ne düşüneceğimi bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bir ara hintli oyuncu, Aamir Khaan " a aşık olmuştum. Ergenler gibi aşktan sarhoş bir halde filmlerini. Videolarını izliyordum. Gece gündüz. Eşimin de kafasını ütülüyordum. Aamir böyle Aamir şöyle. Beni garip garip , sessizce takip etti. Hiç sesini çıkarmadı. Platonikti ama iki yıl aşık gezdim. Ne güzel günlerdi. Az daha Hindistan a taşınıyordum. :KK70:
Ay ben hala aşığım :)) bayılıyorum o adama.. filmlerinin etkisinden de haftalarca çıkamıyorum :D

Ay ben hala aşığım :)) bayılıyorum o adama.. filmlerinin etkisinden de haftalarca çıkamıyorum :KK70:
Bende. 7 kez izlediğim filmi var mesela. 100 000! kez izlediğim fragmanları, kısa videoları. Bayağı abartmıştım. Bütün filmlerini izledim bu arada. Toplam 34 tane kadar. Aşıktım ya..! Geçti ama. Başka idol buldum kendime. :cool:ama filmlerini, özellikle 3 aptalı asla unutamam. Birde şarkısı var. Atiye kandala. Dansıda çok şirin. Ghulam filmin adı izlemişmiydiniz.

Bende. 7 kez izlediğim filmi var mesela. 100 000! kez izlediğim fragmanları, kısa videoları. Bayağı abartmıştım. Bütün filmlerini izledim bu arada. Toplam 34 tane kadar. Aşıktım ya..! Geçti ama. Başka idol buldum kendime. :cool:ama filmlerini, özellikle 3 aptalı asla unutamam. Birde şarkısı var. Atiye kandala. Dansıda çok şirin. Ghulam filmin adı izlemişmiydiniz.
Ghulam izlemedim daha.. ama benim favorilerim yerdeki yıldızlar ve üç aptal.. BA YIL DIMMMM :) oğlumdan fırsat buldukça izlemeye çalışıyorum. İlk fırsatta p.k. yi izliycem inşallah.. bundan sonra dediğiniz filmine bakıcam.. insan bu kadar tatlı olur mu yaaa.. eşim bilmiyo hayranlığımı ben öyle şeylere takılmam ama o çok kıskanç gizli takipçiyim ben :D

Ghulam izlemedim daha.. ama benim favorilerim yerdeki yıldızlar ve üç aptal.. BA YIL DIMMMM :) oğlumdan fırsat buldukça izlemeye çalışıyorum. İlk fırsatta p.k. yi izliycem inşallah.. bundan sonra dediğiniz filmine bakıcam.. insan bu kadar tatlı olur mu yaaa.. eşim bilmiyo hayranlığımı ben öyle şeylere takılmam ama o çok kıskanç gizli takipçiyim ben :KK70:
Ohoooo.. sen daha Fanaa ve Ghajiniyi de izlememişsin. Olamaaaz. :KK70:onu sarıya boyadım. Var..

Pk yı en sona bırak. Benden sana tavsiye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X