NE düşünmem lazım

Çalışan insanlar eşlerini gördüğü kadar o insanları görüyor. İş hayatında merhaba nasılsın diye sor(a)madığımız, oturup aynı masada yemek yiy(e)mediğimiz insanlarla çalışmak çok zor oluyor.
Bunun kadını erkeği yok.
O masada seviyeli bir ortam olduktan sonra aksine iyi bir şeydir.
İnsanların çalışma hayatlarını kolaylaştırır.

O zaman gözünün üstünde kaşının olması bile kabahat benim için.. Sizde hem gitmeyip hem bu kadar eşeliyorsanız,derdiniz ne diye sorasım geldi?
Nasıl gıdılır. Ben kararverıyorum. Yeter dıyorum fakat ne olcak sonra dıyıp elım kolum baglı oturuyorum. Ailem yanımda degıl. Zaten baba evıne donmeyı asla ıstemem.

Çalışan insanlar eşlerini gördüğü kadar o insanları görüyor. İş hayatında merhaba nasılsın diye sor(a)madığımız, oturup aynı masada yemek yiy(e)mediğimiz insanlarla çalışmak çok zor oluyor.
Bunun kadını erkeği yok.
O masada seviyeli bir ortam olduktan sonra aksine iyi bir şeydir.
İnsanların çalışma hayatlarını kolaylaştırır.
Kendı basıma takılıyorum. Kızım ve arkadaslarla dısarıda yer ıcerız . Hadı aılece bir yemege gıdelım desem. Yoooook ne ısımız var evde yıyelım. Bı yumurta kırsak da olur fala n der. Kıskandım sanırım. Bıze ayırmadıgı vaktı ayırıyor dıye. Tamam , mesai saati ama nasıl anlatsam. Hoşuna gıttıgını ve bunu sankı kacamak gıbı yaptıgonı hıssettım. Ben baskanturlu unutamayacagım sanırım. Bıterse mı gecer bu agırlık

Kendı basıma takılıyorum. Kızım ve arkadaslarla dısarıda yer ıcerız . Hadı aılece bir yemege gıdelım desem. Yoooook ne ısımız var evde yıyelım. Bı yumurta kırsak da olur fala n der. Kıskandım sanırım. Bıze ayırmadıgı vaktı ayırıyor dıye. Tamam , mesai saati ama nasıl anlatsam. Hoşuna gıttıgını ve bunu sankı kacamak gıbı yaptıgonı hıssettım. Ben baskanturlu unutamayacagım sanırım. Bıterse mı gecer bu agırlık

Bence durumu abartıyorsunuz.
Yaptığınız gereksiz kıskançlık.
Sizde çalışmadığı zamanlarda program yapın.
Eşler arası diyalogunuzu arttırmaya ihtiyacınız var bence.
Bunu hallederseniz herşeyi daha net görürsünüz.

Yalan söylemesi cok rahatsız edici ama belki sizin tepkinizden cekinmistir.şimdilik bence çok tepki vermeyin rahatsız olduğunuz konuları yüz yüze konuşun ne olursa olsun yalan olmaması konusunda anlasın ve bir sure bu şekilde gozlemleyin devami olursa da daha net ve sert bir tutum takinirsiniz

bunları okuyunca farklı bır kısılıgı oldıggına kanaat getırdım ama eskide kalmıs meseleler dıye takmadım.
Adamın nasıl biri olduğu belliymiş de siz ses etmemişsiniz.
Şu doktorum ben diye geçinip herkese sulananlardan da nefret ediyorum.
Biri daha konu açmıştı belki sizdiniz adamın evli kadınlarla yanında çalışan evli hemşirelerle filan ilişkisi olmuş o zaman da midem bulanmıştı şimdi de öyle.
Doktor diye çoğu kadın böyle muhatap olmasa bunlarla azalarak bitecek bu mesleğini kullanan sapıklar da neyse!

Sanırım daha önce vukuatı var ve siz gidemiyorsunuz.Kabullenip devam etmeyi mi seçtiniz?

Eğer öyleyse kurcalamayın.Hem yüzgöz oluyorsunuz, hem de kendinizi yıpratıyorsunuz.

Ne var bunda yahu öglen meslektasıyla yemege cıkmıs siz sorguya cekince de şerrinizden korkup yalan söylemiş
Bişry yapıyor olsa telefonunuzuda açmazdı boşyerr husursuzluk cıkarmayın

