Merhaba arkadaşlar, yine farklı bir sorunla karşınızdayım. Bişey sorucam sizlere az evel bebeğimi yedirmek için uyandım eşimide bir iki kez bişey sormak için dürttüm ve bana Meral senin ne işin var burada dedi yani adım olmayan bir isimle seslendi. Tabi sonra hesap sordum ve aldığım yanıt şu iş yerinde Meral adında bir müşterileri varmış o yüzden o isimle seslenmiş ama ben inanmadım hiç. Bu arada sürekli müşterileri olan bir Meral hanım var ama telinde Meral hanım diye kayıtlı yani Meral demesi çok üzdü ve işkillendim açıkçası. Sizce ne olabilir arkadaşlar kötümü düşünüyorum acaba?
Ben olsam kötü düşünürdüm açıkçası ...Merhaba arkadaşlar, yine farklı bir sorunla karşınızdayım. Bişey sorucam sizlere az evel bebeğimi yedirmek için uyandım eşimide bir iki kez bişey sormak için dürttüm ve bana Meral senin ne işin var burada dedi yani adım olmayan bir isimle seslendi. Tabi sonra hesap sordum ve aldığım yanıt şu iş yerinde Meral adında bir müşterileri varmış o yüzden o isimle seslenmiş ama ben inanmadım hiç. Bu arada sürekli müşterileri olan bir Meral hanım var ama telinde Meral hanım diye kayıtlı yani Meral demesi çok üzdü ve işkillendim açıkçası. Sizce ne olabilir arkadaşlar kötümü düşünüyorum acaba?
Merhaba arkadaşlar, yine farklı bir sorunla karşınızdayım. Bişey sorucam sizlere az evel bebeğimi yedirmek için uyandım eşimide bir iki kez bişey sormak için dürttüm ve bana Meral senin ne işin var burada dedi yani adım olmayan bir isimle seslendi. Tabi sonra hesap sordum ve aldığım yanıt şu iş yerinde Meral adında bir müşterileri varmış o yüzden o isimle seslenmiş ama ben inanmadım hiç. Bu arada sürekli müşterileri olan bir Meral hanım var ama telinde Meral hanım diye kayıtlı yani Meral demesi çok üzdü ve işkillendim açıkçası. Sizce ne olabilir arkadaşlar kötümü düşünüyorum acaba?
Uyku, televizyon izlemek, araba kullanmak beynin hipnoz halleridir. Sorduğunuz sorulara verilen cevaplar doğru cevaplardır bu hallerde, ne kadar dalıp gitmişim, yahu uyuyordum ne saçmalamışım bilmiyorum deselerde.. Bir bayan adını sayıklaması, hele burada ne işin var şeklinde bir cümle içinde.. Ne yazıkki içinizi rahatlatamayacağım, bende kötü düşünüyorum..Merhaba arkadaşlar, yine farklı bir sorunla karşınızdayım. Bişey sorucam sizlere az evel bebeğimi yedirmek için uyandım eşimide bir iki kez bişey sormak için dürttüm ve bana Meral senin ne işin var burada dedi yani adım olmayan bir isimle seslendi. Tabi sonra hesap sordum ve aldığım yanıt şu iş yerinde Meral adında bir müşterileri varmış o yüzden o isimle seslenmiş ama ben inanmadım hiç. Bu arada sürekli müşterileri olan bir Meral hanım var ama telinde Meral hanım diye kayıtlı yani Meral demesi çok üzdü ve işkillendim açıkçası. Sizce ne olabilir arkadaşlar kötümü düşünüyorum acaba?
moralini bozmak gibi olmasında valla çok işkillenirdim bende çok üzülürdüm sen bi kontrole al kocanı bacım nolur nolmaz heryer malum ayaklı peynir doluMerhaba arkadaşlar, yine farklı bir sorunla karşınızdayım. Bişey sorucam sizlere az evel bebeğimi yedirmek için uyandım eşimide bir iki kez bişey sormak için dürttüm ve bana Meral senin ne işin var burada dedi yani adım olmayan bir isimle seslendi. Tabi sonra hesap sordum ve aldığım yanıt şu iş yerinde Meral adında bir müşterileri varmış o yüzden o isimle seslenmiş ama ben inanmadım hiç. Bu arada sürekli müşterileri olan bir Meral hanım var ama telinde Meral hanım diye kayıtlı yani Meral demesi çok üzdü ve işkillendim açıkçası. Sizce ne olabilir arkadaşlar kötümü düşünüyorum acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?