkindaki fikirlerini sor.bir de ben olsam bir gün takip ederdim isten sonra napiyor.

işle ilgili yada geçimle ilgili şeyler düşünüyodur..aslında bu ara ara hepimize olur..güzel bir anını yakala sor konuş sohbet et..

Evli olan arksdaslar, evlilikte askin bitisini alisilmis bir kadin olmayi nasil kabullendiniz. Ben hala askla davranalim istiyorum sevgimizi yipratici seyler yasamis olmamiza ragmen. Evine sorumlu ama daha cok disarda zaman gecirmek istemesi beni cok uzuyor. Bazen gecikecegini haber vermemesi. Kisacasi baslardaki duyarliliginin olmamasi. Boyle hissedince ben de ister istemez ona yakin davranamiyorum. Ve bu birikimler bizi cikmsza sokuyor yukarda anlattigim gibi bir durums geliyoruz. Ben olmayacak birsey mi istiyorum. ..

Bir de ben affedemiyorum. Duygularimi bastirmaya calisiyorum ama. Ailemi cok elestirdi. Abime kardesime siyasi goruslerinden dolayi kufur etti bana soylediklerini saymiyorum. Esim iyi biri ama sinirlenince cok kufurlu konusuyor insani asagilayici kufurler. Nasil affedebilirim bilmiyorum. Hala devam ediyor uzuldugumu soylememe ragmen... Onu kaybetmek evliligimin yikilmasini istemiyorum ama icim onu affedemiyor. İcime gomeyim diyorum devam ettikce ustune bana soguk davraninca olmuyot. Ben icinr kapanik biriyim iyicce kapaniyorum bu da kisirdongu yaratiyor. Beni benimsemedin affetmedin caba gostermedin .diyor.. Anlatmakla bitmez ki. Cok mutsuzum. Butun bunlarin yaninda beni hala sevip sevmedigini daha cok dusunuyorum. Biz konusamiyoruz konusuncs sinir kupu oluyor kavga ediyoruz beni sen sinirlendiriyorsun diyor. .......

Son düzenleme:
X