ne düşünmeliyim ki ?

ilk defa konu açıyorum çünkü ilk defa yalnızım. Ne anlatacağımıda pek biliyor değilim aslında. özetlemek gerekirse 3 aylık evliyim ve ailem den ayrıyım. Doğal olarak arkadaşlarımdanda ayrıyım ve yalnızım. Eşimle aram iyi ama herzaman bu yetmiyor. Yani insan özlüyo ister istemz. E bende napiim kv ile arkdş olmalıyım diye düşndüm. Oldumda. çok iyi niyetli samimi bir kv var. Sorun şu ki: Eşimin 2 hafta sonra doğum günü var ve ben yeni evli biri olarak güzel bişiler planlamaya çalışıyorum internetten hediyelik siparişler vs.. Kv'de sordum bişi sipariş etmek istiomusun die. Oda tmm dedi bir kaç hediye sipariş etti. ( maaşımızı siparişler sepete eklendikten 3 gün sonra alıcaz.) bende kv'me 3 gün sonra sipariş vericem malum maaş filan dedim. Oda bana gayet samimi bir şekilde sen sipariş ver ben hallederim dedi. Bir aksilik oldu ve ben siparişleri kv dediği zaman deil 3 sonra vermek zorunda kaldım ve hala maaşımızı alamadık. Kargomda 2 gün sonra elime ulaştı. Kv aradım "kargo geldi anne gidiip alalım dedim" oda bana " keşke 2 gün sonra verseydin bnm param yok dedi" neyseki kargoyu arayıp bekletebildim 1 hafta daha bekletirim dedi adam.(saolsun) ama bir hafta beklemedk çok şükür maaşımızı aldık ve kv ile bulşmaya gidicem. Ama benimle buluşmadan önce kendisi eşimle maddi olarak biraz tartışmış. Eşime her ay belli bir miktarda para vermeleri gerekiyordu onn adına çektikleri kredi için ama evlendiğimzden beri vermediler. Ben bu tartışmayı oraya giderken öğrendim ama hiç bir şekilde tepki vermedim eşime söylediğim tek şey " ben senn gibi trip yapamam sen onların çocuqusun ben elin kızıyım yarın ii olursunz bn kötü olurum" bu nedenle iiydim ve dedimki anne bn kendi paramı vericem sende sennkini versen? Yok dedi vazgeçtm gitmicem almaya filan güldü ama dalga geçti resmen. Gitmedm. Onn parasını ödeyecek kadar param yoktu valla yoksa alır benden olsun derdim. Ama yoktu bu durumda bnm siparişlerşmde iade oldu. Ve eşimin doğum gününe bir daha sipariş edicem geç kalıccak... Ve çok sinirliyim. Ben saygıda kusur etmiyorum ve böyle bişiyi hiç hak etmedim. Bugün kv yannda oturan eşimin amcasına gittim beni görümcem gördü. Onlar görmedi uğramadm. Ve rahatsız hissediyorum. Hemde çok. Eşime bunu söylediğimde artık biraz anlasınlar bu kadarcık olsun bidaha olmaz ztn cvbını verdi. Ne düşünmeliyim beeeeeeeeeeeeeeeeen ??? Ayrıca hepsi bana karşı çok ii her dediğimi yapıyorlar ama ben eşimle tartıştıkları halde bir tepki vermediğim halde o neden veriyo o onların arasında. Bana neden yansıtıo hiç anlam veremedim...

ah cnm benim daha çoook yenisin daha yolun başındasın seninkiler belki iyidir hoştur ama.eller sonuçta hiçbirine çok fazla güvenme sen zamanla bir çevre yaparsın kendine çok fazla içli dışlı olma derim ben.siparişi kendin verseydin madem kayınvalidende kendi verseydi.temkinli davran asla çok yakın olma onlara karşı benden arkadaş tavsiyesi

aslınla senlık durum yok gibi geldi bana.
oğullarıyla tartısınca kadında hedıyeyı almamak ıstemıs.
tabı senı düşünmemıs

Bir şey yapmana gerek yok ki canım kv. bu öz annenin yerini asla tutmaz maalesef sen ne kadar alttan alsan tartışmasan hürmette göstersen cımbızla çekip illaki bulurlar bir şey gelin kv. çekemez , kv çekemez böyle gider... Araya mesafe koyarsanız kırılma oranınızda oldukça az olur :34:

ne kadar iyi olurlarsa olsunlar sen elsin canım fazla güvenme derim ben hiçbirini tecrübe konuşuyo :9:

ben ailenin değil sülanenin tek geliniyim el üstünde tutuluyorum ama yeri geldi mi de lafıda koyuyorlar en başlarda yaşım küçüktü

şakasına sölüyolar sanıyodum ama insan yaşadıkça anlıyo Allahı var bana hala kötü davranmıyolar ama arada laf sokuluyo neymiş

ben eşime kilo aldın dikkat et diyorum bazen yeri geldiğinde aileme sbry artık x beğenmiyor zaten böyle sölüyo diyolar en basiti bu

yani görümcem hiçbişey yokken ortalığı karıştırır sonrada hiçbişey olmamış gibi davranmamı ister yine de şükür burdaki kv okuyunca

yinede melek diyorum

ya aslında evet belki benlik bir durum yoktur ama kendimi kötü hissettim. belkide abartıyorumdur bu durumu .. .s.s

Abartıyorsunuz, direk sizinle alakalı olmayan durumları ne diye takıyorsunuz kafanıza sallayın gitsin, size mi yansıtıyorlar dinleyin sadece yorum yapmayın. Yorum yaparsanız zaten sorun başlar, dinlediğiniz ve karışmadığınız sürece iyisiniz...

Doğum günü hediyesine gelince internetten vermeyin sipariş, bu özel günse sizin için bir daha da kimseyi bulaştırmayın ders olmuştur zaten kim ne almak istiyorsa buyursun alsın, siz eşinize gereken ilgiyi özeni gösterin yeter...

Sen ne yapacaksan kendin yap derim.Dahil etme kimseyi o hediye almak istiyorsa gitsin kendi alsın bir de çok içli dışlı olma mesafe koy ileride pişman olursun

Merhaba,
Siz kötü olmamakla en doğrusunu yapmışsınız. Onlar barışırlar siz kötü olursunuz. Aileler arasında olur böyle şeyler. Kayınvalideniz sizi zor durumda bırakmış ama size kasti yaptığını sanmıyorum üzülmeyin. Hediye konusunuda gerekirse mağazadan alıp halledersiniz.

Back
X