ne düşünmeliyim ?

quzuu

fortis fortuna adiuvat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
1.160
699
323
4 aylık yeni bir ilişkim var.bugün ortak olan arkadaşımızla konuşurken konu erkek arakadaşımdan açıldı ve daha önce konuşmamı istemiyordu bu kişiyle.kendisiyle ilgili yanlış şeyler söyleyeceğinden bahsetmişti gerekçeside buydu .bende üzerinde durmadım.erkek arkadaşım bana uzun zamandan beri benden hoşlandığını hatta geçen sene aynı ortamda başbaşa kaldığımızda içten içe sevindiğini söylemişti.fakat öğrendimki geçen sene hazirana kadar devam eden bir ilişkisi varmış ve bundan bana bahsetmedi halbuki ben ona en son ilişkimde aldatıldığım için güvenle ilgili şeylerde hassa olduğumu dürüst olması gerektiğinden bahsetmiştim. arkadaşımın anlattığı kadarıyla o benden hoşlandığını söylediği vakitlerde başka bir kız arkadaşı varmış bana neden yalan söyledi ne yapmalıyım bir fikir verirseniz sevinirim

ben olsam direk sorar örenirdim ve kafanda böle bir şüphe oldunu sölerdim saklamaya ne hacet varki cevabı tatmin etmediyse seni soru işaretiyle dolu ilişkiler pek hayra rahmet çıkmaz

ben olsam direk sorar örenirdim ve kafanda böle bir şüphe oldunu sölerdim saklamaya ne hacet varki cevabı tatmin etmediyse seni soru işaretiyle dolu ilişkiler pek hayra rahmet çıkmaz
soracağım ve cevabı beni tatmin etmezse o zaman hiç iyi olmayacak çünkü başyan güvenimi kaybederse ilişkimiz için iyi olmayacağını söylemiştim

Ben anlamadım :26:
Siz daha birlikte değilken bir ilişkisi vardı,siz bunu bilmiyordunuz öyle mi? Size söylemedi bunu yani o zamanlar.
Eğer durum böyleyse ne gerek var ki öğrenmene? Neyin yalanını söyledi size? "sevgilim yok" mu diyordu?Öyle diyorsa evet haklısınız. Ama diğer türlü bence karıştırmayın eski defterleri. Çok yeni ilişkiniz. Hiç gerek yok.

nasıl sormayı planlıyorsun
bilmiyorum inannın böyle şeyleride hiç beceremem elime yüzüme bulaştırırım sizce nasıl davranmalıyım şu an aklımı kemiriyo düşünceler

şöyle söyleyim beni düşündüğünü ve hoşlandığını söylediği vakitlerde bir başkasıyla ilişkisi varmış takıldığım nokta orası yoksa herkesin bir geçmişi var onu kastetmedim bu yalanı neden söyledi bana

Son düzenleme:

ben olsam acık acık alır pat diye sorarım kıvırmadan da acıkla derim biraz sertimdir hesap sorma konusunda da

Cevabı basit.Sevgilim var dese isteyecek miydin onunla birlikte olmayı? Hayır.
Hoşlanmış senden,sevgilisi olduğunu saklamış ne var ki bunda. Ufak bir sorun bence hatta sorun bile değil.
Seni o an kaybetmekten korkmuş olabilir.
Sevgilinle konuş istersen. Ama sana direkt olarak yalan söylediği kanaatinde değilim ben.
Sadece "niye söylemedin bana sevgilin olduğunu,senden duymak isterdim" diyebilirsin.
Büyütülecek bir konu değil bence,inan.

benim güven problemim olduğu için birzda olsa aştım ama buluttan nem kapıyorum o yüzden bunu ona sorup cevabını almam şart dediğiniz gibi belki kötü niyetli olmayabilir ama benim bunu algılama tarzım ilk etapta farklı oldu

Durumu nereden ve nasıl öğrendiniz ortak arkadaştan mı ?

Şöyle bir düşününce sorsanız bile tatmin olamayacaksınız bana göre.
Çünkü o zaman söylese idi sevgilim var dese idi ona evet dermiydiniz _?
Belli ki sizden çok hoşlanmış ve durumu sizden gizlemiş
İlişkisinin de kötü gittiğini varsayarsak ayrılmış ve sizinle beraber olamaya başlamış
Yani bundan daha farklı bir anlatımla gelmez önünüze bence hiç sormayın
Bu sefer yüz göz olacaksınız gerek varmı ki böyle bir şeye :26:

evet durumu ortak arkadaşımız anlattı bana.ona sordum ve sizin söylediklerinize benzer şekilde şeyler söyledi bende takıldığım şeyin bana durumu direk anlatması beni rahatsız etmeyeceği halde dürüst bir şekilde söyleseydi benden önceki bir şeyi yargılayamam ama neden böyle yaptığını merek ettim ve cevabımı aldım t.ederim yorumunuz için biraz farklı tepki vermiş oldum ilk başata ama dediğim gibi yapım gereği ayrıntılardaki mantık hataları beni rahatsız etmiştir hep

sevgilinize ; birini severken nasıl başkasından hoşlanıyorsun ?
Geçen yıl benden hoşlanırken, x kızla çıkıyordun..
Peki şimdi benimle çıkıyorsun,kimden hoşlanıyorsun şimdide ??? Sor.. derimm ...

söylediğine göre benden kız arkadaşından ayrıldıktan sonra hoşlandığını fark etmiş ama diğer taraftan benden uzun zamandan beri hoşlandığını söyledi .arkadaşım tarih vererek anlattı bana o yüzden aklım takıldı onun söylediği zamana bakılırsa bu dediğiniz sonuç çıkıyor ama erkek arkadaşıma göre böyle bir durum söz konusu değil

bilmiyorum ki:26:
Güveniyorsan boşver

bu zamana kadar güvensizliğe yol açacak bir davranışı olmadı bana karşı bu konuya çok önem verdiğimi her seferinde belirtiyorum kendisine ama aklıma takamadanda edemedim

bilmiyorum ki:26:
Güveniyorsan boşver
bu zamana kadar güvensizliğe yol açacak bir davranışı olmadı bana karşı bu konuya çok önem verdiğimi her seferinde belirtiyorum kendisine ama aklıma takamadanda edemedim

bence direk söyle ya o kızla çıkarken o kızı sevmiyor da olabilir. Kişilik ile alakalı bir şey aslında, bunu en iyi sen anlarsın nasıl biri olduğundan hal ve hareketlerinden biz genel üzerinden konuşuyoruz. Açık açık al dürüst bir şekilde ne neymiş diye sor o da anlatsın. Eminim doğruları söylediğinde daha tatmin olmuş olursun.

Son düzenleme:
güvenini sarsacak bir şey yapmadıysa takılma derim

hani duyduklarımı neler ve düşündüğümü açıkça söyledim ona .o da açıkladı bana takıldığım kısımla ilgili olanlarını belki küçük bir ayrıntı olarak dursada bana o konuda beni neden yanılttığını sordum .o da bunun ilişkisinden sonraki aşamalar olduğunu vurguladı .zamanla daha iyi tanıyacağım şu ana 4 ay gibi kısa süreli ilişkimiz var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…