- 24 Ağustos 2017
- 92
- 1
- 18
- 27
- Konu Sahibi Ruhsuzruhhali
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 15 gündür biriyle konusuyordum. Instagramda tanistik sonradan bulustuk. 3 uncu bulusmada konustugum cocuk baskalariyla mesajlarimi yakaladi ama onlarla da arkadasca konusmustum ama ona konusmuyorum demistim. Sonra cocuk konusmaya devam etti bende ona o anki vicdan azabiyle ve gercekten hissettigim hoslanti sebebiyle seni kaybetmek istemiyorum dedim. O da bende seni kaybetmek istemiyorum dedi. Konusmaya devam ettik. Ama simdi bana karsi bi iyi bi kotu davraniyor cok kaba oldu. Surekli uzerime geliyor niye whatsaptasin gece girme kimle konusuyosun. Alttan almaya calistim hep bu aksam boyle davranicaksan konusmayalim dedim. Ama ne olduysa bi anda o alttan almaya basladi. Bana su an senin guzel sozlerine ihtiyacim var gibisinden biseyler soyledi. Cilve yapabilirsin su an falan filan. Icimden hicbisey yapmak gelmedi derdini anlayamiyorum sizce konusmayi tamamen bitirmelimiyim ya da niye boyoe davraniyo. Ve son soyledigi cilve yapabilirsin guzel sozlerine ihtiyacim var demesi normal mi