- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
- Konu Sahibi nickisonrasoylesem
-
Merhaba arkadaşlar hemen konuya geçiyorum yaklaşık bir ay önce biriyle tanıştım, sonra pek içime sinmedi ya da o zamanlar bir ilişkiye hazır değildim pek o kişiyle görüşmedim , sonra bana sitem falan etti oralı olmadımneyse biraz zaman geçti yaklaşık 1 ay, mesaj attım faceden işte niye bana sitem ettin dedim öyle baya konuştuk, sonra 2 gün baya Muhabbet ettik bana dedi seni çok beğendim işte hoşlanıyorum anla direkt konuyu evliliğe getirdi öyle lay lom bir ilişki istemiyorum seni ciddi anlamda tanımak istiyorum dedi neyse birbirimizi tanıyalım dedim 2 gün boyunca mesaj atmadı bende atmadım ta ki dün geceye kadar bana inatçı keçi napıyorsun çok zor birisin falan dedi ben de zorlukla ilgisi yok dedim tlf numaramı istedi verdim bugün aricaktı sözde ama hala aramadı şimdi bu adam napmaya çalışıyor ya da siz olsanız napardınız
Merhaba arkadaşlar hemen konuya geçiyorum yaklaşık bir ay önce biriyle tanıştım, sonra pek içime sinmedi ya da o zamanlar bir ilişkiye hazır değildim pek o kişiyle görüşmedim , sonra bana sitem falan etti oralı olmadımneyse biraz zaman geçti yaklaşık 1 ay, mesaj attım faceden işte niye bana sitem ettin dedim öyle baya konuştuk, sonra 2 gün baya Muhabbet ettik bana dedi seni çok beğendim işte hoşlanıyorum anla direkt konuyu evliliğe getirdi öyle lay lom bir ilişki istemiyorum seni ciddi anlamda tanımak istiyorum dedi neyse birbirimizi tanıyalım dedim 2 gün boyunca mesaj atmadı bende atmadım ta ki dün geceye kadar bana inatçı keçi napıyorsun çok zor birisin falan dedi ben de zorlukla ilgisi yok dedim tlf numaramı istedi verdim bugün aricaktı sözde ama hala aramadı şimdi bu adam napmaya çalışıyor ya da siz olsanız napardınız
Önceki konundaki polis mi?
oyun oynuyor !
boşver erkek mi kalmadı sanki , başka birini bul .
iki gün aramamak da ne demek ? ciddi anlamda tanımak isteyen bir adamın adımları da bu paralel de olmalı
seninde bi adım atmanı bekliyor olabilir.
bana kalırsa adımı sen atma başından şımartma değmez :)
hayır ya ıyyy o iğrenç herifi görmek dahi istemem bildiğin sapıktı zaten onunla hiç konuşmadım
Kendince ders veriyor,bir kere sirt cevirmissiniz ya. Sira bende diyor anlasilan
32 ya sanki çocuk ben anlamıyorum bu erkekleri yaKac yasinda bu dengesiz?
Oyunu elinde patlasinAçıkçası bende senin gibi düşünüyorum , hiç sormicam oyun oynamak istiyorsa buyursun oynasın
Simdiki kac yasinda?
Beklemekte yarar var..Merhaba arkadaşlar hemen konuya geçiyorum yaklaşık bir ay önce biriyle tanıştım, sonra pek içime sinmedi ya da o zamanlar bir ilişkiye hazır değildim pek o kişiyle görüşmedim , sonra bana sitem falan etti oralı olmadımneyse biraz zaman geçti yaklaşık 1 ay, mesaj attım faceden işte niye bana sitem ettin dedim öyle baya konuştuk, sonra 2 gün baya Muhabbet ettik bana dedi seni çok beğendim işte hoşlanıyorum anla direkt konuyu evliliğe getirdi öyle lay lom bir ilişki istemiyorum seni ciddi anlamda tanımak istiyorum dedi neyse birbirimizi tanıyalım dedim 2 gün boyunca mesaj atmadı bende atmadım ta ki dün geceye kadar bana inatçı keçi napıyorsun çok zor birisin falan dedi ben de zorlukla ilgisi yok dedim tlf numaramı istedi verdim bugün aricaktı sözde ama hala aramadı şimdi bu adam napmaya çalışıyor ya da siz olsanız napardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?