Ne dusunsem ne yapsam?

senin annenler eşine nişandan beri çektirmişler. kaynanan bir kere kavga etti diye annene gitmişin. bu işler böyle oluyor demekki. senin annen istediği gibi davransın eşini adam yerine koymasın ama sen yine de annemle konuş de eşine. kardeşinini yaptığı çok ayıp. evliliklerde eşlerin arasına kimse girmemeli. kaynanan da artık oğluna nasıl üzüldüyse sonunda o da patlamış demek ki. valla eşi çok bile dayanmış. yazık adama.

ya kizlar evet annem nisanliyken cok yapti eşime hem de haksız yere yaptı ben onu kabul ediyorum ztn.ama kaynanam da sandığınız kadr masum değil.evlendikten 7 ay sonra bile halen kocamın doldurmaya calisti.yok abisine pas vermemisim saymamisim onu bilmem ne.nisandayken ztn gelin alıyor gibi değildi hiç.devamlı laf söz.eşime aile üyelerim hakkında yok o bana böyle dedi yok böyle baktı modundaydi. yani kavgayi annemgile tasimamin ndni benim de dolu olmamdi kaynanama karsi

canim kusura bakma annen kayinvalide olsa sevilmez yani esin cok bile sabirli dayanmis. Adam sanki gitmis birini oldurmus gibi muamele gormus. aileler yuzunden de esinle kotu olman hos olmamis. igne deligini doldurmayacak sebepler yaa biz bu kadar mi tahamulsuz olduk milletce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…