Eski konularinizi biloyorum merak ediyordum sizi dogumdan sonra hiç yazmadiniz en önemli sorununuz cinsellik di diye hatirliyorum pek birşey değişmemiş galiba hayatinizda

merhaba arkadaslar. Eşimle gecen gün goruntulu konustuk. Kızım babasıyla gorısmek ısteyınce facetıme ile aradım. Kadın dogum doktoru ve Yenekteydı( ögle arası). Konusması garip geldi ve kapadıktan sonra kiminle yıyorsun dıye sordum. Bana bir erkek ve bır kız arkadas ısmını soyledı. Eve geldıgınde telefonuna baktım ve yemek yeıyoruz dedıgı erkek arkadası tam konusmamızdn bır dakıka sonra esımı aramıs ve 5 dakıka konusmuslar. Yanı yanında degıldı ve ben bunu yuzune vurdum. Once inkar ettı sonra ben cok emin yalan soylıyorsun dıyınce. Bayan doktorun adını souledı. Ve bana yemege cıkmadık , zaten hergın cıkıp yıyoruZ. Karnımızı doyuruyoruz dedı. İş arkadasım falan fılan. Hayır hergun bırlıkte yedıklerını de soyluyor. Ne dusunecegımı bılemıyorum. Tartısmanın ortasında telefon geldı hastasından ve yarım kaldı. Ainirlerim altüst durumda
Belliki siz çalışmıyosunuz. Çalışsaydınız böyle bir durumun normal olduğunu anlardınız

Benim erkek kardeşimde doktor. onların kadın erkek ilişkileri daha sıkı fiki oluyor genelde. Özellikle kadın doğum servisi .. kardeşim çıkmaz oradan :) bence yersiz kıskançlık olmuş.

Eşim

eşim cok beyefndı kıbar gayet derli toplu bırıdır. Taki kullanmadıgı telefondaki mesajları gorene kadar boyleydı benım ıcın de. Evlenmeden once ( evli bayanlar da var arasında) kadınlarla yazısma tarzı , uslubu .... bunları okuyunca farklı bır kısılıgı oldıggına kanaat getırdım ama eskide kalmıs meseleler dıye takmadım. Fakat evlendıkten sonda da bana yanlısları oldu. Aslonda onursuzca eşi olarak kalmamın bedelını oduyorum. Bu guvensızlıkle evlılgı devam ettırecek kadar da cesaretsızim. Aslında eskı konularımı okusanız, sana müstehak herşey dersınız.

Siz böyle yazınca diğer konularınıza baktım. Çok ciddi sorunlarınız var eşinizle. İletişimsizlik, özel hayatta problem.
Bir de diğer konularınızda oğlum var demişsiniz burda kızım. Orda eşimin kendi işi demişsiniz burda doktor. Hangisi doğru?

ordakı kadının yanında sıze bukadar kolay yalan soyleyebılmesı dıkkatımı cektı
ordakı kadına ne anlatıyor kı acaba , esım asırı kıskanc sımdı sınır krızı gecırır yalan soylıcem yanımızda bır erkek varmıs gıbı soylıcem falan mı dyor kı

benı bu rahatsız ederdı. o kadın bıle benden daha yakın demek kı sana benden daha cok onla bırsın seklınde ben bunu dusunurdum.
kıskanc bırı olsanız telınızı acmazdı cunku. acmıs ve yalan soylemıs. bu kadar basıt bırseyde yalan soyleyen kımbılır ne konuda baska ne yalanlar soylemıstır dıye dusunurdum cok kırılırdım

sıze yanımda x hanım var yemek molasındayız dese ne olur kı ? doktormus hastane sonucta orası ıs yerınde ınsan ıs arkadasıyla yemek yıyebılır denk gelır selam verır masasına oturur arkasını donup oturmak hos olmayabılır bunu soylese ne olur kı ... neden saklama ıhtıyacı duydu acaba ?

Bende eski konularınızı okudum büyük problemli bir evliliğiniz var eşiniz 45 yasında siz 28 burda kızım var eski konularda oğlum var. Öbür konuda kendi işi demişsiniz burda doktor. Madem eşiniz doktor size iyi bir nafaka verir boşanın bence. Böyle hayatmı geçer.

Birgün bosanacaksin,biliyorsun değil mi?
Eski konulara baktm,böyle evlilik olmaz,boyle hayat geçmez

Bence bir adam karısının rahatsız olduğunu bile bile bir kadınla oturmamalı, bu kadınlar için de geçerli. Kıskanacağını ve sorun olacağını bile bile yapılmaması gereken hareketler.
Sosyal bir ortam ya da iş ortamında böyle şeyler mümkün değil. İsterseniz yemekhane, kantin, cafe, restoran gibi yerlerde de pembe bölüm/mavi bölüm ayrımı olsun da herkes rahat etsin:işsiz:

Ya bende garipsedim. Kıskanç davranmak değil bence bu yani o sizi şüpheye düşürmüş. Fakat bu olayın üzeeine çok gitmeyin derim. İlerisi eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek olur.

Birgün bosanacaksin,biliyorsun değil mi?
Eski konulara baktm,böyle evlilik olmaz,boyle hayat geçmez
Ve cektıgımle kalacagım. Cok mutsuzum ve kendımı 1 yılda 10 yas yaslanmıs gıbı hıssedıyorım. Boyle evlılık gercekten olmaz. Neyı beklıyorum bılmıyorum. Maddı kaygılar benı tutan sanırım

Back
X