Ne düşünmeliyim? Adet olmama

fionawoody

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
2.946
4.311
133
Merhaba hanımlar

Doğuralı tam 9 ay oldu ve ilk adetimi bebeğim 7 aylıkken oldum. Hatta olduğum ay içerisinde rutin döngüme göre olmam gereken günde oldum ama daha sonraki adetim pazar günüydü fakat olmadım. Adetim bugün 4 gün geçmiş oldu bu arada emziriyorum. Acaba emzirdiğim için mi olmadım? İlk adeti doğumdan önce olduğum gibi aynı rutinde olunca şimdi ikincisini de olmayınca hamile miyim acaba yeniden diye düşünmeden edemedim. Çünkü adet olmam gereken gün çok özür dileyerek söylüyorum akıntı içerisinde böyle ince kalemle çizmiş gibi çizgi şeklinde kan gördüm o günde adet olacağım zaman olan kramplarım vardı kesin oldum dedim ama sonrasında bir daha o kadarcık bile kan gelmedi ve ağrım gitti hafif hafif dün vurdu kramp ama çok kısa. Emzirdiğim için olamadım mı acaba yoksa test mi yapmalıyım? Adet olmam gereken gün gelen o çok ince kanlı çizgi kafamı karıştırdı.

Merhaba canim bende aynı konudan muzdaribim ikinci çocuğum düzenli emiyo ilk adeti 6 ay sonra ocağın 21 d oldum ikinciyi daha olmadım aşırı akintim var kokulu bi şekilde ve adet sancılarım var her lavaboya gittiğimde inşallah olmuşumdur die gidiyorum ama sadece sulu akıntı var ve bebeğim sürekli emiyor test yapmaya korkuyorum açıkçası ben inşallah emzirmeden kaynaklıdır benimki çok korkuyorum hamileyim die. Rabbim isteyenlere versin inşallah

Amin canım çok doğru bir dua :) Umarım hamile değilsindir.

hamile miymissiniz? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…