Ne düşüneceğimi bilmiyorum.Şaşkınım.Ve güvensiz!

tansu32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
236
0
46
İzmir
Arkadaşlar ayrıldığımı sizlerle paylaşmıştım.Bu bir buçuk yıllık süreçte birinden hoşlandığımı yazmıştım.Ve onunla duygularımı paylaşmıştım ama o aylarca bana yorum yapmamıştı.Davam bitince gecen hafta bana açıldı sonunda onunda benden hoşlandığını söyledi.Ama beni özel hayatında tanımadığı için zamana bırakması gerektiğini ve ne yapacağını bilmediğini söyledi.Çok mutluyum duygularım karşılıksız değilmiş.Ve hayatımızın %80 iş olduğu için bütün duygu paylaşımına ragmen resmiyiz iş ortamında.Herkesin gözü üstümüzde.Ne olacak bilmiyorum? Ama inanın çok güvensizim erkeklere karşı ve bir sürü acabalarım var.Ya tekrar yıkılırsam elim boş kalırsa diye çok korkuyorum.Onu hiç kaybetmek istemiyorum aynı zamanda.Sizinle paylaşmak istedim.Ve bu yaşadıklarım konusunda düşüncelerinizi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum.Sevgiyle...

Bence hayal kirikligina ugramamak icin ondan ne bekledigini,evlenirsen nasil bir es olmasini istedigini acik-acik konus.Sana uygun bir esmi ogren.Ve acele etme.

Çok tşk ederim yorumunuz için.Ewt acele etmemeye çalışacağım.

Rica ederim canim.Genelde ciftlerin evlendikden sonraki anlasmazliklari bir-birilerini iyi tanimadiklarindan kaynaklaniyor.Bir-birinize beklentilerinizi acik-acik anlatirsaniz,nasil bir es gormek istediyinizi acik-acik soylerseniz,bir-birinize uygun olup-olmadiginizi o zaman anlarsiniz.Ve tabiiki,acele etmemelisiniz,cunki beklentilerinizi karsilayabilicek biri gibi gorune bilir ama,oyle bir karakteri ola bilirki,size tamamen ters gele bilir.Bunun icin de acele etmeden bir-birinizi yakindan iyi taniyana kadar evlilik karari almayin derim.

ilk öncelikle şu geçirdiğin süreçte onu ne kadar seviyorsan sev ama bağlanmamaya özen göster, söylediğim şey çok zor birşey farkındayım ama aşkın büyüsüne fazla kaptırma kendini. her şeye hazırlıklı ol derim... Temkinli davran bu süreç sadece onun düşüncelerinin oturdugu bir süreç degilde seninde onun hakkında ki duygularının kanıtlandığı bir süreç olsun. karşındaki insan biraz daha mantığıyla davranmaya çalışıyor gibi sende bu şekilde devam et derim. İnşallah herşey gönlünce olur canım.... :)

eğer böyle bir endişen varsa bunu sevdiğinle konuşmalısın eğer konuşursan hem sen rahat olursun hem de için ferahlamış olur.

Kızlar herşey konuşulmuyor.Ama biliyor musunuz hala daha eski nişanlısı face de ekli ve aşık olduğu diğer kızla( 2 ay önce bir yabancıyla evlenen ) hala haberleşiyorlar.Siz gelinde bunun benden hoşlandığını söylediğine inanın.Bu konu çok kritik nokta!!! Sizce?

ilk öncelikle şu geçirdiğin süreçte onu ne kadar seviyorsan sev ama bağlanmamaya özen göster, söylediğim şey çok zor birşey farkındayım ama aşkın büyüsüne fazla kaptırma kendini. her şeye hazırlıklı ol derim... Temkinli davran bu süreç sadece onun düşüncelerinin oturdugu bir süreç degilde seninde onun hakkında ki duygularının kanıtlandığı bir süreç olsun. karşındaki insan biraz daha mantığıyla davranmaya çalışıyor gibi sende bu şekilde devam et derim. İnşallah herşey gönlünce olur canım.... :)
Amin canm çok tşkler

Kızlar herşey konuşulmuyor.Ama biliyor musunuz hala daha eski nişanlısı face de ekli ve aşık olduğu diğer kızla( 2 ay önce bir yabancıyla evlenen ) hala haberleşiyorlar.Siz gelinde bunun benden hoşlandığını söylediğine inanın.Bu konu çok kritik nokta!!! Sizce?

Bu söylediğin katlanılamaz bir şey bence. Hoşlanmak değilde sana ısınmaya çalışacağım düşüncesi olabilir. Senin onu sevdiğini bilmesi onun için çok büyük bir artı, kaldı ki aradan belli bir zaman geçtikten sonra sana yaklaşımda bulunuyor. Ne malum o süre zarfında yine birileriyle konuştuğu ve şuan hayatında kimse olmayışından sana yaklaşmaya çalıştığı. Erkekler attıkları bütün adımların garantisiyle yaşarlar(tabii kurnaz, her olaydan çıkar bekleyen erkekler) bu yüzden sevgini kullanmak cazip gelmiş olabilir. Her kadın gibi her erkekte onu daha çok seven birini ister hayatında onların düşüncelerinin bizden çok daha farklı olduğuna inanıyorum. Mesela onu deli gibi seven bir kadının eksik bir noktası vardır ona göre buda kabullenme. Erkek ne yaparsa yapsın kadın onu çok sevdiğinden onu kabul edeceğini zanneder ve pisliklerine son vermez bunun gibi mesela daha birçok örnek verilebilir. Sende onun için aşkından gözü kör olmuş bir eş olabilirsin. Çok dikkatli davran. Yazdığın şeye tahammül edemememden dolayı tekrar cevap verme ihtiyacı duydum. Hakkında hayırlısı inşallah canım benim.

Back
X