belimde ağrı 10 günlük bi gecikme kasıklarımda sancı ve ben hamileymişim eşimin aramadığı insan kalmadı çok mutluuuu ama benim kafam çok karışıkk hem mutluyum hem şaşkınn:bbo:
hayirli olsun....rabbim sag salim kucaginiza almayida nasip eder insallah...darisi benim ve benim gibi dusunenlerin basina insallah..
bizlerede dua et olurmu........
Kendimce arkadasim tebrik ederim gozunuz aydin... Neden aklin karisik.. Allahim ne guzel size mucize bir bebek nasip etmis aklin karismasin bak bu forum cocugu olamayanlar ile dolu canim. Sukretmelisin
sengözlerimebaksanab
gerçekten hepinize ilginizden dolayı çok teşekkür ederim kızlar bu site insanın yanlız olmadığını hissetiriyor kendine ya çok güzel bi duygu aklım karışık oda sadece çok sürpriz olduğu için sakın yanlış anlamayın beni allahımın bi mucizesi bu şansıyla uğuruyla gelsin inşallah allah olmayanlarada nasip etsin hiç birşey çaresiz değil sakın üzülmesinler.inşallah gün gelir burda sizlerle evlatlarımızın resimlerini paylaşırız kaydirigubbakcemile5
hayırlı olsun canım sağlık ve sıhhatle dünyaya gelir inşaallah Rabbim kucağımıza aldığımız günleride gösterir inşaallah herşeyde bi hayır vardır hiç kafanı karıştırma a.s.