- Konu Sahibi gwencooper
ben birsey paylastım profilinde onu gizlemis gozukuyordu yani profilinde gozukmuyor
anladim,peki kabul ettimi gizledigini yani herkes sizi biliyorsa neden gizliyor ki :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben birsey paylastım profilinde onu gizlemis gozukuyordu yani profilinde gozukmuyor
ya ben anladım zor erkek tıpınden ömür törpüsünden eyvallah etmeyenınden ....
işin çok zor canım
benımde basımda var bır tane
atsan atılmaz satsan satılmaz
hem ilişkiye ozen gostermezler hem ıtıraz edınce cok dırdırcısın deyıp bırde uste cıkarlar
boylesıne yapılacak sey bellı de kıyamıyoruz işte...
anladim,peki kabul ettimi gizledigini yani herkes sizi biliyorsa neden gizliyor ki :44:
Kendimden örnek vererek konuya başlamak istedim. mesela ben ince eleyip sık dokuyan biriyimdir. Çok çok beğendiğim bişey olursa anca paylaşırım. Benim hayatımdaki insan bana sormadan bişey paylaşsa duvarımda hoşlanmazdım, sevdiğim bişeyse silmezdim ama tarzımda olmayan bişeyse bidk. bile beklemeden kaldırırdım yada gizlerdim görünmesini istemediğim için. paylaştığı şey sürpriz yapmak isteyerek hoş bi şarkı falan olursa ses etmezdim hatta belki hoşuma bile giderdi.. Tam aksi kendimi senin yerine koyarak düşündüğümde aynı durumla karşı karşıya kalsam neden gizledi yada sildi diye bozulurdum içten içe.. ama bende bu tarz şeylerden hoşlanmadığım için kendimde dikkat ederim uzak dururum. Sanki hiç şifresini bilmiyomuş gibi davranırım. Facebook hesabı sonuçta kişisel bi hesaptır bence bu tarz şeylerden uzak durmak gerek. iki taraf içinde sinir bozucu bi hal alabiliyo çünkü..
yok ben ellemedim diyor nasıl oldu peki diyorum ya ne biliyim ben falan filan iste![]()
belkide ellememistir diyecem ama kendi kendine nasil gidecek,bence yinede bu konuyu fazla buyutup aranizi bozma...
yok artık bahsetmiycem ama bundan sonra ne birsey yazarım nede onun benim profilimde paylasmasına musade ederim olay basitmis gibi gorunuyor hani facebook sanal bir ortam cok mu onemli diye dusunulebilir ama yapılan hareket insanda suphe uyandırıyor hani bir korkunmu varda gizledin neyse bundan sonra bende ilgilenmiycem
dedigin gibi yap canim yada ortak face kullanin yada tamamen kapatin...:26:
Feysbukta bazen hata verebiliyor. Paylaştığın şeyi sayfayı yeniledikten sonra falan gördünmü bi kaç kez? yoksa paylaşıp kapadınmı? :26:
kapatmayı dusunuyorum zaten en iyisi aslında
canım ben paylastım aradan 2-3 gecti silinmisti
bencede sorun yaratiyorsa kapatin,
ama silse hemen silmezmiydi 2 3 gun durmus yani:26:
Kendisi silmiş olabilir ama kırılma diye kabul edemedi belkide.. Aslında sebebini tatlı bi dille söylese belki bu noktaya gelmezdin. Bu facebook yüzünden her çift tartışıyo nerdeyse. Sanal için tartışmak anlamsız gibi düşününce ama insanın sinirini bozmaya yetiyo işte....
ben anladığım kadarıyla sende benim gibi kıskanç bi kızsın. mesela o işyerindeki kızı çekmesini sorun etmişin. erkekler kıskanç olduğunda bişey olmuyo ama kızlar kıskanınca problem oluyo tabiki takıldığın şeyleri konuşcaksın hatta gerekirse kavga bile etceksin. bence sen çok dolmuşsun biraz zamana bırak ondan uzak dur erkeklerin aklı başına uzaklaşınca kaybetme korkusu gelince geliyo. yoksa iyice avcunun içine aldığını sanıyolar. kıymtini anlamasını sağla yoksa daha çok üzülebilirsin
hemen silmiyor aradan zaman gecince anlamam diye yapıtı heralde
aslında bir sebebte olamaz biliyormusun biz yakında nisan dusunuyoruz hani ciddi dusunmuyoruz ondan desem oda degil..bana cocuk gibi davranıyorsun diyorda kendinden bi haber iste
sendende hic birsey kacmiyor heee![]()
sorma canım surekli arastırma modundayımya aklıma geliyor dedikleri varya sinirim depresiyor yine
![]()
bosver canim ya aslinda yani 2 3 gun sonra silmesi neyi degistirirki goren gormustur yani![]()