Ne düşüneceğimi şaşırdım yardım edin kızlar

Ruhsuzruhhali

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
92
1
18
27
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 15 gündür biriyle konusuyordum. Instagramda tanistik sonradan bulustuk. 3 uncu bulusmada konustugum cocuk baskalariyla mesajlarimi yakaladi ama onlarla da arkadasca konusmustum ama ona konusmuyorum demistim. Sonra cocuk konusmaya devam etti bende ona o anki vicdan azabiyle ve gercekten hissettigim hoslanti sebebiyle seni kaybetmek istemiyorum dedim. O da bende seni kaybetmek istemiyorum dedi. Konusmaya devam ettik. Ama simdi bana karsi bi iyi bi kotu davraniyor cok kaba oldu. Surekli uzerime geliyor niye whatsaptasin gece girme kimle konusuyosun. Alttan almaya calistim hep bu aksam boyle davranicaksan konusmayalim dedim. Ama ne olduysa bi anda o alttan almaya basladi. Bana su an senin guzel sozlerine ihtiyacim var gibisinden biseyler soyledi. Cilve yapabilirsin su an falan filan. Icimden hicbisey yapmak gelmedi derdini anlayamiyorum sizce konusmayi tamamen bitirmelimiyim ya da niye boyoe davraniyo. Ve son soyledigi cilve yapabilirsin guzel sozlerine ihtiyacim var demesi normal mi

15 günlük ilişkide cilve yap demesi ucu açık bir ayrıntı .. sanırım +18 muhabbetler istiyor . Diyeydin ya keşke nasıl cilveden hoşlanırsın diye ozaman anlardın zaten niyeti

Sosyal medyadan tanıştığınız ve bu kadar kısa süre görüştüğünüz kişiye hayatınıza karışma iznini neden veriyorsunuz?

15 günlük ilişkide cilve yap demesi ucu açık bir ayrıntı .. sanırım +18 muhabbetler istiyor . Diyeydin ya keşke nasıl cilveden hoşlanırsın diye ozaman anlardın zaten niyeti
Bende öyle düşündüm sordum da zaten sesi degisti bi anda kafamda soru isaretleri varken aramiz bu durumdayken benden guzel seyler bekleme gibisinden konustum aramizin duzelmesi icin bu dedi. Ne diyecegimi sasirdim ilk defa biri acik acik cilve yaoabilirsin mesela dedi ve en son soyledigi seyde isteklerimi gormezden gelme oldu. Konusmayi kesmelimiyim sizce

Sosyal medyadan tanıştığınız ve bu kadar kısa süre görüştüğünüz kişiye hayatınıza karışma iznini neden veriyorsunuz?
Benimde en nefret ettigim sey birinin hayatima bu kadar karismasi ama ben anlamsiz sekilde sabir ediyorum cunku baskalariyla mesajlarimi yakaladi sanki.boyle yapmam gerekiyormus gibi hissediyorum kendime de cok kiziyorum

E kes açık açık söylemiş sana amacını zaten . Ondan bişey olmaz

Bu kadar saf olmayın, sonra yok aldattı, yok zorla sahip olmak istedi , yok şiddet uyguladı ( Allah korusun ) bunlar sapik insanlar. Şu erkeklere inanmayın artık.

Bu kadar saf olmayın, sonra yok aldattı, yok zorla sahip olmak istedi , yok şiddet uyguladı ( Allah korusun ) bunlar sapik insanlar. Şu erkeklere inanmayın artık.
Eski sevgilimde telefonda sesli sohbet numaralarini aramisti kendime yediremedim kabullenenedim ayrildim hepsi mi ayni tukendim artik

Canım yaa bu niyetini açıkca belli etmiş, bence daha bu kadar yeniyken hemen hayatından çıkar yoksa daha çok üzer seni
Çünkü aranızda bir sorun varken bunu düzeltmek yerine hadi sen şöyle şöyle yapta düzelsin diyorsa orda gerçek duygular yoktur, çıkar vardır. Bir sorun olunca sessiz kalıp düşünmesi, çözmeye çalışması daha iyidir.
Ama bu sana başka yönden yaklaşmış. Niyeti sevgi aşk değil.

Bu aksam da sevgili olmak istedi teklif etti reddettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…