Ne düşünürdünüz veya tepkiniz nolurdu

nickisonrasoylesem

Guru
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
2.990
5.620
358
Merhaba arkadaşlar hemen konuya geçiyorum yaklaşık bir ay önce biriyle tanıştım, sonra pek içime sinmedi ya da o zamanlar bir ilişkiye hazır değildim pek o kişiyle görüşmedim , sonra bana sitem falan etti oralı olmadım neyse biraz zaman geçti yaklaşık 1 ay, mesaj attım faceden işte niye bana sitem ettin dedim öyle baya konuştuk, sonra 2 gün baya Muhabbet ettik bana dedi seni çok beğendim işte hoşlanıyorum anla direkt konuyu evliliğe getirdi öyle lay lom bir ilişki istemiyorum seni ciddi anlamda tanımak istiyorum dedi neyse birbirimizi tanıyalım dedim 2 gün boyunca mesaj atmadı bende atmadım ta ki dün geceye kadar bana inatçı keçi napıyorsun çok zor birisin falan dedi ben de zorlukla ilgisi yok dedim tlf numaramı istedi verdim bugün aricaktı sözde ama hala aramadı şimdi bu adam napmaya çalışıyor ya da siz olsanız napardınız

oyun oynuyor !
boşver erkek mi kalmadı sanki , başka birini bul .
iki gün aramamak da ne demek ? ciddi anlamda tanımak isteyen bir adamın adımları da bu paralel de olmalı

Kac yasinda bu dengesiz?

Önceki konundaki polis mi?

O adım atmadan bisey yapma şımarmasın önce yüz vermemişsiniz ya sonra atladı hemen demesin...evlilik meraklısı gibi gözükmeyin...kız evi naz evi...

oyun oynuyor !
boşver erkek mi kalmadı sanki , başka birini bul .
iki gün aramamak da ne demek ? ciddi anlamda tanımak isteyen bir adamın adımları da bu paralel de olmalı

hem diyor niyetim bu hemde bunu yapıyor, valla faceden her zaman yapıtığım şeyleri paylaşıyorum ek bir paylaşım veya laf sokma yok

Beklemekte yarar var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…