ne düşünüyorsunuz?

gns00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
110
19
13
35
arkadaşlar merhaba; size geçmiş hikayemden bahsetmek istiyorum. 8 yıl önce konuştugum vardı. ıkımızde bırbırımızın hayatında ılktık. aılesı ıstemedı. nedenı ıse annemın babamın ayrı olmasıymış. ben kaderımıkendım secmedım kı. herkesın basına gelebılır ayrılık.. ki babam kaç yıldır basımızda ve bızım ıcın evlenmedı de. okul okumamısım dıye de ıstemedıler. hırs yaptım üniversite okudum. fakat bız aıleyı ıkna edemedık. arayıp namusuma kufur ettıler . aıleme kufur ettıler . ayrıldık. . üniversitedeyken benı aradı sevdıgını soyledı ama kaderımızde ayrılık yazıyor dedı.. sıldım onu yanı o böyle bılıyordu. 3 yıl evden cıkmadım cok sevdıgım adamı aılesı yuzunden kaybettım. tum akrabaları muhalefet olmustu. ona benzeyen bırıyle sözlendım evlılık yapamadan ayrıldım. belkı hataytı bılıyorum. sımdı evlenıyor ıkı gun sonra. güya sevmıyormus ve aılesının baskı yuzunden evlenıyormus. öyle işte.. hala esyaları bende saklı ...

Ne yazdığın anlaşılmıyor ki. Ne konuda fikir istiyorsun. İkinci mi sevmiyormus eşyaları saklı olan nisanlandigin adammi. Sorun ne şimdi peki. Kendini değersiz mi hissediyorsun. İlk bahsettigin kisidemi hala aklın.

Ne yazdığın anlaşılmıyor ki. Ne konuda fikir istiyorsun. İkinci mi sevmiyormus eşyaları saklı olan nisanlandigin adammi. Sorun ne şimdi peki. Kendini değersiz mi hissediyorsun. İlk bahsettigin kisidemi hala aklın.
aklım onda degıl bana yapılanı hak ettı mı

aklım onda degıl bana yapılanı hak ettı mı
Niye hak edesiniz. İnsan hayatının bazı dönemlerinde haksızlığa uğrar bunlardan ders alıp yoluna devam eder daha sağlam adımlarla mutlu olmanın başka yollarını arar. Terkedildik aci cektik cektirdik... Hepimizim başına geldi biseyler arkamiza baksaydik yasayamazdik...

Onu hayatından, aklından tamamen çıkarmalisin. kendine yazık ediyorsun.

Back
X